skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> m8rinek: skoda110r.ic.cz/ftp/.../D
SC00375.JPG :o)
-> Fén: jsem maličko mimo :(( nicméně potřeboval bych poradit přes icqééé
-> m8rinek: I s večeří, jo? :o))
-> Borin - Král tuzerů: tak ja treba nemam pistoli na nastrikani a tohle me i bavilo:)
-> minno: Njn tak me se to libilo ....je pravda sice mela byt puvodne stribrna,ale seslo z toho...
-> ondie: do závoďáku na úzkou Molčano nápravu
-> Jindas: hm, čo ja viem, mne sa teda tá červená prevodovka vôbec nepáči :(
-> Borin - Král tuzerů: aceton do alkytonu ? HUŠ NEZNABOHU !!
(iba joke neber si to osobne
)

-> m8rinek: čoveče fakt pěkný...ani žádný tucerský barvičky...jednoduchá krása....a kam je vlastně hvizdneš ?
Jindas 30.09.09 18:25:55 napsal:
→ MOLSO diky diky…ale byla s tim pakarna:D jsem bratroj
sebral malinky netrepyvi stetecky co ma na vytvarku a uz jsem jel jedna strana
jedna vrstva tak 2hodiny:)Přilejt trochu nitra a nastříkjat pistolej...stokrát rychlejší a hlavně zvládneš i silnější vrstvu a bude ti to rychleji schnout...
→ MOLSO diky diky…ale byla s tim pakarna:D jsem bratroj
sebral malinky netrepyvi stetecky co ma na vytvarku a uz jsem jel jedna strana
jedna vrstva tak 2hodiny:)Přilejt trochu nitra a nastříkjat pistolej...stokrát rychlejší a hlavně zvládneš i silnější vrstvu a bude ti to rychleji schnout...

-> Jožynek : jj hodí se to..já jak kolem toho auta vtý garáži furt chodim tak bych ho moh vodřít někde tak ta plachta to aspon vochrání
-> zidlik: taky som dnes "zadal" do výroby vačšiu plachtu na LRu...

pro radost skoda110r.ic.cz/ftp/lobra
-> Stepix: copak lásko s pákou na volant
já dneska vyluxoval rapida, vomyl, semtam něco vyblil volejem ted si sešiju plachtu z prostěradel ještě se párkrát projedu a ustájim ho v garáži na zimní spánek...stejně už je hnusně
a vzimě budou další úpravy a příprava na další sezonu...motor poladit, skořepiny dát, rám udělat a mám vymyšlenejch spoustu dalších věcí tak uvidíme co vyjede z garáže na jaře

-> Jindas: Já ti poradim zlepšovák, když klikneš v hlavičce příspěvku na [nick] tak ti to samo přidá dolů do okýnka 

-> matoo neboj:D psal jsem to ale cim jsem to delal:D
-> tunerlada: ty to s tou ruzovou neprehanaj 

-> Peťa Klíč: s tou pákou na volant to doufám nemyslíš vážně

tak já dneska pokračoval v očistě motoru a hodil na růžovo ventildekl a řemenice
-> Jindas: sand si to nerobil vodovkami od bratra?

-> Jindas: tak na to by som prdel
pekne 2" stetec a ide sa 

-> MOLSO diky diky....ale byla s tim pakarna:D jsem bratroj sebral malinky netrepyvi stetecky co ma na vytvarku a uz jsem jel jedna strana jedna vrstva tak 2hodiny:)
-> Jindas: no teda slint ...
asi si aj ja svoju tak krasne nafarbičkujem

-> Fén 30.09.09 17:32:44: ne myslim si ze do myho auta to neni skoda davat:) teda aspon doufam:) 

-> Matthes, záškodník z TechWebu aha aha diky:)
-> Jindas: Není to škoda dávat do auta? :o)
-> Jindas: Hlavne az ji slozis, tak spoj pulek zatri barvou at to mas pojisteny ze to nebude chcat 

Dnes jsem to dodělal:) 1xvrstva alkytonu a 2x galvinolu:) Jinak pred tim oplachnuti vapkou atd:) obrouseny ostre hrany a vubec vse co bylo spatne nakoupeny nove sroubky:) a tesneni:)
-> Matthes, záškodník z TechWebu :D:D:D:D: tak jsme asi vyjimecny:D
-> škodecsi myslim ze to byl paradni kup a ja na to nezanevru budu se o ni starat jako o vlastni mimco:)
-> Jindas 30.09.09 16:20:26: Lol to uz je potreti za posledni dobu co sem s nekym poslal prispevek na sekundu presne
A Virt to zas oblblo 

-> Nwkt: Je to mozny no
Ja bych to nehrotil.

-> Gryzly na tachometru bylo 53 000 km tak asi tak:)
-> Matthes, záškodník z TechWebu: -> Vitek: Prasečí chřipka
-> Vitek 30.09.09 16:17:40: Hej na me taky neco leze 

já dnes po 3 letech onemocněl
mimo to jsem si strašně zvykl na ten rapidí kde nezavazej ramena rukám, převyknutí bude oříšek 

Pavel P.. 29.09.09 21:09:17 napsal: další krásnej zvenku a děravej ve žlábku
přesně tam mi to taky začlo kvést

-> Peťa Klíč: neviem pisat !!! ale som chlap neboj

-> Pavel P..: -> Nwkt: No pánové, byl jsem zvědavej a myslel jsem si, že budu mít na své 105L blatníky taky nějak orezlé zespod na "lavici" a prd... Kouknul jsem, a zase hned zpátky, jak nový, takže není pravda, že každá škodovka, která to nemá zapatlaný už od výroby, musí být nahnilá.
-> havlik: ber v uvahu ze mam asi vyjete lagry na kluke

edit aj snimac tlaku ma daky divny odpor bohvie co by robil novy snimac

edit aj snimac tlaku ma daky divny odpor bohvie co by robil novy snimac
-> MOLSO: mě to teda při studenym motoro ukazuje furt něco přes 4 až 5 za tepla na volnoběh něco kolem 1 a při otáčkách furt ty 4
-> Mil@n: upgrade - zacal ukazovat inak. Pri studenom motore ukazovalo cca 2 bary a ked sa to zohrialo tak pekne v otackach stupol tlak ku 4 barom a na volnobehu sa drzal kusicok nad nulou