-> Hurdis: jasný,Ička mám už pořešený....za těch pár let demolicí se nám už nějakej ten kilometr na place válí,jen uhnat šéfa abych mohl něco odkoupit...přinejhorším ty kovošroty no....a nouze JIRY Chlumec
-> myschaak AZNP K.Hora: Nj. to byla paráda, ale nezapomeň, že by taky bylo potřeba nakoupit hromada "Íček", to taky není laciná záležitost. Dalo by se poshánět něco v kovošrotech, ale ta práce s vyřezáváním a svařováním rovných metrů za tu práci asi nestojí.
-> Mil@n: ty vole no mas recht aleverim ze z toho udelate pekny faro :)jak poradne zasnezi tak se teda mozem nekam ject project ne ? videls moje video ? tam ten placek neni spatnej :)
-> Hurdis: taky o tom přemejšlým....šéf bral u někoho snad od HK nějakou dvojku,bylo to metrů jako svině a vyšlo ho to asi na 60tkč...z toho bych udělal na 10 aut jako prd.....na jaře se uvidí,každopádně tohle je poslední zima bez pracovního a parkovacího garážování
-> doly120-ten třetí:o): mám jen holou prdel a dvacet let dluhů
-> maca: good!to my jsme jako sdh dostali obyč motérky s reflexním pruhem,jsme hodl ještě větší vesničani ale já se za to nestydim....já totiž nesú pražák