skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> haso: ja uz to mam asi mesic a pul a nez se to odhodlalo zacit odrustat tak to trvalo ten mesic a kousek....
-> ZbyŠek: noha bola na zemi to len policka padla
-> Matthes, záškodník z TechWebu: -> Zeke-ten šestý: vidim ze niesom jediny taky sikovny

-> Matthes, záškodník z TechWebu: -> Zeke-ten šestý: vidim ze niesom jediny taky sikovny

na rozdrbany prsty mame tema 

-> haso: Ja myslim ze to mam horsi 
-> ZbyŠek: Otviral sem v rukach kulovy ventil na kotel... Novej. Nesel, furt nesel az povolil a o jeden ten vystupek zvenku kohoutu se zasekl prst, au. Celej skoro byl utrzenej :(

-> ZbyŠek: Otviral sem v rukach kulovy ventil na kotel... Novej. Nesel, furt nesel az povolil a o jeden ten vystupek zvenku kohoutu se zasekl prst, au. Celej skoro byl utrzenej :(
-> Matthes, záškodník z TechWebu: co jsi delal.....
-> haso: kam jsi strkal nohu ?
-> haso: kam jsi strkal nohu ?
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Nešikovné maso musí pryč
-> Jarda/felda: čerstvé pečivo až do postele dodaj Michelské pekárny

-> ZbyŠek: 1) to patri do co ste dnes podelali
2) to neni nic hroznyho, ja pred mesicem dopadl hur

2) to neni nic hroznyho, ja pred mesicem dopadl hur

co som dneska spravil? prave sa zobudil

-> David29: Normálka automechanika

-> petr s: dik:)
-> 105: Dej písty 136 MPI a kompresi budeš mít 10
-> petr s: kurna az tak
tak to nic

-> 105: Ty písty ti budou mlátit do hlavy
kuci jakej bude mit kompresni pomer motor favo 135 s pistama 130 dik 

-> Klubko_: Jaký výstupy? Všechno bylo v pohodě, v takový přátelský atmosféře-)
-> David29: ja se ti divim, ze se furt nepoutas. Kdyby ti neslo o vlastni zdravi, tak prinejmensim by sis tim usetril tyhle vystupy s PCR
-> Tampajs: Co vlastně děláš?
Včera sem měl svou první výplatu za 3neděle práce takže to nebylo v plné výši.. Teď jdu do práce a pak jedu do Motola.. 

-> Vojťas: no jako prodávám ale musím to uvíst do stavu aby to bylo funkční.ale zatím nikdo kloudně neprojevil zájem.když ho nikdo nevezme tak si ho nechám
-> Klubko_: vlozky KO kanale ako MPi zmer ci to ma 7 alebo 8mm ventily bude to asi stare MPi s malou vackou
Tak dneska mám za sebou další policejní kontrolu, tentokrát v Soptíkovi-) Opět nepřipoután
Ale poté, co zjistil že jsem u hasičů, tak mě neřešil.. ale chtěl řešit nepřipoutanýho spolujezdce... což taky pak neřešil a pustil nás...
Nj, zlatá PČR...

Ale poté, co zjistil že jsem u hasičů, tak mě neřešil.. ale chtěl řešit nepřipoutanýho spolujezdce... což taky pak neřešil a pustil nás...
Nj, zlatá PČR...
-> Mantrabeach: a tak to prodavas nebo ne? jsem zmaten :-)
jsem byl dnes nejaky cinny, jeste jsem rozdelaval svoje MPicko. Doufal jsem, ze narazim na kuzelovy pruziny lec pr. Ale aj tak s tim neco udelam
akorat ty 2 vnejsi valce, jak je to tam jako by trochu rezly. Nevim, esi se to prekousne, nebo shanet novy vlozky....
klubo.rajce.idnes.cz/2009 .11.27_-_rozdelavani_MPick a
edit: je to 781.135B

klubo.rajce.idnes.cz/2009 .11.27_-_rozdelavani_MPick a
edit: je to 781.135B
já právě dodělal ten špatnej sloupek na weltovi.konečně je od toho klid

Zjistil jsem, ze mi umrela baterka ve felde (BOSCH Silver)
naprazdno 12,5V, pri zapnuti klice, svetel, ventilatoru, radia a vyhrivani okna klesne pod 11V a pri startovani jde k 0V
na jedne strane je ponekud vyboulena, takze asi premrzla.
A ted se svama musim podelit o zajimave story
nekteri si mozna pamatuji dobu, kdy jsem jeste mel v aute bednu s 1 basakem. Pak jsem dokoupil 2. a postavil novou bednu pro 2 basaky. Onu bednu na 1 basak jsem dal kamosovi, kterej do te me bedny dal nejakej svuj 25cm basak a strelil to jako komplet typkovi, kterej ten basak asi za 2 dny odpalil. Od toho uz ubehly aspon 2 roky. Na poslednim clubovym sraze(pred 14dnama) jsem prodal jeden z tech 2 mych basaku. Pak jsem s typkem mluvil, do jake to dal bedny a tak a ukazalo se, ze se ten basak vratil do sve puvodni bedny, z zacatku pribehu.

A ted se svama musim podelit o zajimave story

nekteri si mozna pamatuji dobu, kdy jsem jeste mel v aute bednu s 1 basakem. Pak jsem dokoupil 2. a postavil novou bednu pro 2 basaky. Onu bednu na 1 basak jsem dal kamosovi, kterej do te me bedny dal nejakej svuj 25cm basak a strelil to jako komplet typkovi, kterej ten basak asi za 2 dny odpalil. Od toho uz ubehly aspon 2 roky. Na poslednim clubovym sraze(pred 14dnama) jsem prodal jeden z tech 2 mych basaku. Pak jsem s typkem mluvil, do jake to dal bedny a tak a ukazalo se, ze se ten basak vratil do sve puvodni bedny, z zacatku pribehu.

-> Fén: noo joo ručne 
....a nie presne to uz upravali na freze

-> Bedřich: A byl to pravej? :o)) Mě účet teprve přijde...
-> Bedřich: 

-> Fén: Já ve středu, ale nechápu proč chtěl zálohu...
já dneska dodělal rám- dal ho do auta...nasadil sem s bětuškou zadní vokna,nasadil sem sedačky našrouboval pásy a ještě sem tam vyluxoval to bahno který sem tam zvládnul nanosit...a je klid..takový práce co mě to dalo
-> Fén: já též.... máš sz
Já dnes napsal ježíškovi. :o)
-> Gemini: jj, sú to dobré stoly..akurát naše už mali dosky K.O.
-> Jožynek : kupil som ho zo skoly.. :D
-> Gemini: také stoly sme mali na škole na dielnach..

-> m8rinek:
boat edition samozrejme poridim nizsi pruziny:D
dik za pochvalu

dik za pochvalu

-> m8rinek: to sem si heftnul jen při zkoušce jestli to bude fungovat a pak autogenem,je to taková čistčí práce,když to pěkně uleješ nemusíš nic brousit :)
-> venni: spájel? proč jsi to neheftnul COčkem?
-> m8rinek: hele tak dlouho mě to sr*lo až jsem to takhle spatlal mosazí :)v deníku mam víc fotek až budeš na škodateamu....
-> venni: zaujímavé pan Tyčka
-> 105: ty kráso ten Rapid to je edice Country ne? :D Jinak krasavec
-> Placko: Doufám že ručně a na milimetr přesně. :o)
-> Fén: no tak to nam dal majster narezat na asi 30 cm kusy..a potom na freze opracovat