-> Pavel P..: 3 kusy všechny stejný 210kč v sardeli
taky jsem musel navařovat kousek předního prahu, dík tomu jak to bylo naejbaný, tak tam nešel ani ten, ale je tam, doufám, že to nebudu dělt v brzké době.
zákon schválnosti, pojdeu na stk dědek nedá přednost na tom rozcestí
-> gabo00000: z hliníku to jde hůř než z litiny tam toi nahřát navařením matky většinou de bez problému a povolíš šteft...u hliníku je to horší...nezávidím tiuz vsetko je na mieste..zajtra dufam doskladam a najneskôr v sobotu by to mohlo nastartovat ked nebudu problemi
-> Pavel P..: si vrtal do blátníku, štastný člověk
levá starna je celkem dobrá
tedkon sem dojebal pravou, upozorňuju, 3 slovy traja pravé p sloupky, než sem to tam dostal, ten třetí sem musel totálně dojebat a znovu ohnout, iinak bych ho tam nedostal
je to celé zjebané díky tomu jak se musel nastvit na jedné straně tak nevyšel na druhou stranu
-> tomo227-hladač kila: no to nie je lebo na veterana das tak 5000 za rok na lestenky blbosti a tak....a nie kazu sezonu nove gumy naplne kopukrat nieco odide gumy....
-> Zdeněk.: já si nechal míchnout lak a ukázal jsem mu kus vystřiženýho blatníku na porovnání tak mi to podle toho trochu přibarvil aby to sedělo... taky jsem na to zvědavej až je nasadim
-> Pavel P..: mě nesedí jedna dírka, ale abych dělal další se na to mužu vykašlat, nějak se to musí trochu ohnout a ten lak vypadá good a jsem zvědavej, jestli bude vidět rozdíl.
já tu mojí zelenou nedokážu namíchat přesně, přitom auto není vůbec vybledlý nic:-/ proto jdu asi do celolaku
-> suri: to by som najprv musel daco robyt napr:daku napravu...nic proti ! a stavas co vlastne ked 50 000 v r... ! to pre dakoho robis a predavas alebo co ???