skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Mr_Kubas: To netuším, při udělování ceny jsem už neasistoval. :o))
-> Fén: Nebo dostal banánem po hlavě 

-> Bohyn: copak taky srnka ? :o)
-> Mr_Kubas: Banána dostal. :o)
-> havlik: Nápodobně. :o))
-> Syny: A co si vlastně dostal? Ani nevim, nedostal si BAN? 

-> Syny: já sem tu byl dýl a mam o 10 tis mín:D
->Apple STS Chvojkovice-Brod: čoveče koukej se uzdravit, ženou se na tebe kšefty
tady petřík potřebuje stříknout masku a blatníky a kámoš zase kapotu taky na e36

-> Fén: Moc ne je tu další kecal
-> Syny: Ale ve výsledku to pomohlo. :o))
-> Fén: Muzes za to, ze zrovna tvuj navrh si zverejnil 

-> Syny: Můžu za to, že zrovna můj návrh byl vybrán. :o)
-> Fén: Kterou si mi navrhnul
Ale tak sem tu 4 roky no :) Cca to vyjde 800 prispevku mesicne v prumeru = cca 27 denne

Ale tak sem tu 4 roky no :) Cca to vyjde 800 prispevku mesicne v prumeru = cca 27 denne

-> Fén: no to bych chtěl vidět jakou
Diplom NEJVÍCE PŘÍSPĚVKů

Diplom NEJVÍCE PŘÍSPĚVKů

-> Petrson: Taky za to dostal první cenu. :o)
-> Syny:
39690, twoe tak to je fakt hafec moooc

-> Fén: Hus praskaci
Ja uz ani nevim kolik mam - se podivam 

-> Petrson: SYNY. :o)
P.S.: Pokud už ne, tak se omlouvám. :o)
P.S.: Pokud už ne, tak se omlouvám. :o)
-> David29: no když ti uberu tu poslední 6tku tak te zachvilku dohoním
-> Quest: hmmm to je hezký to sem nák propásl
kdo má z virtu nejvíce příspěvků??

kdo má z virtu nejvíce příspěvků??
-> David29: já mám baworáka taky a teda žádnej jinej přístup k ostatnim než mám v jakymkoliv jinym autě v tom teda nepociťuju...a když už si potřčebuješ rejpnout tak bych se nad tim bejt tebou zamyslel. Nicméně Báwo je auto s koulema tak se nedivim že před nim máš respekt ventilovanej drsnejma narážkama někde v koutku na pohonění ega
Apple STS Chvojkovice-Brod 26.11.09 10:30:12 napsal: → David29: uklidni se mladej, neměl si bejt náhodou offline? mám taky bmw a kri..vé jezděj jak tak koukám v ivecutak nějak bych to viděl no... tak za tyden bych to měl mít opravený doma jak jsem ti psal myslíš že by sme se mohli domluvit potom na tom olakování ? šlo by asi o přední masku a jeden nebo oba přední blatníky je to e36 metalíza tmavá modrá.. ještě bych kdyžtak potřeboval prokonzulovat až bys to viděl dolíčkatý dveře od popruhů jak to tahal jeřáb jestli by s tim šlo něco vymyslet nebo tak. dík

Apple STS Chvojkovice-Brod 26.11.09 10:30:12 napsal: → David29: uklidni se mladej, neměl si bejt náhodou offline? mám taky bmw a kri..vé jezděj jak tak koukám v ivecutak nějak bych to viděl no... tak za tyden bych to měl mít opravený doma jak jsem ti psal myslíš že by sme se mohli domluvit potom na tom olakování ? šlo by asi o přední masku a jeden nebo oba přední blatníky je to e36 metalíza tmavá modrá.. ještě bych kdyžtak potřeboval prokonzulovat až bys to viděl dolíčkatý dveře od popruhů jak to tahal jeřáb jestli by s tim šlo něco vymyslet nebo tak. dík
já měl tůhle 742 a 743 

-> Petrson: Já 10756 

1001 příspěvek

Zeke-ten šestý 26.11.09 19:44:40 napsal:
→ Pavel P..: tak jezdi metrem, tam se asi nedostanu :D
Taky to de
→ Pavel P..: tak jezdi metrem, tam se asi nedostanu :D
Taky to de

-> Pavel P..: tak jezdi metrem, tam se asi nedostanu :D
-> David29:
-> David29:

-> Syny: Tak nemyslel jse zas úplně starou paštiku 

-> Syny: nechceš báwo? červený 5kový tu stojí na prodej.. docela pěkný za 40

-> Zeke-ten šestý: to zase bude víc bouraček a mrtvejch na přechodech

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Pravda, ale ac BMW nemam, tak tyhle nazory jsou uplne mimo a serou me...
-> David29: Jetyho sezenes i za 20 000 Kc :)
-> David29: Jetyho sezenes i za 20 000 Kc :)
-> Zeke-ten šestý: Konečně 

-> Syny: Myslim jetýho pochopitelně...
-> Syny: už ho nech bejt.... stejně to nemá cenu, akorát se zasírá théma

-> David29: No to mi teda rekni jakyho za 2000 mesicne? Teda pokud mas na mysli novyho a ne jetyho...
V tom pripade sem asi taky kral silnic, protoze si jezdim podle sebe... :)
V tom pripade sem asi taky kral silnic, protoze si jezdim podle sebe... :)
Vyzvedl sem si ridicak

našli fakturu od škodule z roku 86.... navíjecí pásy za příplatek 800
stahovací zadní okna 384,-
a koberce LUX za 186
cena vozu 58 864 . . . .
a první pojistka na rok 584 kčs
jooo království za koně, pivo za korunu

stahovací zadní okna 384,-
a koberce LUX za 186
cena vozu 58 864 . . . .
a první pojistka na rok 584 kčs
jooo království za koně, pivo za korunu

-> čert:
tak ked vyuzivam dost vykon a to vytacanie a rev motoru je tak nakazlivy az zavysli tak spotreba je medzi 16-17l
tak ked vyuzivam dost vykon a to vytacanie a rev motoru je tak nakazlivy az zavysli tak spotreba je medzi 16-17l
-> Pavel P..: Na mě neradno troubit nebo blikat... to pak stáhnu rychlost na předpisovou, a at se třeba za mnou posere... a to ať jedu Ivecem nebo škodovkou. I když pravda, na Iveco si to nikdo netroufá...
-> aDAm: Jo, a když tam hraje roli kamion, tak zase za všechno může kamioňák-) To je úplně stejný...
-> Syny: Vážně nemám komplexy z toho, že bych neměl na bavora-) Jelikož se dá sehnat na leasing za nějakejch 2tkč měsíčně, moh bych mít klidně dva-) Ale jako osobák mi škodovka bohatě stačí, takže vyhlížim něco s "big" kufrem - dodávku..
Shrnutí:
Prasata jezděj ve všech autech (ve škodovce třeba já), ale ty v těch drahejch si většinou myslí, že jsou králi silnic... I když král silnic, nejezdí v BMW ani Audi a ani ve vytuněnejch kárách...
-> aDAm: Jo, a když tam hraje roli kamion, tak zase za všechno může kamioňák-) To je úplně stejný...
-> Syny: Vážně nemám komplexy z toho, že bych neměl na bavora-) Jelikož se dá sehnat na leasing za nějakejch 2tkč měsíčně, moh bych mít klidně dva-) Ale jako osobák mi škodovka bohatě stačí, takže vyhlížim něco s "big" kufrem - dodávku..
Shrnutí:
Prasata jezděj ve všech autech (ve škodovce třeba já), ale ty v těch drahejch si většinou myslí, že jsou králi silnic... I když král silnic, nejezdí v BMW ani Audi a ani ve vytuněnejch kárách...
-> Bohyn:
tu v BA sa mi zda ze viac prasatek je v ciernych golfoch s nechutnymi chromami, taktiez rozne octavky...
staci sa ist vozit v sobotu po polnoci, potom mas prehlad o prasackych autach...
v tomto aute radsej ako robit mysicky davam pozor nato kde je jama alebo kde je ciac vyjazdena cesta, lebo som 6cm od zeme a uz kolaje na zastavke mi brusia podvozok...
premna su prasata ty, co tvrdia ze ich sen o aute je 1.9TDi, maju nakeho stvorkoveho golfa a just ta predbehnu ostro sa zaradia pred teba a zacnu brzdit a su nateseny ze s neporazitelnym 1.9TDi brutalne nachipovany predbehol m30b35...
tu v BA sa mi zda ze viac prasatek je v ciernych golfoch s nechutnymi chromami, taktiez rozne octavky...
staci sa ist vozit v sobotu po polnoci, potom mas prehlad o prasackych autach...
v tomto aute radsej ako robit mysicky davam pozor nato kde je jama alebo kde je ciac vyjazdena cesta, lebo som 6cm od zeme a uz kolaje na zastavke mi brusia podvozok...
premna su prasata ty, co tvrdia ze ich sen o aute je 1.9TDi, maju nakeho stvorkoveho golfa a just ta predbehnu ostro sa zaradia pred teba a zacnu brzdit a su nateseny ze s neporazitelnym 1.9TDi brutalne nachipovany predbehol m30b35...
Jezis tady se zase resi kdo v jakym aute je debil... Zajimavy je, ze od ty doby co mam Seata mam s predjizdenim, vytrubovanim a vyblikavanim o mnoho min starosti... Mozna to je tim, ze jezdim asi rychleji nez ostatni a tak mi nema kdo vyblikavat. Ale rozhodne bych nerekl, ze ten kdo ma BMW je debil... Spis bych rekl, ze par lidi tady ma mindrak z toho, ze proste na to BMW nema a kdyz je mimo obec BMW predjede se 120km/h na tachometru, tak je to hned kokot a prase a vepr... Zajimavy, ze ja problemy s BMWckama nemam - ze by v Plzni jezdil jiny druh lidi v BMW? Za celou cestu do Prahy (po starej) sem predjel asi 20 aut a me predjelo presne 0... Opravdu se nepotehnu at za skodovkou nebo cimkoliv jinym 100 mimo obec (ac je to pres limit), kdyz tam je rovinka, vidim 3km dopredu a muzu jet rechlejs... Dokonce sem s predjizdenim nemel problem ani kdyz sem jezdil se skodovkou... Proste si jedu podle sebe a pokud predemnou jede nekdo pomaleji, tak ho predjedu a pokud rychleji, tak mi ujede a mam klid... Sice nejezdim podle predpisu, ale na zaklade toho co tady ctu mam pocit, ze sem mnohem min nebezpecnej nez ti co se drzi predpisu zuby nehty nebo si mysli, ze kdyz jedou o 10km/h vic, tak je nido nesmi predjet, protoze oni jedou uz rychleji a nikdo jinej nesmi jet rychlejs... A pokud tedy nekdo je nazoru, ze ten kdo ma BMW nebo AUDI je automaticky debil, tak to bude debil nejspis on sam...
Zrovna dneska sem jel po 4 proudovce mimo obec a v levym si to hrne naka fiesta 90, vpravo volno... Tak sem se za nej mirne priblizil - nic... Lehce sem bliknul - nic... Tak blinkr doprava a bylo hotovo :) Sem hrozny prase, ja vim, ale cekat nez se debil rozhodne jestli bude brzdit pruh kde nema co delat nebo prejede doprava, sem fakt nechtel...
Zrovna dneska sem jel po 4 proudovce mimo obec a v levym si to hrne naka fiesta 90, vpravo volno... Tak sem se za nej mirne priblizil - nic... Lehce sem bliknul - nic... Tak blinkr doprava a bylo hotovo :) Sem hrozny prase, ja vim, ale cekat nez se debil rozhodne jestli bude brzdit pruh kde nema co delat nebo prejede doprava, sem fakt nechtel...
-> Borin - Král tuzerů: no prave to ze na slovensku je nielen jazyk mekky
..vy ho mate istotne tvrdsi

-> gabo000000: To si jen myslíš...už ta slovenština je měkkej jazyk a k tomu ještě tvůj medovej hlas...jasnej favorit

-> Borin - Král tuzerů:
na teba hochu nemam

-> gabo000000: Debile
Spíš by se jin líbili tvoje Rambo jizvy na ksichtě od flexi a kladiva

-> Borin - Král tuzerů:
co ty vies mozno by ta tahali s pod rapida tak by si sa im pacil

-> gabo000000: Ne, ale ty by seš na to hodil svou vyzáží...já bych byl šerednej gay

-> rsvancara: Až tak ??? to by jsme se mohli znát ne ???
-> Pavel P..:
ja mam najlepsie referencie
test na 91%

já nandal sjetý zimáčky na RAT plecháčkách
-> Borin - Král tuzerů 26.11.09 17:14:36: budu pro vás mít zase nějakou měď :-D
-> petr s: tolik dokud gabooooo nevypadne