Bohyn 12.10.08 22:09:57 napsal: ->tunerlada: jé to nevim něco přes 40km/h ale jak řikám je to lepší než šplapat na kolejj presne tak me to da po rovince skoro 48 nemam rad rychly motorky tohle je pro me idealni
Matthes, záškodník z TechWebu 13.10.08 20:12:07 napsal: Sem nedavno rikal ze mam rad takovedle akce Ale je to pekny oser no vidiš a tos mě nevěřil jak je to na hovno
konecne som zapojil pas a ta elektronika je dobra...ked chcem je to na pevno a ked sa chcem rozopnut zapnem vypinac a kludne mi to dovoli rozputat sa a pekne sa to pak drzi an sedadle...nepohadzuje sa to hore dole..no super...som sa toho kusa bal ale je to p v pohode..inac prezrel som an favo motore ventyli, predstih do 5..skôr tak 3-4 odtrh kladivka0.4 a uz asi fakt ostava len karburator...ide to pekne len nepravidelne..lepsie sa to ale este to nei ej ono...striela to do vyfuku a tak cudne to ide..
-> David29: a co si posraty? ja sa pytam co mas za filter nam sa stavalo podobne pri plnoprietoku na njekaom filtry z tesca ktory mal inu dosadaciu plochu a tiekol a obtok bol na tom este horsie tam treba novu gumicku namazat a poriadne dotiahnut neprehodit pruzinu ...
-> Gemini: Paráda to bude až to bude hotové i v reálu. :o)
-> alesek - 105 S: Taky jsem se inspiroval časopisem "Udělej si sám", ale pár věcí jsem upravil podle svého. Nad "Made in China" jsem taky uvažoval, ale raději zainvestuji do tohodle a doplním ho o NC odměřování.
mne dneska sa nic nedari a tak ze sa prevezem, sadnem do auta, otocim klucom startuje to, vratim kluc do polohy 0 a startuje dalej tak reku kurva baterku musim rychlo odpojit (stale robilo ze vrrrrrrrr) a kym som nasiel ten kluc tak sa mi vybila baterka ZK*RVENY DEN!!!!!!!
-> Fén - Neznalej a neodborník 13.10.08 10:26:24: Tak tenhle soustruh jsem si chtěl kdysi taky postavit. Mám podrobný návod, který vycházel v "Udělej (urob) si sám", ale pak jsem zjistil, že spoustu věcí bych si musel nechat udělat a soustruh by přišel strašně draho, tak jsem si koupil podobný hotový, sice "made in China", ale na takový kutilský práce stačí.
Di doprdele s chytrostma...všechen rozum si nesežral, tak co... filtr tam je možná 3000, a pochybuju že by se takhle rychle zacpal.. navíc je to obtok.
celej víkend pomáhám tesařům s vazbou,v noci na dnešek jsem stihl ještě cesty po náhradních dílech a stavit se u kámoše na jeho 60tinách...spal jsem 4 hodiny