-> David29: Já mam bobky, že skončim jenom s maturitou bez vysokoškolskýho vzdělání a tobě stačí základní. Bejt tebou tak si to dodělam bez matury tě dneska nevemou pomalu nikde
-> David29: tý voe fakt si udělej aspon neaky dalkovy studium nebo výučňák takhle na tom budeš v budoucnu možná hodně blbě.jinak já dnesk měl první vyjížďku..musim si na rapida zviknout neska jel poprvé za 2 roky dál než po dvoře a sem zviklej na luxus mého fiatu parkrat sem sel pri razeni bouzel prez zuby a nez se to zahrije tak mi to zdechá a poskakuje
-> doly120-ten třetí:o): Já přepisoval auto na konci prosince a byl jsem hotovej za 20 minut a to tam lidi čekali od 3:00, k nasrání no objednávkovej systém je super věc
-> David29: to nebylo rozumny.. ono se ti to jednou muze pekne vymstit.. a radovat se ze dostanes iveco v plny palbe "klima" kdyz budes jezdit od 3-9h rano je docela mimo nemyslis ?
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Tyjo,za 20min,to by se mi taky líbilo... já čekal na přepis auta víc jak půl hodiny a na vyzvednutí papirů,hodinu,a to tam nikdo nebyl,nevím co tam dělali...
uspěšně sem na rapida zapsal new barvičku, bežovou v počítači nemaj, tak mi napsala hnědá světlá a do poznámky v malim tp béééééžovááá, odbavenej i s frontou za 20min
-> David29: a ja myslel ze bych si jeste udelal vyucak na zamecnika nebo neco, maturu mam ale sedet v kanclu u kompu me nejak nebavi, je to votrava :-D a jenom se zakladkou to by me tatik vyrazil z fleku :-D
Pane to neni moc dobry... v dnešní době je, si troufam říct, i maturita kolikrát málo .... koukej mazat někam, kde by tě mohli vzít a nechat tě si udělat aspoň výučňák...
a budem este blby ale akoze aby som sa nejakej babe ktora sa mi paci pochvalil ze som skoncil zakladku a zivim sa vodicakom...no nevim co by si o mne pomyslela...i ked vravi sa ze ked chce srdce tak rozum aj tak nefunguje ale casom...co ja viem...
Pokud jsem mu dobře rozuměl, měly by to bejt Slapy , ale krásná pracovní doba 3:00 - 9:00, takže volnej celej den-) A Iveco v plný palbě - el. okýnka, klima
-> haso: On to nebyl raprát jako takovej... měl jsem odevzdat práce, co jsem měl udělat za celej rok... Tak mu řikám že je pochopitelně nemám, tak jsem se rozloučil a šel domu
-> Vojťas: hever mám taky akorát nevim co mě bude platnej protože jestli píchnu přední tak pod to ten hever sotva dostanu a nevim jestli pak tu rezervu zepředu vubec vytáhnu-> Hurdis: tak už vim komu škodík krade reflexní spreje to je něco jinýho já jenom co koupim spotřebáka tak tam bude taky bordelu tři prdele a za celej život to neuklidim to mě je jasný
-> zidlik: Podobný kufřík mám ve spotřebáku taky, jen je v něm především veškeré nářadí, vedle je velká bedna s pásmy, olovnicí, drobným zednickým náčiním, reflexními spreji, majzlíky, paličkami, vázacími dráty, kotouči do flexi, pilkami, izolační pásky různých velikostí, teflonová páska, montážní lampa, kurty s ráčnou a bez ráčny, plachty 2x3 a 3x4, přilba, montérková kombinéza, gumový kabát, holinky, pracovní boty, velké a malé igelitové pytle, WD40, kontaktol, brzdovka, 200m provazu a spoustu dalších nesmyslů. Zvlášť potom deka a polštář, hasicí přístroj, manometr atd..
Většinou mám odpověď na otázku: "Nemáš náhodou u sebe ....?"