-> HavajskejBubeník: Haha demence, to sem taky jednou udelal Jestli je relativne moderni a ne nejaka slupka po hitlerovi, tak se odmagnetuje po nekolika zapnutich. Muzes tomu pomoct magnetem nastavenym na tv opacnym polem.
-> myschaak AZNP K.Hora: no je víc typu,některý jsou silonový a to je mega opruz.Ja naposled dělal hliníkovej a bylo to lepší.Problem je že se to lisuje do Al nápravnice.
-> venni: jo myslim že chápu,ten co je na autě asi z výroby je uchycenej jen na dvou místech, nevědel jsem že dělaj i plný...někdo říká že je to vopruz měnit,někdo že v pohodě,někdo že to nejde....uvidíme no....přinejhoršim i s ramenama nebo to někomu dám ať mi to přelisuje....
-> myschaak AZNP K.Hora: jo přes čudliky to zatim mažu taky.Přes ten vag jsem na to ještě nepřišel....Jinak jestli myslíš ty kulatý silenty na ramenech tak přeji hodně štěstí.Jdou blbe vydolovat a nandat.ja na to dělal přípravek abych ten silent jakoby zalisoval do toho hliníku.A až budeš kupovat v mototechně novej silent,kup ten co je plnej a ne uchycenej jen na dvou místech. (až uvidíš tak Ti to dojde co myslím)
montáži předcházela úprava náby. spodní odlitek Victor zústal zachován. svařenec zakrytý manžetou byl na rovný volant, ale OMP je prohlouben o 70 mm. Tak jsem koupil špalík duralu na výrobu nového mezikusu a celé odpoledne soustružil, vrtal a řezal závity...
původně jsem to chtěl olakovat černou matovkou, ale zatím to nechám takhle. celkem se mi to líbí a nastříkat to můžu kdykoliv
-> petr s: už ne,vše by mělo být ok,jen že jsem doplňoval všechny náplně...někde mi utíká brzdovka,ale mladá má pojistku na mě tak počkám až bude lepší počasí,teď se mi to dělat nechce.....fridex trochu,olej taky trochu....ale lambda už ok,ještě ty silentbloky předních ramen ale taky až bude teplejc....tk až v červnu
-> Bedřich: To ohýbaný (hlavní oblouk z prům. 45, stěna 2,5, "hokejky" a trubka nad okno ze 40/2) stály 3500,- a ten zbytek v metráži (zbejt by mělo v kuse asi 60cm) - cca 13 m trubek po 240,-Kč za metr... Takže celkem to stálo 6600,-Kč
Jenom podotýkám, že doma tohle ohnout je skoro nesmysl (musí to bejt ohnutý zastudena, nesměj na tom bejt žádný "varhánky" a ta trubka se skoro nesmí splácnout (min. poměr větší rozměr x menší rozměr u toho ohybu je 0,9)...
Včera mě Fabie nas..la přestalo jít servo.Tak jsem dneska oživil baterku a dal jí po 4 měsících do BMW a přezul na zimáky a bude složit jako spotřebák do tý doby než se fabie opraví.
jinak já dneska vyměnil olej na fóbii...servis začal blikat už v 72tkm a dostal jsem se k tomu až teď(76tkm)...k mojímu překvapení olej ještě pěknej,nebyl černej spíš byl dočervena....no už je tam castrol a je klid,ještě vymazat ten servis ale nevědel jsem jak na to....už jsem to našel..
tak ja som prave prišiel s príjemnej večernej prechádzky a bol aom veľmi príjemne prekvapený, že som na takom malom úseku asi 3 km napočital až 11 škodoviek čo u nás je dost zriedkave ....a už na mojom sidlisku si to valila taka zelená škodovka, ktorá varila o sto šest ..hned to odstavoval na krajnicu .....škoda foto nemam .....inak pekny večer