skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Discovera: Pěkně udělané
-> Discovera: paráda!
-> jerzy: ...ne jde koupit u Omicronu jen pajšl (trafa, tlumivky, usměrňovače, posuvy a takové ty prkotiny) kastli jsem si navrhl a vyrobil sám aby mi vyhovovala...navíc se mi seriové skříně nelíbí....já rád trochu tvaru a né pikslu ve tvaru obdelníku a samé díry.....a materiál papír....tak asi tak....a nechci jim dělat reklamu, ale bohužel jsou jediní, kdo ti prodá vlastně celý pajšl do jakékoliv jejich mašiny....to co jsem si vyrobil je vlastně Omicron 165.
-> Discovera: ale tak ten cas a energia do toho vlozena ... 

-> Discovera: a to se jako nechá koupit nejaky set ktery si slozis nebo jak to mam chapat? predpokladam ze sam si to vsechno nevymyslel...
-> Tomo: ...no vaří sama
téměř.....ale s bau bau se tosrovnat nedá....stavbou ušetříš 4 litry s ceny prodejní.....

-> Discovera: nadhera !!! este keby sama zvarala :)

...hotovóóóó....a už nikdy více....a ještě reklamu jim udělám....no zasluží si to?....

-> Zeke-ten šestý: Cože?

Já si po dlouhém měsíci dodělal svou svářečku a jediné co na to říct....už bych se na to vyprdl
...začátek.....

...začátek.....
-> doly120-ten třetí:o): asi v 9 sme sli domu

-> Zeke-ten šestý: To si v té škole moc dlouho nebyl

-> Zeke-ten šestý: blizi sa dalsia zima a ty len teraz robis zimaka

Vyhodil sem neska jeden píchlý zimák.....víc sem zatim nestihl :)
-> David29: prebrzdenej zadek?
ja som sa dneska uspesne zapisal na vysku, esteze som mal pri sebe automotorevue lebo bez neho by som tam asi umrel 

-> Zeke-ten šestý: Já byl právě skoro prázdnej... tohle Iveco nemá vzadu tuplák, tak to šlo snadno no
Ale pustil jsem plyn a chytlo se to...
Jinak ono je stejně nějaký divný... když jsem zašláp brzdy, tak prdel uhnula doprava...

Jinak ono je stejně nějaký divný... když jsem zašláp brzdy, tak prdel uhnula doprava...
-> Nwkt: a sme u toho zase
aspon meli kapříci co jíst

-> Zeke-ten šestý: Přeskupil se do řeky
-> David29: a co naklad, nepreskupil se ti? :)
Já dneska chytil smyk s Ivecem 

-> maca: ja se este "flakam" delam na svoji felde, takze se v podstate neflakam...ale za 14 dni uz taky do skoly 

-> Placko: konečně se nebudete poflakovat doma a dráždit nás pracující

Ach dnes zacala skola
..joooj 

Tak pred chvilou som prisiel z poistovne :)
a za par hodin frcim po kilo HURAAA

-> Pepčas: no uz aby u me byl ten bagr.. takhle na najezdech by se me moc nechtelo :-)
tak ja dnes udelal po temer 4 mesicnim zpozdenim STK + EM na Toledu.. no a draha zena s nasim 3-mesicnim synkem si muzou uzivat jizdy v nem..
-> škodec: jo me se taky liby ale ve skutecnosti je jeste hezci jak na fotce a az to bude cele to bude nadhera

-> Hurdis: to ja take ne 

-> Klubko_: To je EVO I no, hraje to rozumne, ja nejsem audiofil takze prd poznam
Ale nechrci, nerezonuje tak ok do garaze...

-> 105: Nejsem zastáncem těchto radovánek.

-> Hurdis: kdyz olej tak mogul, kdyz kopnout tak do kul

priprava na lak (zadni blatak meneny proto je bez povrchovky) bmw v pozadi je kamarada (delal sem mu xenony,potom sem se tyden drbal merenim čidel a akcnich clenu az sem zjistil ze sou k.o kabely takze za 2,500kč koupeny a jede jak drak+vymena svetel za angels eyes)
Matthes, záškodník z TechWebu 01.09.09 20:24:30 napsal: Ja delal audiosystem do garaze :-)tak to je dobrej mazec
ale hrat to musi strasne ne? ten plech a plast
ja mam v garazi tohle. Bocnice z me stare postele )takova ta se suplikem). Uvnitr je pc zdroj a ted sem to doplnil o svoje stary radio z auta clarion db358rmp a jsem nadmiru spokojen
ma to porekvapivy basy a ty rusky vyskace musim krotit 

ja mam v garazi tohle. Bocnice z me stare postele )takova ta se suplikem). Uvnitr je pc zdroj a ted sem to doplnil o svoje stary radio z auta clarion db358rmp a jsem nadmiru spokojen

-> Hurdis: hm hm pán je zřejmě labužník

-> Pavel P..: Nj. SuperMogul
, ale stejně je nejlepčejší chuť nafty s hašlerkou na konec. 

-> Hurdis: stačej rozvodový tyčky... a k tomu vyjeťák abys to nežral suchý

-> Pavel P..: Tak na to bych se vys*al, abych chodil do garáže s hůlkama.
-> Hurdis: těma dirkama z toho lezou smažený nudle

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Tak dodělej stroj na španělský ptáčky.