-> Evž@: no podle me tam bylo tak 50 aut ( nepocitam seriove 120tky, feldy, fabie) u kterych byl nejaky tuning, z toho 30 mozna 20 na ktere se dalo podivat a nesmát se...
-> AZmotor: no to je fakt....je to myslim jeden z posledních srazů jakože....Ale že si vemou 2 kila za vstup jak někde ve vyškově nebo ve sluškách tak to je dost....vzhledem k tomu že to byla tak poloviční akce ani ne
-> Jožynek : nene,to jsem jen měnil kamarádovi lanovody...ještě zbývá vyměnit motor a řízení....ale jinak 1979 ls....není na tom úplně nejhůř...ale já nemůžu...rád bych ale nemůžu jí koupit
-> AZmotor: ....tak to mě mrzí že sem tam nebyl....trochu bych to umyl a možná bych se umístil ....ale jinak něco podobného sem čekal tak sem nejel.....dik za info
-> Evž@: tak jsem se po přesvědčování kamarádů zajel podívat na ten Tjuning Morava, vysledek: pár aut, učastníci se evidentně nudily, 3 oplastované škodovky (podle mě až moc) které si rozebraly poháry ve svojí skupině, ke konci kvuli nějakým problémům s nálepkama polovina aut za neustáleho troubení odjela pryč, celé by se to dalo nazvat parodie na tuning sraz a výsměch pořadatelům..
-> David29: no nevím,ale drží se to tak pořád,i při cestě do prahy... a zahřeje se to rychle,tak nevím,jak budu dávat antifrezi,tak skusím vyměnit termostat
nechcel som to davta niekde inde ... tak davam to tu :)->HLADAM VIRTAKA KTORY CHODI ALEBO CHODIL DO ZAZRIVEJ TENTO ROK MEDZI MESIACMI MAJ JUL vdaka: nech sa mi ozve cez sukromnu spravu ...
P:S mal aj inzerciu na par veci na kilo a nejak som to nemohol najst tak to robim tadeto ,dufam,ze sa nenastvete a pomozete
-> doly120-ten třetí:o): Já jsem ji takhle míval běžně a mechanikovo zdůvodnění bylo, že termostaty u favorita byly nastavený na 95°C a na 75(85)°C? Kdyžtak mě opravte nejsem si tím stoprocentně jistý.