skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> David29: Jsem si to myslel, četl jsem o tom
-> jarda.u1: Jo, Radim už je zpátky..
Bohužel, byl právě pryč. Kdyby nebyl, bylo by všechno jinak. Takhle ho možná ČD vyrazí (statika budovy). Jenže někdo aktivní zalarmoval půlku republiky, takže je tu problém...
-> Nwkt: Zdice
Bohužel, byl právě pryč. Kdyby nebyl, bylo by všechno jinak. Takhle ho možná ČD vyrazí (statika budovy). Jenže někdo aktivní zalarmoval půlku republiky, takže je tu problém...
-> Nwkt: Zdice
-> jarda.u1: Odkaz do tvyho mejlu je nam k hovnu bez hesla :-D
-> David29: Kde?
-> David29: tys tam byl odklizet?A uz je zpatky majitel?Byl nekde v Rakousku na horach.Ja tam pred 3 rokama delal s kamaradem starou karosu,bylo to presne v tech mistech,kde ta strecha spadla.
-> David29: 

Tak v rámci výcviku a pomoci občanům, jsem byl já, a pár kolegu ze sboru odklízet propadlou střechu ve Zdicíh, kde udělali HZS ČD Plzeň víc škody než užitku. Jednalo se o depozitář vozidel soukromýho sběratele. Fotky jednotlivých zajímavých vozidel dám do příslušných témat...
-> koate: Pokracovani tu: skoda-virt.cz/cz/.../1262
91-jecna-je-vjecna
-> Borin - Král tuzerů: no to nevim že by fáčko bylo přátelštější

koate 24.01.10 20:25:49 napsal:
→ Pavel P..: Lenin je vJečný.Neřikej žeseš taky
Ječnák?
nééé kdepak...
→ Pavel P..: Lenin je vJečný.Neřikej žeseš taky
Ječnák?
nééé kdepak...

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Jo S-ko sem byl.Třídní Merglová.maturovalsem myslim 2006.Bylsem Angličtinář.Tzn sem zažil sem tam X idiotů páčse to moc měnilo.
Sice ne dneska, ale včera sem si do Formana konečně namontoval ovládání rádia JVC z páček pod volantem. 8 tlačítek, 4 na každé straně a funguje to perfektně. Je fajn, že nemusím za jízdy hledat tlačítka na rádiu, ale prostě jen sáhnu zezadu na levou, nebo pravou páčku... 

-> koate: Jo tridy S
Ja sem automatizacni technik tridy T
V jakych letech si tam byl? My meli s eSkama nemcinu s Mgr Uhlirovou 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: já doufám žesi rozumíme :D..SPŠE-Ječná P2...výběrový ustav.Pokud jo taksem taky bejvalej ječnák,sdělovačka nebo slaboproud :D..užsi ani nepamatuju ten obor
-> koate: Ty ses Jecnak? Ja nastesti bejvalej 

doslo mi lpg tak sem nacmrndal za 100 benal (nekrestansky prachy 32kc/litr
) a malem sem se posral ja ta 130tka jede :)

-> Pavel P..: A ja ji koupil za dve kila 

-> Pavel P..: Lenin je vJečný.Neřikej žeseš taky Ječnák?
-> Hurdis: heh
a vůbec neurážejme tatíčka Vladimira, nebo nás pan bublina přijde zlískat prvomájovým mávátkem

-> Jožynek : umelu inteligenciu 

-> Hurdis: Lenin je vJečný? 

-> darabos: ved všetko pekne prehladne a po ruke

-> Pavel P..: Na v_ječné? Ale tady jsi v_žitný panáčku!

-> darabos:
a čo si tu študoval?

-> Pavel P..: 

ja som dnes nasiel fotku este zo studentskych cias, no proste klasicka skrinka na jedlikovej 9 v KE 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: to víš... se sovětským svazem na vječné časy a nikdy jinak
aspoň si budu mít do čeho utřít ruce až bude potřeba

-> Pavel P..:
njn

-> afro100: a garáž spadne.... mrkni na tu zeď vpravo

-> Pavel P..: Ty mas taky tuhle vlajku? 

-> Pavel P..: chcelo by to nejaky regal ne?
-> zidlik: Tak škodovka jako spotřebák není nejlepší...fáčko by bylo lepší...to je kromě vyndávání motoru na opravy přátelštější...

-> Borin - Král tuzerů: no já si zase nasral do kalhot s tou druhou kastlí na spotřebáka takže mám zase co dělat a jelikož sou všechny garáže plný tak mmusim dělat venku...te to ještě nehrotim ale pak si budu muset pronajmout nákou pořádnou garáž aspon na dvě auta a minimálně s jámou nebo něco postavit doma

Tak sem šel do garáže nastartovat fanouše, já bláhovej, ani si něškyt, takže nabíječka nefunguje a baterka jde do kytiček, je to BANNER a koukal sem, že je tady populární
.Takže zejtra nová baterka a dokud mi nedaj VARTU, tak neodejdu
Tak sem aspoň nasadil tátovi malej šusplech, napnul klíňák a odstranil pazvuky ze zadní části auta(blbá brzdová trubka klepala o vejfuk) tak sem se neflákal 

-> zidlik: Já kromě víkendu, kdy jsem zalezlej doma v dílně sem venku každej den skoro celej den a nestěžuju si...teda stěžuju, ale tuhle práci jsem si vybral a tak můžu maximálně držet hubu

-> pyroman: teraz si bol ty rycheljši

-> afro100: tlačidlom F2

-> Borin - Král tuzerů: to zase ne ale už 4 dny mrznu venku a už sem zmrzlej jak hovno 

doly120 24.01.10 14:32:08 napsal:
→ maca: Plánuješ potahy na sedačky? :) Alespon nějaké
dobové,aby tak netrpěli :)a čím trpěj??auto vytáhnu cca 5x do roka
→ maca: Plánuješ potahy na sedačky? :) Alespon nějaké
dobové,aby tak netrpěli :)a čím trpěj??auto vytáhnu cca 5x do roka

-> pyroman: dikes 

-> afro100: klávesa F2
-> Placko: hej ako si tam hentak dostal tie zrkadla? 

-> jarda.u1: ale prasiatko sa zasekava nevracia rucnu budem to musiet rozobrat :D ale zatial parkovnie na jednotku :D aj so msa divyl preco ide spotreba stale hore :(
To je možné, to jsem taky hrál, ale nechytlo mě to tolik jako série 18 WoS, co se týče HUDu, tak je to dost podobné. 18 WoS jsem hrál každej díl série
Jo na odreagování je to dobrá věc i když je to dost monotónní...

-> steyr: copak,zamrzl lanovod?
darklord 24.01.10 15:36:51 napsal:
→ steyr: super fotka…
kotuc musel byt cely
stastny ze sa tak radostne rozsvietil
žiaril radosťou
→ steyr: super fotka…

stastny ze sa tak radostne rozsvietil

-> pyroman:

-> Mr_Kubas: Euro Trucks Simulator že jo? mám to taky, ale spadlo mi to tak to musím hrát od znovu, což se mi nechce, měl sem toho odjeto už dost