skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Syny: pak nahod fotku

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: no ale to sa nejako spravi, ono je to take navalove raz mi je fajn, pak zas blbo a furt dokola...ale pojdem si kupit krabicku cigariet a bude fajn
-> Matsoft: no ono, neblbnu ale ked mi uz zacala triedit ludi s ktorymi budem moct chodit von, s ktorymi si len pisat a na ktorych mam uplne zabudnut tak to bolo na mna uz moc a povedal som si DOST a ze bud ma bere takeho aky som alebo je koniec, na co mi odpovedala ze no tak sa im strc seckym dopice a ja som jej povedal ze je krava blba sprosta a zlozil som...pretoze, aby mi triedila ludi tak to fakt ze NIE!
-> pyroman: pozitivne beriem to ze peniaze odlozene na jej darcek uz nemusim vlozit do nej ale mozem ich dat do skodovky

-> Matsoft: no ono, neblbnu ale ked mi uz zacala triedit ludi s ktorymi budem moct chodit von, s ktorymi si len pisat a na ktorych mam uplne zabudnut tak to bolo na mna uz moc a povedal som si DOST a ze bud ma bere takeho aky som alebo je koniec, na co mi odpovedala ze no tak sa im strc seckym dopice a ja som jej povedal ze je krava blba sprosta a zlozil som...pretoze, aby mi triedila ludi tak to fakt ze NIE!
-> pyroman: pozitivne beriem to ze peniaze odlozene na jej darcek uz nemusim vlozit do nej ale mozem ich dat do skodovky

-> Kaprof-Los Koramos: To sem rád
Jako rád že si mě pochopil
Za tu prdel rád nejsem ale sranda musí být

-> haso 29.07.09 00:33:23: koukám že ekonomická krize se dostala i do vztahů :/...ale ber to pozitivně... krize už je na ústupu, takže bude zase dobře 

-> doly120-ten třetí:o): ja tě pochopil dobre ale dělam si z tebe prdel

-> Matsoft: viš co blbnou ? je leto :) vsude sami šampoooni tak menej
Dneska sem objednal 4 hlinikace na Vochcafku II pro tatu k 50tinam :)
-> Kaprof-Los Koramos: Voe tys to pochopil špatně
Já předpokládám že je to v JZD a unás v JZD je kravín na spadnutí

Já předpokládám že je to v JZD a unás v JZD je kravín na spadnutí
-> doly120-ten třetí:o):

-> ZbyŠek: to je lepší kravín jak u nás

-> haso 29.07.09 00:33:23: sakra, co letos ty zensky blbnou, to uz jsi asi sedmej o kom vim 

-> Kaprof-Los Koramos: Do neděle musim udělat brzdy, vyměnit kapaliny, řemeny, stahovací okýnko, odpojit hořící topení... a bůh ví, co ještě najdu-)
-> Kaprof-Los Koramos: No co... já jsem jako stavbaři...
Celej termín nic nedělám, a když začínaj tikat hodiny, začínám dělat furt
Celej termín nic nedělám, a když začínaj tikat hodiny, začínám dělat furt

-> David29: to je debil

Tak já po třech týdnech, co mi přišel na práci Pažout 306, konečně něco na něm udělal
Sundal jsem kotouč, destičky a pakny

Sundal jsem kotouč, destičky a pakny

-> haso: další co nemůže spát? každopádně s tebou soucítím

-> rockboy: samozrejme ze seba

-> haso: a teď myslíš sebe nebo (teď už bývalou) přítelkyni? (nechci se dotknout ani jednoho, neni to myšlený zle)
je fajn, že to bereš s humorem

je fajn, že to bereš s humorem
-> rockboy: svina prezije 

-> haso: tak to je blbý... držim palce, aby ses z toho dostal 

ja som sa dneska po 8mesiacoch a 8 dnoch rozisiel s priatelkou...
-> Matthes, záškodník z TechWebu: mlč taky jezdim v provozu ze čtyrkvaltem, je teda pravda že ho tam začínám silně postrádat ten pátej Q 

Já mám 5q a kulisu 4q tak si to tam mužu dat taky ne?

-> maca: tu radicku ma v uzovce taky ;-)
-> maca: Tak na to bych se vysral
Na normalni jezdeni, ne na veterana samozrejme...
-> Kaprof-Los Koramos: No ja nevim, aby to nebyl tuzing... pouvazuju o tom no, treba i nekdy vymyslim tu ochranu zpatecky aby se muselo jak u transita stlacit radici paku dolu

-> Kaprof-Los Koramos: No ja nevim, aby to nebyl tuzing... pouvazuju o tom no, treba i nekdy vymyslim tu ochranu zpatecky aby se muselo jak u transita stlacit radici paku dolu

-> Matthes, záškodník z TechWebu: proto mam čtyřkvalt

-> Matthes, záškodník z TechWebu: ale šlo by to prizpusobit

-> maca: Skoda ze tahle koule nejde na 5q radici paku :(
Kaprof-Los Koramos 28.07.09 20:00:22 napsal:
→ maca: ale pane originalisto patri tam toto
vičko:o)?:-Dnepatří
→ maca: ale pane originalisto patri tam toto
vičko:o)?:-Dnepatří

-> Pavel P..: taky se přidávám k těm co ti jsou moc zavázaný....ať se jedná o věci či o info jak se k nim dostat....

-> Kaprof-Los Koramos: Já 2 

-> Borin - Král tuzerů:
eště že mam s tim stredem

-> maca: Bez středu je hnusný 

-> maca: ale pane originalisto patri tam toto vičko:o)?:-D
-> Pavel P..: som vedel ze si kamos

-> rolls: no jistěěěěě

-> Tom.t: jj dik

-> Pavel P..: takze mi donesies karbec zadarmo alebo simbolicke euro?

ddnes poslední zásah COčkem na rapidu , co to nebudu rozvádět, a radši sem to nechal na přítulce, takže zítra plnič na kapotu a kufr, a pak hodiny broušení

-> Pavel P..: No to musim potvrdit
Od tebe uz toho mam plno za symboliku nebo zadarmu. Takze timto mimojine diky :)

-> Pavel P..: tak tak mohu potvrdit viz cos mi privezl na hrocharnu

-> Tom.t: čí jsem kamarád? neznám ho, nevim co bych mu měl vozit..... kamarádům s kterejma se dobře znám taky sem tam něco dovezu a nebo dám zadarmo když můžu.... kdo mě zná tak to dobře ví, tak si nech ty blbý kecy... nehodlám tu zase rozvádět diskuzi o tvejch kšeftech... já se jen divil že si kupuje rozlámanou palubku. 

-> Placko: si rýchlik, som vravel že než dojdeme domov do košíc tak už to bude na virte
tak nech slúži-> Pavel P..: můžeš mu privezt taky nejakou až domů a třeba bude i zadarmo když jsi kamarád

-> mgbiker: hezky, nám vždy pomohol na olejové škvrny čistič grilov a sporákov 

-> havlik: 

-> Pavel P..: nie....to iba jednom mieste
..a to sa vymeni