skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> pyroman: koukam na tvuj terenak nema ani Dáda 

-> Vojťas 04.08.09 14:31:48: nevíš o co gou
-> stika87:
ale tady jde o tebe 

-> stika87:

-> pyroman: tak proti tomudle to ma i Havlik vysoko 

-> pyroman: tomu vubec nerozumis voe 

Dneska sem si udělal mrtěmoc radost, už sem si konečně vobědnal cočko
(MIG 1900 ISKRAVAR)
, docela to chválej tak to asi bude lepsí než ten einhell 190 blue co jsem původně chtěl.
Stálo mě to dost šestnáctihodinovejch šicht na brigádě a tak doufám že to brzy příjde a bude to stát za to, pač sem už nadřženej jak malý dítě na cecík když má hlad

(MIG 1900 ISKRAVAR)

Stálo mě to dost šestnáctihodinovejch šicht na brigádě a tak doufám že to brzy příjde a bude to stát za to, pač sem už nadřženej jak malý dítě na cecík když má hlad

-> stika87 03.08.09 23:16:48: ne že bych chtěl rejt, ale máš vysokej předek

-> zidlik: a taky na svym si das vic zalezet ze?
o vibracni brusce sem taky premyslel, ale myslim, ze na tom lemu moc rovnejch ploch neni, takze ruco

Malem jsem si podelal adsl router pac sem misto O2 FW nahraval origo co tam patri a byly s tim nejaky komplikace
Ale uz jede...

nie dnes ale vcera konecne doskladal a spojazdnil Garde.troska som ho aj previezol az na par drobnosti ide super asi mi ho bude luto aj predat

-> stika87: Mně zas barva

-> Mr_Kubas: to privezl teprv ve sredu. tak to treba jeste neprehlasil :) se me libej ty brzdy a ten ram :)
-> Klubko_: ja treba kdyz neco kytuju nebo varim vpraci tak to mam taky tak desetkrat rychlejc nez doma protoze tam je vsechno nacinicko na to..ja na rapidoj brousil plnic 14 dni rucne a vpraci vobeham bruskou auto za chvilku
-> stika87: Já jsem to taky obdivoval, když jsem si k tomu stoupnul, tak jsem měl střechu asi u pasu
Vypadá to úplně stejně a nebo jich tu jezdí víc, ale jestli mě paměť neklame, tak to mělo taky pražskou SPZ...

-> Mr_Kubas: todle si koupil jeden typek od nas z mesta :) 911 GT3 RS moc pekna ;-)
-> stika87: Tohle jsem nedávno potkal u nás před úřadem, mazeček 

ja po dnesnim umyti nalesteni a navoskovani poptkal mladsiho brachu :)
-> Borin - Král tuzerů: jn, lazo plazo, mezi tim se udelalo este par veci.
Ovsem pak sme kamosa vyslali pro smirgl. Kdyz ho dovezl, Srtomek se ujal brouseni. Ja mu to dycky prekitnul a on brousil. K veceru sem se smirglu chopil i ja a rikam si "kua apple za jeden den da i do plnice oba lemy na rapu a my to tady ve 2 ani nedobrousime!"
protoze sem zacal brousit az pozdej, tak sem nezpozoroval, ze ten smirgl proste jaksi nebere
vyhrabal sem postarsi v garazi a to byl obrat o 100% netusil sem, ze i smirgl se vyrabi proste smejd.
Ovsem pak sme kamosa vyslali pro smirgl. Kdyz ho dovezl, Srtomek se ujal brouseni. Ja mu to dycky prekitnul a on brousil. K veceru sem se smirglu chopil i ja a rikam si "kua apple za jeden den da i do plnice oba lemy na rapu a my to tady ve 2 ani nedobrousime!"

myschaak AZNP K.Hora 03.08.09 21:56:26 napsal:
→ Apple STS Chvojkovice-Brod: no vy se serete
všude…podívej kh,půlka města rozkopaná a nikdenikdo
Tak to je něco jako u nás v Roudnici, rozkopali celý náměstí, všechny parkoviště a pak práce ustali
Nejlepší je, že když přijedou lidi na nákupy a nemaj kam zaparkovat, tak to píchnou, kde je to jen možný a hned tam běhá městská a kasíruje je... Kdyby radši kasírovala kofoly, který se tam opíraj o lopaty a rozprávěj si tam 
→ Apple STS Chvojkovice-Brod: no vy se serete
všude…podívej kh,půlka města rozkopaná a nikdenikdo

-> Apple STS Chvojkovice-Brod:
já mu to řeknu až ho potkám
jinak jsem koukal že máte novou avii/daewoo...dneska jel k nám vysypat....a největší mazec je ta banda co jezdí v 1203 ráno z chotusic na nový dvory,to jsou střelci

-> myschaak AZNP K.Hora: bo to dělaj takový jako jarda ten pul dne seděl v kanclu u kafe

-> maca: mě svezeš, to sem vždycky chtěl
už odmala

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: njn,takže v zimě bacha na mě.....tatra s pluhem na čumáku

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: no vy se serete všude...podívej kh,půlka města rozkopaná a nikdenikdo

-> maca: ha kolega, to pod nás patří také

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Díky, ono IS lízo vydrží všechno spíš byl větší problém jak tam mam ještě ten chránič tý vany a by to vyšlo 

Apple STS Chvojkovice-Brod 03.08.09 21:32:12 napsal:
→ pyroman: silnice čáslav, jak již kucí
prozradily
také budu měnit zaměstnání,jdu dělat k údržbě dálnic
→ pyroman: silnice čáslav, jak již kucí
prozradily

-> Danster: gratulace, já sem u mího radši sundaval ten spoilírek

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: jo tak....
Dnes jsem udělal STK na BMW E30 ,byla to celkem komedie naject předkem na válce když je to tak nízký 

-> myschaak AZNP K.Hora: zelený ještě nemám, dneska sem byl školen a pak sem obíhal doktory kvuli vztupní prohlídce

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: tak jak je v zelenejch montérkách?

-> Kaprof-Los Koramos: asi tak nějak, hlavně že bude jistá vejplata
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: jj takže ferda mravenec prace všeho druhu

-> pyroman: silnice čáslav, jak již kucí prozradily

-> Kaprof-Los Koramos: od mechaničiny, přez karosařinu, až po lakování

Dneska jsem vybastlil sání...Filtr byl jediný po ruce, přijde jinej....
pak jsem si usmolil další maják ze dvou....trocha řezání,pájení,sešroubován
í a už motá

oprava tekoucí pístnice...řídil jsem se jzd heslem dokud kape tak tam je....takže odpojeno,vyvázáno

dneska jsem zprovoznil 148ku,nehla se z místa přes dva roky,rozchodil hydrauliku,doplnil pár světel,zrcátek...zejtra brzdy,blatníky,dodělat hydrauliku,přeházet kola a může jet na stk
Klubko_ 03.08.09 14:31:47 napsal:
→ krup: hehe, jo no
dnes 9–13hod
jeden lem ???
→ krup: hehe, jo no

dnes 9–13hod

Tak jsem včera musel vyměnit startér... naštěstí mě to přišlo jen na čtyři kila...
ponevadz ze se mi rozkurvil fotak tzak to nemuzu nafotit ale udelal sem zahradni stolek:)
-> Klubko_: dobra vec .. taky si urobim :)
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: že sem tak drzej co tam budeš dělat klempiřske a lakovaci práce zas:o)?
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: silnice Čáslav?
-> 105: jj, pozustatek po tatove trbantovi
. Kdyz ted delam pred garazou, tak jedine
nez se drbat s tim hydrualickym...sup a je nahore :-)