skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> 105: šak jo... v tom mám už praxi

-> Pavel P..: taky dobrej
jak to ma clovek nacviceny.. tak starter vymenenej do 15 minut valecek se vsim sudy taky tak :D

-> radek: Ja si ty burty radsi koupim hotovy. Nevydrzel bych je nesezrat hned a neprolezeny nejsou dobry 

-> 105: já taky... žádný štráchy, pěkně u chodníku, lidi nechápali co tam provádim v chumelenici
na bejvalym rapidu jsem takhle asi šestrkát měnil starter

tyy vole ted si pochutnavam na tiramisu mam ho poprve v zivote a zrovna ten ''kvalitni'' dobrota !! 

-> Pavel P..: jinak mě brzdy,spojka,baterka,vodn
í pumpa,termostat
a tak bych moh pokračovat

-> Pavel P..: ja navic nemam garaz takze kdyz se neco vysere neni problem a delam i v -15
vseci ve meste cumeli co jako tam delam
-> jendo: to je hned prvne se to tvarilo ok po odvzdusneni ale potom jeeee

-> jendo: to je hned prvne se to tvarilo ok po odvzdusneni ale potom jeeee
-> Pavel P..: mě se u spotřební 120 podělal spojkovej před měsícem tak ted taky čekám že se posere brzdovej

-> zidlik: mě pravidelně brzdy a spojka
-> 105: zákon schválnosti
minulou zimu jsem zrovna spojku dělal

-> 105: zákon schválnosti

aj mne odysiel hlavny spojkovy valcek ked zacalo mrznut pondelok som ho mneil za novy
jeste ze v zime nejezdim s rapidem

-> Pavel P..: me taky
na kazdej skodovce vzdycky v zime

-> Pavel P..: jak řikáš vždycky když začíná mrznout tak všechny věci dou doprdele
-> 105: to je standartní zimní závada když se s tim začne víc jezdit... dělal jsem to na všech mejch škodovkách a vždycky v zimě

tak me dneska vypekl rapid ve meste a to tim ze nevypinala spojka...v haji spojkovej valecek... na hlavni ceste ve meste sem to spravoval a odvzdusnoval :D:D
Ja som dnes cele doplopludnie zohrieval svoju shade pretoze rano bolo dost zima takych -20 stupnov celzia a nejako zamrzla voda v trubkach smerom ku chladici tak som to rozmrazoval. Tedraz je to vsetko OK ale musim doliat Fridex :D je ho tam malo a zima bude krutá:)
-> tunerlada: koukni na recept a udělej si ne? Ja na to jdu dnes, hned jak dorazím z práce

-> radek: juu mnam ja ci takyy 

-> Vojťas: je to možný 

-> Rooney: to uz tady nekde je od Davida ne :D
-> zidlik:

-> Rooney: jo myslíš že budu stát vnoci v zimě někde ve sněhu zapnu noták a virt a budu se ptát jak to svépomocí vytáhnout

-> zidlik: stodváca je sice stroj všemocný, ale 0.5 je fakt málo.
Jako klidně jeď, ale ať tu pak není téma " POMOC Zapadl jsem"
Jako klidně jeď, ale ať tu pak není téma " POMOC Zapadl jsem"

-> zidlik: no nevim na sjetejch zimakach bych se nikam dal nepoustel :-D
-> Rooney: kdyžtak sebou mám lopatu

-> zidlik: To už jsou takový skoro zimní slicky

-> Rooney: já šetřim planetu přece nebudu kupovat nový gumy a tim zbytečně zatěžovat životní prostředí když starý gumy ještě jedou
dokud znich nebudou koukat dráty tak na nich jezdim....ne tak víš jak jiný sem nesehnal a na nový nemám prachy

-> zidlik: no jet s 0.5mm vzorkem do jeseníku to chce odvahu

-> Vojťas: myslíš že sou potřeba?
-> Vojťas: proč?
-> zidlik: tak to si vem hlavne retezy panacku 

tak já dneska nalil do stodvácy asi 4 litry fridexu vzal sem plnou nádrž plynu a benzín za kilo,naložil sem věci do auta a nabíječku a večer jedu do jeseníku..doufám že nebudou moc prudit fízlové a nebudou kontrolovat gumy jinak sem vprdeli
sice zimní mám ale je na nich vzorek asi 0,5mm

no ale nemusi byt někdo vymazava buřty hořčici jak kdo
-> radek: a hlavne sa este davaju dovnutra tenke platky kyslych uhoriek 

-> haso: mě ještě čekaj tři zápočty příští tejden a v lednu tři zkoušky 

jelikož mam trochu maďarskou krev tak feferon nesmi chybět
-> haso: mě ještě čekaj tři zápočty příští tejden a v lednu tři zkoušky 

-> suri: ještě červenou papriku, případně feferonky
-> Rooney: špekáčiky , ocot , soľ vodu , cibulu a podľa chuti
-> radek: díky 

-> radek:
Co tam všechno dáváš? že bych si taky udělal...

Co tam všechno dáváš? že bych si taky udělal...

dneska jsem si nachystal utopence na silvestra je toho ze tři kila buřtu jenom ta cibule na krájet ji cca 2 kila to je mazec brečím ještě teď
dostal som zapocty na vsetko co som mohol, uz ma caka "len" skuska z kreslenia, chemie a matiky...ale do januara nechcem o skole ani pocut

Mě postavili kluci na kapotu malého sněhuláka :-D ( měl jsem ho problém dneska sundat :-))
-> Vojťas: asi tak
-> haso: rekl bych ze by ses nad tim mel jenom tak pousmat, prejet to hadrem a neresit ;-)
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): 

-> haso: vianocna nostalgia alebo sa zabaval nejaky kamos.....
-> Vojťas: radsej by som bol keby tam bolo napisane nenavidim ta, nez to co tam je teraz...odkedy som to zbadal zrazu nemam naladu na nic