skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
Včera sem se zaradoval, našel sem v inzerci novej Favorití blok ( bez čísa a typovky! ) .. majtel pan John Shelley z MB mi ho nafotil, já se radoval ještě víc a když sem mu chtěl dneska volat, že bych si ho zítra v MB vyzvedl, tak mi prisel mail, kde se psalo "svedek z daleko rikal nejaky cikany ktery videli ze kamerad nezamykal zadni dvere dodavku" .. takže blok v půči a já mám zase po ptákách :-(
-> 105: podložená pružina a vlečkovej domek? Divoká kombinace...
Dnes jsem úspěšně udělal TK
predevcirem ,, prebarena pricka ..pruziny kyvka + 3cm podlozky pod ne.. domky vlecka..bubny soustruzeny , pakny novy ferodo... samostavy vymeneny
došel sem na to proč mi to netopilo.. měl sem nahoře tu páčku co má být dole
-> Gemini: pekne si do tej zatacky naletel !!

tak vcira vecer odvezena muje skodovenka na lem :)
-> Gemini: Tak to sa isto prídem v nedeľu pozrieť na závody som zvedaví kto to teraz asi vyhrá a nevies kedy sa teraz začinaju ???
-> stovkar: a mozno to pojde stanovi lepsie ako Petovi....mozno.....zajtr
a este cosik doladime a bude to pecka
-> Gemini: čoo no tak to je Planka zo svojim feliciovim motorom bez šance no škoda my že by mohla naša biela škodovka čo sme si porobili a dali Plankovi vyhrať
-> stovkar: to este nikto nevie ze aj Stano 113 ma Fabiovy motor cca 95 HP

-> Gemini: no rozmišlam že by som dal porobeny motor favorit no ktori sme dostali od Planku za tu bielu Škodovku tak potom by sa dalo čosi skusit ale oproti Bežovi a Panakovi to sme aj s tím bež šance no sú tam poznať majstri volantu
-> stovkar: zo seriovkou fakt nemas sancu....
Vcera si to takhle ve 22 jedu z Ostravy do UO ze skoly s pritelkyni favoritem a on klek tak jsme ho tam asi trictvrte hodky na silnici opravoval 

-> Gemini: no ja rozmišlam že by som skúsil si aspoň jeden závod zajazdiť len zo serio Škodovku tam nemám šancu 

jedna zabudnuta fotka zo zaciatku augusta........powerslide :))
-> stovkar: jazdím vrchy a to staci......neda sa vsetko.....aspon ze motory su v hre
-> Gemini: som si všimol keď si tam na tej červenej Škodovke s číslom 113 riešil karburátor a čo aj ty nejdeš závodiť ?? 

-> Gemini:
dá se tam vpohodě naletovat novej stíněnej kablik... nebo jinak řečeno koax.
dá se tam vpohodě naletovat novej stíněnej kablik... nebo jinak řečeno koax.
-> RON: myslim ze musis vymenit cely ten snimac-cievku
-> stovkar: jasne ze Peto Panak....ja mam na starosti motorizaciu
vymenil jsem spodni silentblok motoru a zjistil banalni zavadu, lec nevim, jak na ni - prosim o radu - na Favu jde od rozdelovace drat k zapalovani - je dvouzilovej, ma jedni zilu v buzirce a stineni, je takovej vachrlatej, tak bych ho vymenil, ale netusim, co rozebrat na rozdelovaci, abych to pak jeste taky rozjel :) dik za rady
-> Péďa17: diky 

-> Gemini: ti budeš aj jazdiť na tej zelenej 105 či Panak ??
docela to šlo.... odstín trochu světlejší ale to nevadí tam to neni vidět

Já si dneska nechal namíchat barvu do spreje a stříknul předek abych to nemusel tlumexovat... 

dnes bol u mna znamy dansky cestovatel na S 110 L - Tue Pol Halvorsen.......a navstivili sme aj autokrosarov, kde mam dve zeliezka v ohni -fabie 1400ky :)
"schoval" jsem mlhovky, už tak netrrčá
Tankovali jsme asi 450, při dnešních cenách benzinu to je okolo 14l... no a cesta tam i zpátky je dle mapy asi 200km. Tak si to spočítej...
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Spotřeba okolo 6,9/100km. A na to, že po dálnici jsme jeli skoro celou cestu 150km, tak to je celkem slušný....
-> Matthes, záškodník z TechWebu: to težko 406tka jezdí s platákem a autem na něm za 10L:)
-> Matthes, záškodník z TechWebu: ee za ním zapřáhlý nabouraný iveco nebo ten lublin

-> David29: To ste projeli palivo za 500?
Jezis
To byl Peugeot Boxer a za nim zaprahnutej vlek ne 

-> Zeke-ten šestý: Ale tak tam i zpátky za 500 neni zlý-)
-> Zeke-ten šestý: To bylo 20,2 

-> havlik:

-> David29: jooo, ale spotreba 20 litru byla krutá

-> David29: takže si nakonec neřídil?
-> David29:

-> Zeke-ten šestý: Pod dozorem statného šoféra 

Tak konečně je doma, ale je to pěknej ničitel motorů.....ani jedna škodovka, kterou sme pro něj jeli nedojela.....zvládnul to až Peugeot

-> U-Geen: takze galeria je hotova
-> Klubko_: ked chcem vystartovat z krizovatky tiez tocim do 5500
dalej to nema zmysel

-> MOLSO: jednicka 5500 otacek mam 36km/h
podle TW vypoctu odchylka je tam hlavne diky tem mejm nizsim gumam. Mam i cyklo tacho a pri 60 na tachosu jedu 51 

-> matoo: neudelas nam ve fotogalerii galerku?
-> Tomo: budikom never
a hranatym už vobec nie 

-> MOLSO: no ale ja nevytocim jednotku na 40 km/hod to je to ...