skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
Včera nastal čas vyměnit na spotřebáku destičky.Pořád mám dlahu tak jsem jen radil a pracovala máma.PS:ja vim ty nohy pod autem jsou děsný,ale bylo to na heveru a ještě podložený :)
-> OndraKrupi-TenČtvrtý: ofuk nohou pro zadní spolujezdce
Mantrabeach 12.08.09 22:31:39 napsal: panel co to máš za výdechy pod ručkou?
-> M@rtin: a co jim je prosím tě?máš nějaký foto?
-> Mantrabeach: No já se do úklidu pustím před dovolenou, aby to už konečně k něčemu vypadalo i zevnitř
Ty zadní vrata jsou v Náchodě u Jardy, stav teda nic moc, ale pokud by jsi je chtěl, tak než je odvést na vrakáč, tak ti je za malej úplatek nechám
Ty zadní vrata jsou v Náchodě u Jardy, stav teda nic moc, ale pokud by jsi je chtěl, tak než je odvést na vrakáč, tak ti je za malej úplatek nechám

-> Borin - Král tuzerů: ok dík-> tunerlada: vono se to vsákne až to někde vodřeš že ti to někde vylezlo

-> M@rtin: no jako dělal jsem to půl dne všechno.vydrbat rejžákem zažraný piliny atd.pak vyluxovat,umejt houbičkou a zase dát zpět,ale stojí to si myslím za to.Ještě potřebuju vyměnit jeden lem.zadní vrata a přední blatníky by chtěly.a bude zase zářit.Mimochodem jak jsi na tom s těma vratama?
-> U-Geen 12.08.09 20:39:36: Došla nafta??
-> Mantrabeach 12.08.09 22:31:39: Taky bych potřeboval takhle vypucovat auto :-D
-> Mantrabeach 12.08.09 22:31:39: Taky bych potřeboval takhle vypucovat auto :-D
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Není zač. ;-)
-> Mil@n: hmm
-> Klubko_: prd raketu mr*ku boleslavskou

-> Klubko_: prd raketu mr*ku boleslavskou

-> Kaprof-Los Koramos: stavis raketu do vesmiru? 
-> Mil@n: muslimove nas vytlaci

-> Mil@n: muslimove nas vytlaci

-> Kaprof-Los Koramos: to budeš rad že se vezeš
Ale jestli tu tak dlouho vubec přežijem

-> Mil@n: já na unor 2043

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Pěkný taky bych už chtěl být ve stadiu nastrojovaní
ale to vidím tak na leto 2010

-> Syny: jo, pochopil jsem to hned jak sem videl ten odkaz na edisk. jinak pekne "video"

Matthes, záškodník z TechWebu 12.08.09 22:57:06 napsal: Sem trochu dlazdil
sem to cetl jako dRazdil
a nechapal fotku 
-> Syny: tak muzes na stream.cz, skoukni.to...alternativy sou

-> Syny: tak muzes na stream.cz, skoukni.to...alternativy sou
-> jerzy: Konec... Nikam to davat nebudu a az vzdy neco udelam, tak to dam na e-disk a bude...
-> Syny: a jak to resis? pujdes na jiny server nebo uplne konec?
edit: aha
edit: aha

-> Syny:
fajn

A tady sem neco vytvoril aby vam to nebylo lito :)
www.edisk.cz/stahni/.../H rochac_2009.wmv_26.92MB.ht ml
www.edisk.cz/stahni/.../H rochac_2009.wmv_26.92MB.ht ml
ještě že jsem si nějaký stáhnul
-> jerzy: to omezeni země mě dycky nasere k nepričetnosti..

-> jerzy: jj a me uz zablokovali asi 6 videi, takze nasrat... To nemam duvod tam bejt...
-> Kaprof-Los Koramos: Neudelas nic, posrali si to tam sami...
-> Kaprof-Los Koramos: Neudelas nic, posrali si to tam sami...
-> Syny: to je pravda. spousta veci co mam v oblibenych a chci se podivat (hlavne ty klipy k pisnim) jsou blokle jakoze nemam opravneni z moji zeme a nebo smazane kvuli copyrightu, zacina me to pekne srat.
Ja se dneska pustil do rozdělavaní nápravy,ramena byli pohnité ale to neřeším mam doma nové origo,zato nápravnice byla cca před 5 lety meněná tak jí použiju

-> Syny: 

-> Kaprof-Los Koramos: Sou to curaci... Posledni dobou mi videa akorad vypinali a blokovali tam zvuk... Navic videoklipy k pisnickam uz tma clovek najde jen stezi, takze me muzou polibit prdel...
-> Syny: proč twe tolik peknejch videi:(
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Protože je to banda debilů co všechno mažou a blokujou
-> Syny: Proc 

smazal vsechny videa z youtube a zrusil tam registraci :)
Já dneska přijel brzo z práce tak jsem se pustil konečně do údržby feliny.Nejdřív sem vyměnil čepy na řízení,samozřejmě origo.už to netluče jak kráva
.No a pak sem se pustil do interiéru,sedačky ven,vydrbat nasucho a vyluxovat,celej interiér umejt a uklidit.Nádherně to prokouklo.až budu mít víc času tak koberce a sedačky vyperu.Podotýkám že auto je po truhláři takže všude zapíchaný kousky dřeva atd,no hrůza.

img.skoda-virt.cz/vase_au
ta_upload/4508_2009-08-12_
21-47-13_6.jpg
Poslusne hlasim dnes nahozene na MTX konecne cerna kapota - omlouvam se za kvalitu fotky :-P
Poslusne hlasim dnes nahozene na MTX konecne cerna kapota - omlouvam se za kvalitu fotky :-P
Dokud nebude strikat i okna a pak je utirat hadrem tak je to dobry 

-> zidlik: tak nepovedená..me sere ze mi na pravý straně vylezlo šecko kitování jinak by to bylo cajk
ono celo se vymeni to mas hned spis by me sraly treba blatniky sundavat dvere a tak,ako tesim se az to uvidim nazivo
ted mam plan takovej ze prez zimu budu delat na kolech (piskovani,lak,lesteni)a pristi rok az bych nastradal penize tak bych rad investoval do motoru

-> Saimon2211: Kaprof-Los Koramos 12.08.09 21:06:56 napsal: → Saimon2211: proč tam sou trubky a hadičky
tjn, tos mohl sundat 

-> Saimon2211: proč tam sou trubky a hadičky

zidlik 12.08.09 19:47:52 napsal:
→ Borin – Král tuzerů: tak už asi vim já to
nák najduPojedeš přes Blešno na Tyníště po 1čce okolo Třebechovic...mineš autobazar náklaďáků a furt rovně až dojedeš k benzině tak u ní doleva a přes přejezd a hned za ním to je
→ Borin – Král tuzerů: tak už asi vim já to
nák najduPojedeš přes Blešno na Tyníště po 1čce okolo Třebechovic...mineš autobazar náklaďáků a furt rovně až dojedeš k benzině tak u ní doleva a přes přejezd a hned za ním to je

-> U-Geen: ja viem

-> Tomo: mno co nekam se to musi davat.o)
-> Tomo: chytrej :-) jj. E51 foti jak vino, tak to nejde moc precist :)
-> U-Geen: stočil si tachometr o půl mega?

-> U-Geen: 250 000 ???
-> Nwkt: to taky :-)
-> U-Geen: Překročil povolenou rychlost v obci?