Tak okroužkovanej ještě nejsem, ale orientaci mám jasnou, pár svědkyň dosvědčí, sorry Zeke
![1](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/1.gif)
.
Jinak mě tyhle záležitosti nevadí, jsem zvyklý mít doma pořádek, navíc se zásobou tekutého dopingu je to v pohodě, kromě nákupů, tam se ale zase cestou vyřádím, jen to vstávání aby nebyly fronty mě vadí. Ale stejně vždycky přijedu do hnízdiště predátorů (čti důchodců). Jak to ta národnostní většina dělá?
Mám samozřejmě úctu ke stáří a k důchodcům se chovám skoro jako Míra Dušín, ale jen dokud predátor nazaútočí.
Vzhledem k názvu tématu mohu uvést dnešní zážitek.
Kvůli potlačení stesu z nakupování jsem si prázdné parkoviště neodpustil projet z příjezdové cesty bokem, aniž bych opustil vymezenou cestu, přičemž mě cca 200-250 m následovala C3, o které jsem ze zrcátek věděl.
Po zaparkování u vchodu se po necelé minutě přiřítil starý pán v oné C3, zaparkoval vedle přes tři parkovací místa a zapomenuvše na svůj invalidní stav a francouzské hole uložené v zavazadlovém prostoru zběsile přiskočil s elánem doskakujícího Denise Rodmana v nejlepší formě a přes kostěné půllitry mi začal falešným zubem skřípat pod vousy a hrozit pravicí s křikem, zda se ho snad chystám zabít, probodávaje mne očima, ze kterých ani jedno nesměřovalo mým směrem.
Protože neoprávněné uhranutí považuji za křivdu, osočil jsem se s drobnou poznámkou: "Strejdo, pročpak bych to asi dělal, vždyť už to máte za pár".
Nebýt nesmyslného útoku, nikdy bych si to nedovolil, takhle jsem alespoň pobavil pár kolemjdoucích.