-> Tampajs: Jojo,nemýlíš se...na doksy jsem přifrčel ještě se "syrovým autem" přímo z dílny...prostě jsem si to nemohl nechat ujít .To že jsem přijel až pozdě večer(ale přijel) bylo tím že se ještě ten den na autě od rána makalo.Rampu nadavám jen při cestě na srazy a jiné ŠKODA akce. Nač zbytečně provokovat policajty,on už to auto na silnici je samo o sobě dost provokativní
-> bibendum30: Na Doksech sem na ní koukal.. Pak sem jí viděl ještě jednou ale mám pocit že na doksech si tam měl přídavný světla a když sem tě potkal tak už ne :)
Nebudem je napínat,co Honziku....Prodal jsem mu Barušku,včera v noci jsme s mojí paní přivezli podval...a dohoda byla,že Honza má předkupní právo...a čistě náhodou nechtěl abych Barunu dál nabízel,že ji bere...alles,umejt a spát)
Dneska byli poslední kousky snahy o zprovoznění zimní 105 leč okolnosti směřovali k rozhodnutí které mě mrzí ale prostě sem zjistil že již nema cenu to opravovat Takže se budu věnovat zbytku vozového parku Je shnila a oprava by byla naročná
tak po týdení dovolené na horách, sem zpět, a rovnou sem dohodl koupi dalšího skvostu do vozového parku.... nechám na současném majiteli jestli to chce zveřejnit
No tak dneska sme si vyrazili s partiou na Drienicu - Lisú ;) cesta na Lisú nam travala asi hodinu pešo kedže sme asi v polke cesty ostaly stát s autom takze sme sa museli otocit, a auto necham na parkovisku a hore šlapat pešo hore sme sa ohriali pri teplom čaji a dole nam to uz išlo podstatne rychlejšie ako hore bol to krásne strávenýý den
ja sem se stavil v garazi kdyz sem mel cestu kolem ze trosku protahnu auto a starter se dvakrat otocil a nic :( a minule sem nemel vercajk abych odpojil baterku tak ted to mam :( musim zitra poresit
Ráno jsem uklidil v dílně přeparkoval eRko do garáže a vyřidil nějaké věci po obědě jsem jel do Bohunické nemocnice a ted jsem se vrátil .....Takže toho už asi moc nepodělám,
ale hlavní je že jsem se dozvěděl v nemocnici jen samé dobré zprávy
zapojil sem alarm do astry už jenom napojit dojezd voken a výstup na odpojení startéru...už mě ztoho houká v hlavě za tu dobu co sem to dneska dělal se mě to spustilo tolikrát že slyšim hovnoa ještě sem zalítnul se škůdkou do nákýho křoví protože protestovala a nechtěla zatočit