skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Kaprof-Los Koramos: na vtipi fakt nemám náladu
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: je mi jasný že teď máš ted ajiný starosti ale myslíš že mám počítat v příštích dnech s tím lakem nebo ted budeš řešit ty věci okolo chalupy a dohodnem se na jindy ?
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: co se stalo že exekuce

-> aceboss: joj tak přece už jen ?
se musíš stavit nebo já se stavim až bude vrčet v autě

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: hele s místama na díly mohu pomoci

já stěhuju věci a auta z chalupy,, kdyby někdo měl stodolu k pronájmu, nebo pár parkovacích míst, vřele uvítáme

-> Pipo26: krása

sice nie dnes ale v sobotu som si bol vyskusat navigovat...nikdy viac

-> MOLSO: wunderschon
-> MOLSO: peknaaaaaa

-> P@nis: Tak na to musí bejt člověk šikovnej
Když to uděláš šikovně, tak otrháš pár lístků a nijak to nepolámeš 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: jinak to nechci jen na karosařinu ale aj na takove to domácí vaření jekly ......cca 5-8mm
-> Tomo: Nevím jak u Vás ale u nás v beskydech je to tím zakazane sbírat, aspon tak mi to říkal známy co pracuje v lese. Jezdili to tu tím sbírat i Poláci a tedka tu máme boruvniči do*ebane celkem dost a borůvek je taky poskromnu.
Že se hřebenem nic neodrbe? a ještě toho roste víc ?? nechtěj mě rozesmát :- ))
Auto myješ houbičkou nebo drátěnkou ? Ono je problem nasbírat těch par boruvek ručně..
Že se hřebenem nic neodrbe? a ještě toho roste víc ?? nechtěj mě rozesmát :- ))
Auto myješ houbičkou nebo drátěnkou ? Ono je problem nasbírat těch par boruvek ručně..
-> Tomo: Babča s tim sbírá borůvky už hooodně dlouho na zhruba stejnym místě a jejich tam pořád stejně... O tý pokutě ví, ale tam kde to sbírá jí to zaprví patří a za druhý tam neni nikdo kdo by ji nabonzoval
Ale mě to do ruky nechce nikdy pujčit, že bych prej ty keříky poničil

Nemáte někdo zkušenost s timhle strojem???
www.svarecky-obchod.cz/sv arecky-co2/567-maxistar-18 0-mec.htm
www.svarecky-obchod.cz/sv arecky-co2/567-maxistar-18 0-mec.htm
-> Tomo: na to ser dedek s jeho kamarádem toho vždycky přivezou z KRNApu taky moc

-> petr s: to je aj u nas v SR ? 

-> Tomo: To je jenom 10 000 pokuty
-> HavajskejBubeník: Na karosarinu by stacil asi i MIG 150, ale nezapomen este na bombu, kuklu... to nafoukne rozpocet.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: pravě, nejdřív sem myslel něco tak za 7pap ale zjištuju že to se neviplaci šetrit.
-> HavajskejBubeník: Abys pak nelitoval...
-> P@nis: neviem o tom ze je to zakazane ... a nedodrbem tym kricky ... je to dost setrne ... kuk sem toto je kazdy rok zbierane ... a nic sa tomu nedeje ...je toho tam praveze viac ...
nic sa tym nedodrbe :)
neviem ci to bude vidiet ... z takej malej fotky ...

neviem ci to bude vidiet ... z takej malej fotky ...

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Taky sem už na něj koukal ale 10 papouchu je strop vic nejdu, pač chci ještě papíry na 'E

-> Tomo: Proč to sbírate "česačema" pokud se nepletu je to tím zakazane a celkem dojebete boruvničí na další roky...
-> aceboss: Zvažoval jsem to dost dlouho jestli si ji nemám raději koupit, ale nějakou pochybné kvality co zastavím kouskem plechu už nechci. Navíc mám čtyři nevyužité motory a z toho jsou dva nepoužité, tak je aspoň využiju.
-> HavajskejBubeník: Iskravar MIG 163 

Servus všici, tak dneska sem rozbil prasátko a udělal rozhodnutí koupit Ceočko a tak už tu sedim 3 hodiny a studuju tu na virtu aj na svarinfu a jsem stoho docela tumpachovej

-> Kaprof-Los Koramos: tych cuciek som sa asik vela najedol alebo dakej muchotravky .... 

-> Tomo:

-> Kaprof-Los Koramos: tak ja to radsej mazem

-> Tomo: tys to nepochopil ale

twado tady je to dneska samej sběr ovoce doufam že kamoška nemá jahodovej tejden

Dnes jsem si dopoledne zajel pro nový motor
a odpoledne jsem jel trhat merunky
Ted už jsem doma a odpočívám.

Ted už jsem doma a odpočívám.

ja som dneska bol na hubacke
hub pomenej asi len 6 hribov par kurciat ... ale plny kybel cucoriedok
mnamka :) a vo mne asi tri deci cuciek ....

-> Kaprof-Los Koramos: ale chcem to skusit aj na apolla a uviidme ktore budu lepšie vyzerať
ale pravda je že tieto kolesa celkom pasuju k autu :)

-> peter13789: len aby ti cez noc neusli nahodou ...

-> MOLSO: konečně taky jina kola už mam averzi vůči apollum

-> peter13789: nwmuaia hovorit .... keby som nemusel ani ich nevracam
-> Kaprof-Los Koramos: dik

-> Kaprof-Los Koramos: dik

-> MOLSO: ved nemáš za čo brácho .. a vyzeralo to fakt luxusne!!! 

wau to je nejaky upgrade že to hadže virt logo aj v obrazkoch v prispevkoch 

-> MOLSO: 

Dnes som skúšal ako by draxiku pasovali meteory
Tymto dakujem petrovi13789 za zapozicanie 
molso.rajce.idnes.cz/Test _Meteorov_II

molso.rajce.idnes.cz/Test _Meteorov_II
-> Matthes, záškodník z TechWebu: A myslíš že v podnicích jako Poldovka,Zbrojovka,Zetor a další strojírny měli brusky z lídlu?
Měli naše kvalitní co už něco pamatují a ještě spoustu toho vydrží a sehnat se dají za pakatel
to mi věř od brusek přez soustruhy,frézky až po speciální nářadí.
Jen nesmíš být zhnilej a koupit si první věc co uvidíš.Nač kupovat nové kznačkové,když mnohdy je ta kvalita dnes nižší jak za komunistů aspon u nějakých věcí

dneska jsem namíchal dopoledne další kubík betonu a odpoledne jsem si lehnul a kochal jsem se

byl jsem pro auto u klempíře

-> zidlik: tiez si myslim
skoda ze viac foto s nou nemam :/

-> Placko: taková krásná dobovka z venkova stou slepicí mazec