-> HLT: jak živé,taky sem si takhel vytunil škodovku ale dneska už mě to nebere :-D ...... kdy přestoupíš na modely 1:1 pod tvou rukou by to nemuselo být až zas tak zlý
tak dnes sem vyhodil moji puvodní promačklou kapotu a promačklý plechy na fichtla,, jak prospěšná činnost ten uklid garáže,, hned se tam vejde zas další veteš
-> haso: niesom isty, ale ak ma pamet neklame tak jedine presne meranie alkoholu je z krvi nie z dychu, sa porad s pravnikom, ale ak si nafukal tak to nieje smerodajne, az krvny test je smerodajny ale to by chcelo radu od pravnika alebo policajta
po dvacetiminutové válce letajících klíču jsem nasadil nové táhlo prace pěkně debilni ruce vodřeny ale už zas kvaltuje založni pŕíště žadny vařeny a šroubovani staryho táhla beztak je to na hovno rovnou dám nový...
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): okey okey...a program alkulacka.cz mi vyratal ze o 14tej by som mal byt uz cisty...takze ked okolo 15tej pojdem autom tak by to malo byt uz okey a nejaky pako mi nebude dokazovat ze som opity
-> petr s: tak a teraz dalsia otazka...nafukam na mieste ten zbytkovy alkohol...a poviem ze nie ja som nepil tak ma musia poslat na krvny test...kym sa ale dostavim tam tak v podstate to zo mna vyprcha a odmeraju 0 tak co v takom pripade? pretoze ak dakto pil pred jazdou alkohol stupa, a zbytkovy alkohol v podstate stale klesa