skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> gabo000000: neni to nějak moc nízko nad zemí? 

tej spojke sa tesim najviac...bude super si prehodit tlmic podla potreby
zvody...moje prve..prerobene favo...nastastie sa to super ohybalo..som prekvapeny...su sice na okrajoch zvarane ale vsetky zvary som z vnutra zahladil... takze ziadne ostre prechody nie su
dnes som cele poobedie pracoval na novom stisovatku:D vyfuk ma zvody od liatinovych zvodov podla gema a od pruznej spojky z fava ide priecne ulozeny stredny tlmic z fava...auto ma zvuk jak zigulak:D:D vo vysokych otackach to nic nejde ale konecne viem napriklad ze mi treba pridat predzapal:) este od pruznej spojky chcem spravit jeden priecnak ktory bude mat stredovy tlmic z oktavky alebo z II golfa priechodzy a bude este aj klasicka dobre osvedcena rovna rura:)
ja som si dnes namontil new radio
-> 105: Chtěl bych zrzavého jezevčíka umíš to?
-> jerrom: byl jsem vcera na Startu za Ledenicema, pak na dojezdu u Petrovic... dneska jsem to byl ocihnout na startu a na trati v Hornim Bukovsku, Bery jel, takze vcera asi zadny problem nemel
viac o gramazi mam v karte
-> mgbiker 19.09.09 17:59:23:
krása!!!

-> 105: Lakovanej pes 

tak ja som sa dnes pustil do remenic....ruky mam zodrate a nervy v riti

-> jerzy: 

-> jerzy: na vrchni lak ho budu muset nejak odchytit 
-> Tomo: jo no ale trochu se lekl jak to zasycelo :D
prej pff .. aj aj :D

-> Tomo: jo no ale trochu se lekl jak to zasycelo :D

-> 105: tuning pes ...
BODYPAITING 

-> 105 19.09.09 17:38:41: ne abys ho nechal jenom v plniči 

-> Borin - Král tuzerů: každej to někdy štouchne

a pod nádrž
je to samozřejmě štětkou a hnusně a vyfocený aby to nebylo vidět
ale účelný wtz

je to samozřejmě štětkou a hnusně a vyfocený aby to nebylo vidět

-> Kaprof-Los Koramos: jj nádhera...

přestěhovali jsme auto z podplachty do garáže

-> mototechna: tak ty tesly nemaj chybu!

Leštím, leštím, a leštím... Kryty na repro do Puffina. Zas o krok bližšie.
Tak já ted rozebral a čistim SEDR 136 a nějak mě z toho Toluenu v koupelně motá hlava
Až uschne, dám dohromady

Až uschne, dám dohromady

byl jsem na STK+ME a mám na dva roky klid
-> Kaprof-Los Koramos: tadle sedacka ma spodek z Liaz a sedadlo a operka je z auta.....
-> ZbyŠek: jojo tydle upravy sou vždy na hovno stačilo mi když sem šlapal 180kou a byla tam naka prebastlena sedačka-zada mě boleli ještě tejden

-> Kaprof-Los Koramos: nj ale deto ( sice sedacka na hovna ale deto - kdyby tam zustala ta co tam ma byt tak je to lepsi )
-> ZbyŠek: kostitřas

-> Tomo: to bude najskor nekaka domorobo uprava...
-> RON: Kde jsi byl? My jsme s kamarádem byli na startu za Ledenicema a docela dobrý, až na prostoje, když si pár lidí udělalo výlet do stoky...byla prej mlha před retarderem a než se rozkoukali byli ve stoce, takže poslední auto na 2. RZ startovalo asi v 00:05. Docela by mě zajímalo kdy dojížděli 4.RZ...možná už jeli za světla
jinak na startu to Berymu jelo pěkně, snad to nerozšvihali

napadlo mě včera že by tý masce líp slušel tahokov černej než červenej.. na fotce to vidět není ale real to vypadá dost cool 

-> 105: Ok 

-> David29: jezis neber to zas tak na ostri noze ja to vzal taky s vtipem :)
-> Vojťas: Žabaři...
Já jsem chtěl jít spát v 19, pač ve dvě vstávám... nakonec jsem hrál kulečník, a jel jsem rovnou do práce
Já jsem chtěl jít spát v 19, pač ve dvě vstávám... nakonec jsem hrál kulečník, a jel jsem rovnou do práce

-> Klubko_: Já měl 3body na rapidu a jelo to tak nějak divně, dal sem klasiku 1body a pohoda....tak sem ty 3body dal na MPičko a tam to zase bylo lepší než s origem...možná to byl jen pocit, že to je lepší 

-> 105: Kolikrát si se mnou jel, že si troufáš se se mnou srovnávat? 

ja sem dneska umyl faro a vezl sem tatika spotrebakem na vinobrani, dostal sem sprda kdy umeju i to druhy auto ze on ho mel furt cisty a ja ho mam v takovym bordelu, a pritom se tam ani nevalej zadny papirky :-D ale toho pavouka sem po palubce chvili honil
tak sem tam pro nej ted zas jel, rano vstavam v sedm a jedu pres pul republiky na hrad s fanklubem :-D toz brou

tak sem tam pro nej ted zas jel, rano vstavam v sedm a jedu pres pul republiky na hrad s fanklubem :-D toz brou
-> Klubko_: myslim ze serizovat svetla podle fabky neni nejstastnejsi