skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124025 příspěvků (zobrazeno 122251 až 122300) od 06.12.2007 do 06.04.2025, založil/a iDawe
-> Syny: tak to asi jeste nemaji radar,ktery to posila rovnou na mesto:)
-> myl@s: Diky bohu to byl nakej mladej kluk, uplne v pohode... Ja sem nic nezapiral... Dokonce prehlidnul i to ze sem nemel pas, pac mi chytli asi 10s po tom co sem vyjel...
-> Nwkt: Mno jako kdyby nikdo tady nejezdil rychlejs nez se ma - zrovna ty treba
-> CERHY: -> doly120: Pouze domluva... Priste mam zvolnit... Docela sem mel nasrano...

-> CERHY: -> doly120: Pouze domluva... Priste mam zvolnit... Docela sem mel nasrano...
-> Syny: a vysledek?
-> Syny: taky dobrý,já minulej tejden ale bylo to trochu víc.Já jel 92.Naštěstí sem to okecal a body sem nedostal jen flastr 3000..
-> Syny: platil si pokutu?

-> Syny: Ještě se s tim chlub
Dnes sem byl pristizen policii CR pri 85km/h v obci :)
Natieral som alkytonom disky s letnými OR 34
Takto to vyzeralo ....

Takto to vyzeralo ....
napravoval jsem ten patvar z minulýho tejdne co jsem tvořil v 21:30 u benzínky u stojanu
stejně je bomba jak si českej člověk dokáže poradit

-> myl@s: No v práci dělám obchoďáka s pneumatikama a diskama tak sem si jen vybral.)) jo a jsou to 16tky
Já si dneska namlel hubu
.Nikolov v autě, ale na schodech.Nutno dodat že sklenice tequily jsem statečně ubránil,ale dobýtej jsu jak pes

ja dneska vymenil svicky a kabliky od rozdelovace a jel to projet. Kvuli tomu ze mi to pred tim jelo jen na 3valce tak to hulilo jako prase, radsi sem jen objel blok a nechal bejt.. az bude cas tak to poradne projedu.
-> Milan 136: Já ti k tomu moc nepovím, já se to dozvěděl telefonem a viděl až druhej den fotky, který jsem sem dal
Jedinej kdo se k tomu tady může vyjádřit je R@ZOR. K němu se to auto vezlo a ted je u něj ve Velešíně

konecne hotove vystuhy! celkom som sa toho bal ale bola to pohoda...viac som sa trapil s drziakmi pozdlnych ramien:)
konecne som dokoncil vystuhy zadnej podlahy a doniesol som striekacu pistol na podvozky..zajtra este zapatlam zvary 999 a v sobotu sa uz bude striekat bodycko..uz sa tesim a na druhy tyzden sup na napravy a do tepluckej garaze

-> Milan 136: teda cosi podobné som zažil a že ty lidi nevedia jak s hasičakom to je fakt

spojka na fel. 1.6 s klimou 

-> VeTëV: to bys ho tam měl taky dát...

driv letelo plastovani sutek ted kus zeleza v kufru 

-> COKAPIK: a kde jsi je kupoval?
-> myl@s: Dal jsem za ně 6500Kč s DPH )))jsou to fuglovky i atestama a vším
-> David29: Jojo nedočkavej to jsem moc))
-> kury: Dneska mi říká kolega v práci:
Ty jo v sobotu jsem hasil stodvacítku. Jel jsem se švárou project golfa co kupuje, otáčíme se v křižovatce a najednou projela škodovka a hořela. Tak jsme se za ním vydali a zastavili ho. Asi se nás bál a vůbec nechtěl vylézt tak jsem na něj volal vylez, hoří Ti auto...Pak vylezl a že tam prý zastavilo ještě jedno auto a ani jeden neměl hasičák. A ten kluk povídá. Já ho mám, vyndal ho a začal na něm číst asi návod...
Tak jsem mu ho vytrhl z ruky a uhasil to. Povídá měl tam nějakej sportovní filt, ten taky hořel tak jsem to musel nastříkat i tam
Mu říkám to jsem viděl na netu nějakej vyhořelej motorovej prostor byl tam, blok fabia. Pak jsem mu to ukázal a prej jooo to je ono
Takže můžeš být rád že si toho všimli a zastavili ho. Prej že benzinová hadička už tam nebyla a jak jel, tak to pořád přikládalo benzin, už asi vyjížděl plovákovku. Je to dobrovolnej hasič ten kámoš
Jinak by asi jel dál a nechal to shořet. kdo to řídil když jsi u toho nebyl?
Jinak škoda toho motoru asi...
Ty jo v sobotu jsem hasil stodvacítku. Jel jsem se švárou project golfa co kupuje, otáčíme se v křižovatce a najednou projela škodovka a hořela. Tak jsme se za ním vydali a zastavili ho. Asi se nás bál a vůbec nechtěl vylézt tak jsem na něj volal vylez, hoří Ti auto...Pak vylezl a že tam prý zastavilo ještě jedno auto a ani jeden neměl hasičák. A ten kluk povídá. Já ho mám, vyndal ho a začal na něm číst asi návod...

Jinak by asi jel dál a nechal to shořet. kdo to řídil když jsi u toho nebyl?
Jinak škoda toho motoru asi...
-> COKAPIK: to jsou 15"? co jsi za ne dal?tky ted neco shanim na oktavku, asi pujdu do tohohle:) www.alubazar.cz/new/.../1
646_6.jpg
-> COKAPIK: Pán je hodně nedočkavej co? 

-> Gryzly: Wole 

-> Syny: Si trapnej..to má půlka Virtu 

-> Tuner#2: Já si dám ty vzpěry dvě. jedna bude otočená dolů a jedna bude otočená nahoru. A vnitřek trubek vyleju betonem abych si zatížil předek. ;-)
-> David29: depa, ja chci aby se mi to "kroutilo" 

-> Syny: Neopič se

-> David29: Kurnik ze bych ji tam dal taky?

-> Syny: Ententýky dva špalíky
Ale našel jsem to... že tu vzpěru bude mít půlka Virtu
Njn, mě do toho naverboval Czert

Njn, mě do toho naverboval Czert

-> David29: K jakymu bys rek? 

-> Tuner#2: Já to jako JOKE beru
btw: k jakýmu autu mám kouknout? 

-> David29: Koukni ke mě k autu a pochopíš, ale byl to JOKE.

-> Tuner#2: myslel jsem si to 

-> Tuner#2: V čem měl pravdu?
-> Majkl: Ani nebude přišroubovaná
Ne bude černá a tam jak je fixem křížek se ještě bude vařit k držáku baterky aby se to celý "svázalo" takže tam to budu barvit až v autě.
-> David29: Ten havlík měl pravdu
JOKE. Je to dobře, každé zpevnění asi k něčemu je. Uvidíme.

-> David29: Ten havlík měl pravdu

-> Tuner#2: Taky plánuju 

-> Tuner#2: to ani nenatres jo?