dnesni svarovanicko ,sem zvedav co mi BORIN napise na sváryMoc hezký sváry, takhle by podle mě měla vypadat dobře provedená práce...taky komplet sváry přeběhnu dráťákem, aby to mělo fazónu, pokud mi zrovna nehrábne, jako teď u mého rapida a nebrousím do do hladka
-> Tampajs: To já dorazil včera taky pěkně vytuněnej byli jsme na obědě a chlastačce s kolegama...od 13:00 do 19:30....měj jsem hodně slušný skóre hovězí polévka, masová směs s dvojitejma hranolkama, 2x ďábelská topinka, 2x palačinka s ovocem a pohár...a postupně sem to zalejval 2x12° a 10ti velkejma panákama švestky Kupodivu jsem se probudil a naprosto v pořádku, až na půl hodinovou zastávku na WC *1*
Sice vidim asi 6x ale to neřešim.. Krásnej den u nás v práci.. Se šéfem jsme se zasmáli vypili jsme půl litru balantínky každej maximálíní mazec a do práce až 4.1 kdo by chtěl víc? :-D
Btw tenhle příspěvejk píšu asi od 00.35 aby byl bez chyby
Tomaso435_Žák 3.Bé 18.12.09 19:24:22 napsal: → Tuneman2: ty máš na jedný straně čirou a na druhý matnou optiku?
nebo že by pokus o RAT ? :)ne to sou jen krasně uklizeny česky krajnice:-D ...jel předemnou 200 m nakladak a tak to dopadlo..ja si toho nevši ma dorana to zmrzlo ze bych to serval asi jedine se sklem :-D
-> Mantrabeach 18.12.09 20:42:10: no husto to ze mas v garazi PC chapem, sem tam si tam aj ja notas vezmem (mam tam pokrytie) ale ucarovali mi tie biele steny a poriadok ... asik by som s tym mal daco urobit konecne moc fajn pracovisko
Zase celej den u auta proč mě to ani nepřekvapuje.
Ráno jsem vlít na spotřebáka udělal pár drobností(výfuk,omezovače
, odstřikovače,startér).Pot
om jsem přesedlal na eRko a taky něco pořešil(chlazení a saharu) a zasilikonoval spoje karoserie.Na konec jsem skončil u Octavie a hledal závadu na pravém předním kole. Pro dnešek je toho dnost jdu na párty
Já jsem se rano malem nedostal do auta....takze jsem se na to velebnosti vysral a zazimoval jsem...:D:D....az dojara ať to leží ladem:D:D ...dneska byla obzvlast kosa
Dnes som zistoval celkovy stav zalozneho motora (120LS). Okrem toho, ze je zvnutra klasicky zasvineny je v celkom dobrej kondicii. Akurat ho treba teda rozobrat a vycistit. Takze dalsia mensia GO ...
-> Vojťas: každej trouba šel na angličtinu... my jsme zase jezdili často do rajchu a do rakouska na výlety, kdežto angličtináři seděli na prdeli ve škole a učili se
-> 105: já taky... žádný štráchy, pěkně u chodníku, lidi nechápali co tam provádim v chumelenici na bejvalym rapidu jsem takhle asi šestrkát měnil starter