skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> stika87: nintendo wii ,,jaky to je lepsi nez p3?
-> zidlik: Nějakej zhýčkanej

stika87 24.01.10 01:05:26 napsal: a pak todle :)vypadá tady tvoje slečna velice dobře,ale ten klacek už patří do pece,chce to něco nového:-)
tak sem dneska měl jet pro nápravu...akorát že spotřebák furt zamrzlej a kdo jí má sundávat v -17

Syny 24.01.10 01:06:28 napsal:
→ stika87: Nejake sexualni pomucky?
Já si to myslel taky-))
→ stika87: Nejake sexualni pomucky?

Já si to myslel taky-))
-> Vojťas: "hladnemu sa len o jedle sniva" ... 

-> Syny: na co ty hned nemyslis hele 

-> stika87: Nejake sexualni pomucky? 

-> m8rinek: 22.01.10 22:17:32 moc pěkna barva

-> Vojťas: jo-o
ten starej je na padrť.... udělám poslední stk a bude na vobouchání na zimu,,
ten starej je na padrť.... udělám poslední stk a bude na vobouchání na zimu,,
-> Tomaso435_Žák 3.Bé: do toho novyho?
nešlo votvírat vokno, tak sem přidělal 16cm repro přez mdf kroužky :))))))
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: aj ja som cakal taketopreteky a miesto toho toto
-> 105: Tak se nediv že ti dávají dýchat
jinak dneska sem na chodniku (zledovatelym) hodil takovy zada (jak v sam doma) normalne mi vyletely nohy(utikal sem) a jebl zadama o zem a hlavou do snehu (jediny stesti) a ted me vsecko boli ,, nez sem vstal tak me štipala dolni pater tak sem zkusil hejbat nohama a jak to slo usoudil jsem ze muzu vstat..a ted me bolej zebra

-> petr s: 0kč :) pokuty dostavam za jiny veci
sem zastance ze alkohol opravdu za volant nepatri a navic sem abstinent :)

-> 105: Kolik chtěli za troubítko?
tak me ted zas zastavily policajti (me maj u nas strasne radi
) no silnicni kontrola bez problemu , dneska sem i dychal a mohl sem si nechat i troubitko

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: chudák,ta dostala ran

byli sme si se štepánem a berym zajezdit na ledu a sněhu, no klouzando jak má bejt, jen ty sněhový bariery byly jaksi tvrdý, bery jezdil i po 2
foto z odjezdu domů,plechy srovnány, beryho otloukánek fa v pozadí

-> Matthes, záškodník z TechWebu: no mna by to tiez nenapadlo... ale jak je tma tak som si svietil mobilom a v tom som si vsimol - tam kde nema byt...
-> darklord: Tak to je husty... jak ses me ptal na icq, tak tohle by me v zivote nenapadlo

-> Nwkt: no teraz uz ho tam fakt nemam ako dat...
-> darklord: Koupil jsi blbou baterku dělají se oboje
-> darklord: Tim líp, aspoň se ti nezkratuje, když tam nedáš dekl ne
Tak ja som dneska menil baterku a potom tri hodiny zistoval preco to nemozem zapojit (neskutocne nieco skratovalo) az kym som si uplne po haluzi nevsimol ze fasisti zacali davat opacne kontakty. Cely zivot boli na skodovke kontakty smerom k prevodovke (ono s original kablami ani moc baterka otocit nejde) a teraz taketo vymysly. No som myslel ze ma porazi. Koli novej baterke prerabat kable 

Dneska sem vymontoval palubovku ze svojí škodovky ale v nevytapené garaži sem dýl nevydržel

-> 105: jj fabča
-> Mantrabeach: hmmm ta klikovecka se mi libit 

já dnes jen rozebral motor ze žlutky.uvnitř krásně čistej,jako novej po třech sezonách

já dneska u kámoše na autě rozmražoval chladič fénem
a pak že pojedu škodovkou pro palubku a tam voda taky zamrzlá přitom tam je nemrzky tři prdele tak to nechápu...potřebuju to zejtra ráno rozmrazit ale nevim jak když to ted nemůžu dát do garáže

-> Mr_Kubas: Zajímavej to je

-> Borin - Král tuzerů: Tak to je jasné, ovšem nápad zajímavej 

-> Bohyn: Jak napsal -> petr s Je to nejjednodušší..a když by se ti v tom sekla ruka tak se ten řemen prosmekne...někde sem měl i video jak to takhle někdo leštil, ale nevím kde 

-> Mr_Kubas: Týpek docela riskoval...smeknout se mu ruka, tak mu jí to utrhne...
-> Mr_Kubas: to uz aj tu pasku mohol nalepit ked mal to kolo roztocene to by bol potom frajer
ale odvahu ma to sa mu musi nechat

-> Bohyn: Trocha inspirace
BTW. Docela by mě na to zajímali vaše komentáře...
forums.vwvortex.com/zerot hread?id=3680224...

BTW. Docela by mě na to zajímali vaše komentáře...
forums.vwvortex.com/zerot hread?id=3680224...
-> tonek.favo: já nastartuji 120M ikdyž stojí třeba 3dny,to mě fakt těší a nečekal jsem to,to bude tou péči k ní:-)
-> Bohyn: třeba
->petr s: hmm to není špatný
A na upevnění použít přední náboj co?

-> Bohyn: Tak dej jednu řemenici na motor a klínák na disk
Složitý to je, točky to jsou pořádný a soustruh nemám
chtělo by to motor s řemenicí a k tomu vyrobit druhou+upevnění disku

-> Bohyn: A co třeba soustruh
i když asi ne káždý ho má doma
Já dneska pro jistotu nalil do auta ještě kapku fridexu a nemrzky do odstřikovaču ono -17 je -17
jednou pro jistoru odvzdušnil brzdy.Dofoukal kola když auto bylo v dílně.A hlavně vyměnil nový termostat(u kterého se teplota nevyšplhala nad 60*)za starý PAL a hned je teplota na 80*
, že jsem to blbec neudělal už dávnou

Já dneska pro jistotu nalil do auta ještě kapku fridexu a nemrzky do odstřikovaču ono -17 je -17

-> Bohyn: A co to je za motor? Nejde zpomalit?
-> Bohyn: to musej byt tocky :D 

-> Bohyn: Moc složitý