skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Nouf: kams ty veci ze skrinky dal?

-> stika87: Plzeň
od Marry :)

A pro koho že to bylo, celý to uklízení? No přece, aby se moje Ouža cítila doma trošku pohodlněji 

-> Nouf: pijes redidlo ? co zbylo ? 

tak já dnes sleštil starej lak s novim a seru na to stejně mě to do tejdne zase někdo vodře
dneska sem odvezl své bývalé denní vozítko ... necht mu šroták ámen ...
skoda-virt.cz/cz/.../4262
-matt-erko já hodil aktualnější fotky 

-> Klubko_: Byl tam ještě labyrint s opačným závitem
-> minno: deda mi rikal, ze na stejsnu byl jen tenhle ostrik. krouzek 

Konečně sem dodělal to co soudruzi v Mladé Boleslavi nezvládly. Natáh sem si lanko na otevírání kufru na stranu řidiče.
-> minno: Spis tehda stary bloky nemely druhou trysku na rozvody 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: cize 120 motory su lepsie ako Felda :))
-> minno: Nenamaha se ti gufero a rozhazuje oil po rozvodech.
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: -> suri: -> Matthes, záškodník z TechWebu: -> petr s: -> Klubko_: aha....no ved prave ze som pozeral fotky z Felda motora, a tam ten kruzok nebol, preto ma to prekvapilo...a aky to ma funkcny zmysel?
-> Klubko_: Nepleteš
-> Matthes, záškodník z TechWebu: nepletu-li se, montoval se jen do urcite doby
-> minno: Je to ostřikovací kroužek
-> minno: Ostrikovaci krouzek, treba ja ho tam nemam 

-> minno: nie je to odstrekovací krúžok? ja si absolutne nespomínam viem že pri rozvodoch stahujem veci zaradom dole
dneska jsem přivezl domů tři vozejky písku....když je na firmě bagr tak se toho musí využít....
jinak jsme zprovoznili velkej nakladač,skoro dva roky neběžel a skoro hotová t148
jinak jsme zprovoznili velkej nakladač,skoro dva roky neběžel a skoro hotová t148
-> minno: mrkni nekde na řez motoru, z tý fotky poznám kulový...řetěz vidět nejni, jen část ozubenýho kola
vie mi niekto vysvetliť čo je toto za plech? nemalo by tam byť vidieť náhodou časť reťaze rozvodu?
-> Syny: To je půl podběhu vyřezáno
-> petr s: ne proc? Rantl a vyrezany diry zalepit...
-> Syny: To chceš dávat nový podběh?
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Proč?
to řeže do šrotu 

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Jo, rezat a sekat to jde, ale kdo to bude varit a lepit to nevim 

-> Syny: no výborně tak se mi to páčí
-> Zdeněk.: autoškola jde dobrým příkladem

-> zidlik: jezdím s Liaz 300, pásy nevím jestli to má, ale asi ne, protože jsem připoutanej nebyl 

-> zidlik: njn v praze se už s liazkou nesetkáš v autotoškole:D
odpo sem nastrojil rapida na převoz na laně ke Štepánovi, jízda bez oken 15km je supr, jak kábrro
zítra zalepit a nastříkat, tak držte palce

Tož dnes sem se probral z deliria a pomalu začínám střízlivět po víkendu.

-> Tomo: mě už ne:) nebudu popisovat dnešní extempore s tou zelenou. Zasraný nový řemeny

-> havlik: ze tisicky sa mi zacinaju pacit 

-> petr s: nebudu to nejsou moje:) já je jen vyfotil:D
-> Tomo: coo?
-> havlik: Ještě budeš shánět sací potrubí
-> havlik: tie tisicky sa mi zacinaju vidiet

-> Petrson: já jezdil i s dafem ale ten je spíš holčičí zatáčet u toho de a nemusíš přidávat plyn aby to zatáčelo
synchrony to má...nuda