skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> venni: Tak pokud by to slo, a chtelo se te, seridil bys mi geosku? Samozrejme te to zaplatim... Jen zkouknout a srovnat volant :)
myschaak AZNP K.Hora 27.02.10 18:19:42 napsal:
dneska jsem se pustil do kolegový 125ky,sundal jsem makovici a viděl dva
plný válce fridexu a zklamala mě vlastní mototechna když jsem nenašel
jediný 120cový těsnění pod hlavu ale 105kovejch asi dvacet…nevymění
někdo?
mam,ale nedam.......jsem lakomej
dneska jsem se pustil do kolegový 125ky,sundal jsem makovici a viděl dva
plný válce fridexu a zklamala mě vlastní mototechna když jsem nenašel
jediný 120cový těsnění pod hlavu ale 105kovejch asi dvacet…nevymění
někdo?

-> Kaprof:

-> Klubko_: SIMPLY NEVER

a mohlo by vas zajimat, tata omrkaval zadek na fobii 1,4 16V r.v. 2000 cca 60 000km.
leva strana zachcana od brzdovky, pry to prolina primo tim hlinikovym prasetem.

jel nakoupit ND viz fotka (svetylko bohuzel nepasuje), vymenil onen tesnici krouzek vyfuku na fedle, vymenil mechanismus razeni (petku uz neradim az u spolujezdce
), vymenil tesneni pod ventideklem a nakonec umyl oba moje povozy 

Já pokládám podlahové lišty.
Zjišťuju u toho, jak moc kurefsky jsem šikovnej. 

dneska jsem se pustil do kolegový 125ky,sundal jsem makovici a viděl dva plný válce fridexu a zklamala mě vlastní mototechna když jsem nenašel jediný 120cový těsnění pod hlavu ale 105kovejch asi dvacet....nevymění někdo?

já sem dnes (jako každý den) navštívil tyto stránky a koukám plno nových věcí např. v sekci auta jsou modely vraky a pod...hodně zajimavé

vytáhnul jsem užovku ven(jen před garáž)do toho marastu ani náhodou
chytla pěkně

chytla pěkně

-> pepek370: tak tohle na díly to se povedlo
kdybys chtěl vyhodit třeba zadní lampy, mysli na mě

-> tonek.favo: je to solitaire
-> 105: Hezký :)
-> pepek370: to vypadá jako solitiare
Tak dneska jsem dotáhl na zahradu formana na ND a trochu uklidil a vyvětral v garáži.
Jasně,no vlastní,celá dílna je otcovo a sem tam něco koupím já.Tuhle věc koupil někdy před pár lety v dražbě za 10tis a do dneška stim nikdo nedělal.Akorád bych ted potřeboval zajet na laserovku abych zjistil jestli mam malý odchylky v měření nebo jestli tich pár minut lítá někde na fabče 

-> venni: Tvoje vlastní?
Zgenerálkoval jsem otočný plošiny,oprášil geometrii Motex 7548 Kombi a drobet se s tou geoškou naučil na spotřebáku co a jak.Na eR potřebuju naladil pořádný Áčka 

tak jsem to nakonec nastartoval, vyjel ujel asi 12km a hodne rychle vratil - nejede to, je to hlucny a hlavne je to silene maly... k tomu rizeni¨(posilovna pekelna), razeni (/ nepresnyú a brzdy ( vlacny) peklo ... no nejak jsem si odvykl 

-> Nwkt: čekal sem kdo se ozve
nez sem to sem dal tak sem se chlamal
jak minule minno s prevodovkou:D takovej proud

jak minule minno s prevodovkou:D takovej proud

-> Zeke-ten šestý: jojo ty mam na shaunu.. ale v budoucnu pujdou na oba cervenobily

-> 105: to vypadá jako kdybys na to močil
-> 105: dej novy svetla :)
nene nezničil v pohodě nahřal jsem to jenom kapku
Já začal štýmovat kolesa, s mího pokoje se stala lakovna a spím v obýváku, ale za ten efekt to stojí. Foto po laku taky někdy přidám

-> VeTeV: som cital prvy krat "nezvracela" a prislo mi to divne
ale na druhy pokus sa podarilo

tak jsem nahodil dneska červenici - na to ze od prosince nezavrcela, tak chytla na drc, ale nahradni karb me nezklamal - chcijici benal u ty zasrany roury na privod... tka ot sundam a udelam zavit holt
tak sa nam troska oteplilo a tak som konecne mohol opravit alternator lebo mi blikali kontrolky aj ziarovky
-> Zdeněk.: mam prave vyzkouseny s timhle typem anteny ze nevypadava signal(na felde). Tak jsem sehnal antenu z feldy, namontoval do skodylaka, naladil stanicu s horsim signalem, pripojim napajeni a ozve se chhhhhhhhhhhhh
-> Klubko_: Protože je v garáži? Nevím, ale přijde mi, že ze zesilovačem je to horší než bez něj, proto ani v plánu anténu nemám...
-> Nwkt: no prave stoji tam jak pero. Predtim jsem tam mel takovou slusne lezici vytvarejici takovou dobrou linii. Ale chtel jsem namontovat se zesilovacem a takle to dopadlo 
a stejne kdyz jsem to pak zkousel, tak po pripojeni +12V k napajecimu dratu se signal zhorsil. Jak to?

a stejne kdyz jsem to pak zkousel, tak po pripojeni +12V k napajecimu dratu se signal zhorsil. Jak to?

-> Klubko_: ja premejslim ze ji sundam kdyz uz mam sundanej strop :)
-> Klubko_: trochu položit, je moc ztopořená
a na skodylakovi antenus errectus. Ta antena se asi trochu nepovedla. 

varil nerez koncovku na civica, spravoval upadlej posledni dil na callibre, radek 26.02.10 20:44:27 napsal: měnil jsem přední dil vyfukuna moji felde jsme dnes taky menili 1. dil
lambda nesla teda taky vytahnout ale v dilu, kterej jsme tam davali (z MPicka) byla taky, takze se to prohodilo komplet., vycistil ostrikovace na felde

-> radek: Radku Radku:-)
-> OndraST: nic moc :) tydle speky tam nebyli :( ale neco prece :)
-> stika87: Maj něco zajmavého, docela by se šikla 130cítková hlava, nemají ?

Natiahol novu elektriku na zadnom cele na kilcu a uz te kabliky nechcem vidiet aspon tyzden. Tolko oj*bov co bolo v tej kabelazi tam som este asi ani nevidel. 

-> radek: a nahratim si ji znicil ne?

-> tunerlada: aj ja som mal dnes velmi blby den..asi to ej vo vzduchu
105 26.02.10 20:24:07 napsal:
→ tunerlada: ser na chlast a lesti..asi tak

→ tunerlada: ser na chlast a lesti..asi tak

-> tunerlada: ser na chlast a lesti..