-> jarda.u1: nebooj bude-> gabo000000: sem vrtal dřevo aby se nepohl vnitřek když to tak venku leží -> MOLSO: voe nestraš muj první motor co skládám pro sebe to musí jet
Bylo to v sobotu ale až teď je čas to sem dát. Ještě jsem poladil ručku na embu, aby nepřekážela zahlý řadičce. Je to kombinace kus 120 a kus felda, rozřezáno, zavařeno opilováno a nalakováno:)
-> Plisek: když se daří tak se daří,tak v tom techničáku jak sme vyklepali byla i zelená karta na rok 2009 tak si táta musí dojít na pojištovnu pro novou
-> Placko: jo docela jo ale tak rychle sem je zase nehodil jen sem je hodil na zadní plato bác a vokno v prde.. to je pech v čera jsem už zadělali noví
ja dneska ozivil jeden italskej kram - Fiat Tempra... nejak mrcha nestartovala, tak se vyndal starter. Po rozebrani zjisteno, ze je vevnitr uplne cerny, tak probehna ocista vsech casti. srazil jsem hrany na uhlikacha znovu ho slozil. a sup s nim na auto... vysledek je ten ze z totalne mrtveho starteru je starter zivy a tam mrcha zas jezdi.
-> Zeke-ten šestý: No kdyz sem odhrabal listi a oplachl bahno tak to docela i slo Ja jel ale pro tu peknou ze zlutyho rapida no :( Ale nerikam nic, sleva byla tak co, ja sem spokojenej...
Dneska sem prehazoval palubku. GL misto L. Este mi par veci zbejva... Kazdopadne je to lepci nez driv, tam eletrika byla strasna, sama cokolada a motany spoje Na fotce vypada slusne, ale bude to chtit este dost ozivovace.