-> Nwkt: no už ses tam pomalu domluvil víc německy jak česky...škoda že mě poslal s avií,jinak bych se vokázal....mám jet příští týden zas,už s pickupem tak to už snad klapne
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: všecko vim,zejtra se potkáme na želivy!?jinak jsem potkal teď blonďáka s podvalem a na něm jakejsi ošklivej rapid
děcka,tak jsem doma...domažlicko-kutná hora s avií 4h se zastávkou u Davida. pro pár dílů.....potkal jsem pár nasranejch kamioňáků-ty co jsem předjel ale avie šla statečně....ukončil jsem tam tentotýdenní výpomoc u místních jzďáků-ale oni vlatně nejsou jzďáci-je to Zeas takže po čtyřech dnech jsem doma a nakažen plzeňským nářečím.......kdepa,jakpa
,pročpa,tuten,tuto atd
-> minno: Já jednou jel dom po tmě a vlevo se mrouskali dvě kočky a jak se mě lekli, tak začli obě zdrhat jedna za druhou a já na přední nápravě sejmul každým kolem jednu. Obě na místě mrtvý, jen metr a půl od sebe.
Skoncil som v praci a ponukol sa kolegovi ze ho zavezem domov .... idem si tak pekne 80 - 90 ( TO AUTO CUKA JAK HOVADOO ) a zrazu kukam cervene oci na ceste .... priblizujem sa a KUA PES !!! trubim a blbec sa na mna pozre .... mokrá cesta ... brzdím kolesa v šmyku ... vyhybat sa by bola blbost nasledovala neprehladna zatačka .... tak som zatrubil este raz a zobral som ho stredom ... buchoty pod autom ... zavezem kolegu a kukam na predok - NIČ - ani chlpy ani krv ani ohnuty plech ... napravy pekne alkytonove .... idem spat a ten pes tam pobehuje zas
Jsem včera dostal zase na starost škodověnku s tím že udělám pár věci.Tak jsem dnes svařil prasklý výfuk, spravil centrál na pravý straně kde nechtěl moc fungovat.A pak jsem jí zahřál a pořádně vyfoukal pavouky z výfuku, na to že to má kyvku tak to drželo docela dobře v zatáčkách a gumy mezi závity pružin je dobrá věc na kyvce
Tak jsem se po hodně dlouhé době dokopal, odvést sadu kol na pískování, a zde je výsledek, čekal jsem že to bude horší, ale nevypadají zle, jen se ještě rozhodnou co za barvu na ně.
tady je ten stroj-technickou má do května sice je totálně nasračku ale mě je jedno čim jezdim hlavně že bude rapid schovanej přez zimu v garáži(doufám-jestli se mě tahle do zimy nevysere)
já přehodil kola na pracovní škůdce na zimní zadělal sem čalounění přehodil rozdělovač pošteloval motor a normálně už dá i 120km/h a načepoval sem plyn kterej sem tam včera nainstaloval a normlně to na něj hned naskočilo a jezdí to