skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> suri: tatomechanik to okoukl u molčana
Dnes som si vsimol, ze mi ukradli akumulator zo zavodaka 

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: a jeje ... 

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: já jo....

dneska sem přijel-uříznul a ujel, foto s plakajícím majitelem gabria......kdo ho pozná?
-> iDawe: hezky to jde!máme taky takový míchačky na hona 0,7m3
-> Borin - Král tuzerů: Na 130rs.cz to mají taky.A jinak je sranda tu káru otáčet.
-> suri: Link ??? Já na to koukal na US webech asi před rokem a dneska sem se k tomu dokopal, když jsem svářel pod autem a pěkně sem se spálil 

-> Nwkt: Hlavně ty projekty na těch stránkách jsou hodně dobrý 

-> Borin - Král tuzerů: na tom bude drátěnej koš a bude to na přesívání písku.
-> Borin - Král tuzerů: stojan na otáčanie kasne , a ako prvý to asi mal Tátomechanik z 110r.cz webu
-> Nwkt: Tak takhle rychle sem nečekal, že to někdo uhodne... máš u mě pivo...jak si na to přišel ??? 

-> Borin - Král tuzerů: To je na otáčení kastle
Já dneska udělal půlku jednoho zařízení...kdo pozná o co se jedná má u mě pivo....(pokud nepoznáte z fotky tak na vrchu je opravdu náboj z favorita) 

-> HLT: www.hankstruckpictures.co
m/pix/.../ifa_doublecab.jp
g neni to ono
-> HLT: trabant dle me
-> HLT: To 1203ka není ani omylem

dneska jsem našel tyto kryty blinkru.Prosím nevíte někdo z jakého typu auta to je???myslel jsem si že z dvanásettrosky ale asi ne
-> Klubko_: tak to očalounění těch nejtků mě zas tak nesere, pudou tam místo těchle šroubů imbusy a zakrejt znakem šloda by to taky šlo.. hlavně to potřebuje nábu, je to na stovkový a není to 100% košer
-> Peťa Klíč: hmm, ta cervena ne no. Mozna kdyby byla uprostred ta krytka byly ocalouneny i prechod rameno-venec jak to ma byt.
ale asi jsem se mýlil.. pude do černý..
původně jsem si myslel že se do červenýho auta bude hodit červenej volant
-> petr s: 26.09.09 19:09:28
Né že bych chtěl rejt, ale je to výměník. Párkrát se tu o tom už mluvilo.
-> Klubko_: 26.09.09 19:15:24
Potřeba to neni, ale rychlejc prohřeješ motor (resp. olej).
Né že bych chtěl rejt, ale je to výměník. Párkrát se tu o tom už mluvilo.
-> Klubko_: 26.09.09 19:15:24
Potřeba to neni, ale rychlejc prohřeješ motor (resp. olej).
-> haso: a nik nebol obliaty ?

-> Tomo: jo jo aj 2x

Já dnes dotvořil kartu Ludmily: skoda-virt.cz/cz/.../6152
-gryzly-s-rapid-standart
-> Vojťas: paradni vecicka, jde to hodne rychle.. zaklady byly za 6 hodin vylity... :-) ted pripravy na desku a jeste do zimy ji stihnout a zbytek zas na jare..
-> haso: bol si aj na centrifuge ???

-> iDawe: tyjo dobra michacka :-) tak at vam to jde od ruky ;)
-> Jožynek :
čosi podobne som zažil asi pred mesiacom a to v našej dedine 

dneska som sa tolko vozil na kolotococh snad ako este nikdy

Ja som dneska nastriekal v svojom Imriškovi niektoré časti na červeno a trošku očistil od oleja hadičky a kovové časti 

a dobrousil jsem kola z plniče....zítra to zkusím polejt....uvidíme) řekl slepej
mezitím to vzdal altík...dotal taky menší ránu a tak se rozhodl že nebude spolupracovat

dneska jsme se skorošvagrovou naleštili auto pro pantátu....kapota je tam,dostrojeno,umyto atd...
tak jsem dneska posekal travu, snad naposledy
, umyl auto a odvozil bordel ze zahrady a nadále skládám fichtla

Dneska sem začal se zazimovaním dílu,přece jen jim pod střechou bude líp takže napravy konečně v suchu
Jinak normalka nějaký prace na zahradě,ta trava roste rychleji jak bych chtěl

měl jsem jít dělat žida břeclavským dětem hrajícím v mikulově bojovku.. nějakej čas jsem měl tak jsem vyměnil příčku motoru. pak jsem se dozvěděl že židi nebudou tak co s načatym dnem tak že udělám ventily ale motor zahřátej tak co s mezičasem a pustil jsem se do dlouho odkládané výměny ložisek v předních kolech. na ventily už se nedostalo
levý kolo akorát trvalo dýl jednak že bylo první a musel jsem na to dojít, jednak že byl rezatej ten plech tak jsem natíral, taky to bylo zamaštěný všude.. druhý v pohodě.

-> Klubko_: to je výmenník , čiže olej zohreje vodu a potom voda olej chladí a je to vyrovnané
panove .. vcera sem dom privezl skodovku ze tam borec chce prevodovku 125 a motor felda ... to sem si teda dal kamen na krk ... uchyceni podelnych shnily... musel sem menit spojkovou trubku...ted poloosy nesly povolit.... jo motor ten byl venku behem 15ti minut ale zbytek kurva jebacka ... + sem mu daval novou tyc razeni at uz je pryc
-> maca: heh ja dnes strikal dutiny... takze stejnej program :-)
-> petr s: hmm a je to potreba? Sem tady postrehl, ze ani ne. Tak me to docela prekvapuje, ze si to Nwkt namontoval
-> Klubko_: Chladič oleje
-> Nwkt: co to je za fičurku? neco s teplotou oleje?