skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124025 příspěvků (zobrazeno 122301 až 122350) od 06.12.2007 do 06.04.2025, založil/a iDawe
-> kury: Tak to mě mrzí, snad to dáte do kupy. Jak jsi tam měl přidělalou tu měrku?
-> Syny: nemáš se v tom hrabat 
-> Targa: jj taky sem překvapil sám sebe
Woe
já čekal, kdo se ozve 

-> Targa: jj taky sem překvapil sám sebe

-> Syny: Tak s tím hasičákem úplně souhlasím. Máme ho doma ve všech autech a to bylo teď jediný stěstí

-> Reeaper: no nato že dnešek ma za sebou jen 40minut tak si toho stih hodně:) superman :D
-> Reeaper: Ja zas dneska celej den vymejslel jak usporadat skla a tesneni do dveri
A stejne to budu delat znova... A kdyz pominu to ze vcer sem zjistil ze abnormalni sutry na poloosy e mi do prevodovky nevejdou, tak celkem vyuzivam cas na 100% 

dneska maximální den blbec zase po dlouý době..
Dostal jsme knížku k auto od Andrta, moc mě potěšila, umyl jsem mazlíka, donatíral jsem feldí startér a nahodil do auta..a tím sranda teprve začala.. startovalo by hezky, kdyby se zase nepokurvil předstih, takže jsem byl zase tažen domů..paráda. a ještě jsem zjistil, že mám prasklej komínek rozdělovače..
jinak mám bouli na hlavě z toho, jak sem se pokaždý, co sem lezl pod auto, praštil do ramene nápravy a jen tka pro jistotu jsem se nechal párkát pokopat od elektriky, jak sem montoval startér a nastavoval předstih (samože nenastaven..prsotě si to dělá co chce)..
A prdel dalších věcí, co mě dneska potěšily, jako nakopnutej palec, min 10x vytahovaná bedna s nářadím, pže pokaždý sem NĚCO zapomněl uklidit, nechanej hadr u motoru, hezky ožehnutej (já sem takovej vůůůůůl) a tak dále..
pár tkaových dalších dnů a letí ze skály auto a nebo já..
Mno mazec den..
Dostal jsme knížku k auto od Andrta, moc mě potěšila, umyl jsem mazlíka, donatíral jsem feldí startér a nahodil do auta..a tím sranda teprve začala.. startovalo by hezky, kdyby se zase nepokurvil předstih, takže jsem byl zase tažen domů..paráda. a ještě jsem zjistil, že mám prasklej komínek rozdělovače..
jinak mám bouli na hlavě z toho, jak sem se pokaždý, co sem lezl pod auto, praštil do ramene nápravy a jen tka pro jistotu jsem se nechal párkát pokopat od elektriky, jak sem montoval startér a nastavoval předstih (samože nenastaven..prsotě si to dělá co chce)..
A prdel dalších věcí, co mě dneska potěšily, jako nakopnutej palec, min 10x vytahovaná bedna s nářadím, pže pokaždý sem NĚCO zapomněl uklidit, nechanej hadr u motoru, hezky ožehnutej (já sem takovej vůůůůůl) a tak dále..
pár tkaových dalších dnů a letí ze skály auto a nebo já..
Mno mazec den..
-> Syny: nevozim hasicak ale mam flasky vody akurat:)) i ked si myslim ze by som sa len pozeral jak mi hori auto...
-> haso: jj, nzez prijeli hasici, tak mu zbyl akorad kufr :) Neni nad to mit v aute hasicak...
Syny 24.02.08 23:36:18 napsal:
-> Gemini: ... a okamzite mel z auta kouli v plamenech...
raketovy pohon?

-> Gemini: ... a okamzite mel z auta kouli v plamenech...
raketovy pohon?

ja som si dneska vymenil ziarovku v prednom blinkri a trvalo mi to asi pol hodiny

-> Gemini: horelo to? Kamosovi ja ksem psal taky vylitla ojnice blokem a okamzite mel z auta kouli v plamenech...
nestalo sa to mne, este ani raz, je to foto z autokros. zavodov co byvaju u nas :) to bolo dymu
-> Syny: Ouu
Ale celkem by mě zajímalo jak vypadá klika...pač to je vyskočený z uložení ojnice...

-> David29: To se stane kdyz z petky ve 3000ot podradis omylem na 2ku misto 4ky :) Viz kamosovo pripad 

-> Gemini: Jak se ti to povedlo?
-> Gemini: Jů, ty mas nejakej pruhlednej blok ze vidim ojnici?
Jinak ja dnes udelal uplne hovno s prominutim pac je mi blbje
Jinak ja dnes udelal uplne hovno s prominutim pac je mi blbje

-> Gemini: ze by ojnicka? 

-> Bery: děláš úpravu na dvě auta?

já taky stručně-umyl jsem šasí na barkasu a pak ho rozřezal fryčkou...
prezul sem na letni :)
Sem dneska promazal řazení na spotřebáku, de zase krásně volně:-D jinak sem zase udělal prd

-> gabo00000: nevim,ale tohle nám nemakalo...
-> myschaak: aha..takze aj ja musim s pistolou na dutiny:( no uvidime:/
-> Karel. 24.02.08 21:11:21: jenom jsem napsal ze jako nouzovku dobry, nepsal jsem, ze je to dobre udelany a naporad. Na mých starých fotkých v ID jsi mohl vidět jak to vypadá, když ti zadsek auta hnije, nejaká rez ve škvírce je proti tomu pohodicka, ale muze se to v to hniti zmenit to je fakt
-> gabo00000: nějak to nechtělo nasát ten sajrajt na dutiny-ale hustý to nebylo....zejtra si půjčim v práci pistoli na dutiny a uděláme to v tejdnu
tak dneska sem sundal zadní náboje, vyndal ložiska, vyměnil tuk nasadil a ctil neděli
-> myschaak: akoize vam nefungoval ten pripravok?

-> Qwert..: ?? Tak já škrábal orandžádu teď, vršky jak nový, říkám kašlu na to, ale udělal jsem komplet předek tak jsem řekl, že udělám komplet zadek, pak najednou rez a taky bys to neřeklm vypadalo to jak u něj na fotce, hlavně ta dolná hrana rezne jak prase. Né každýmu se to chce škrábat? Promiň, ale tak to měl radši nechat ne? nechápu nějak, zatře rez a?? Je to nahovno, ale každej ať si to dělá jak chce, jen že to říkáš ty,, kterej mi vyčítal nápravu. Nápravu vyměníš kastli ne

no a nějakej ten hliník do šrotu
a samo umytí spotřebáka-den na to jak stvořenej!

tak včera večer jsme se pokoušeli vystříkat dutiny na fávu,bohužel náš přípravek nefungoval takže přesunuto

-> Gryzly 23.02.08 22:05:50: to ne cece... Bud sezenu novy normalni origo a nebo tam dam hold ty puvodni poskrabany jako svine :(
tak ja jsem dneska po dlouhy dobe neco zase delal.. co?.. to odhalim az dyl.. 

dnes sem namontoval ipury na dveře a vymenil zadní kola ze zmijovek na or34

Karel. 24.02.08 18:17:14 napsal:
-> onda: pokud jsi to neoškrábal, tak věř tomu, že to máš pod tím rezavý, necháou jak to na to může někdo patlat a myslet si, že to bude jak nový
zrovna tyto místa nevypadají úplně nejhůř, rapida znám, opravdu není nějak extra ohnilej, jasný není to na pořád, ale jako nouzovku dobrý, ne každýmu se to chce drápat dolů...
-> onda: pokud jsi to neoškrábal, tak věř tomu, že to máš pod tím rezavý, necháou jak to na to může někdo patlat a myslet si, že to bude jak nový

-> onda: aj tak
karol ma pravdu

-> onda:
no comment

pro karel-věřím tomu že to pod tím rezavý není,auto je v dobrém stavu.

Dneska sem umyl spotřebáka z venku a kupodivu to vypadá i jako auto a ne jako koule bláta eště bych mohl někdy uklidit interier a bude to zase docela ujdoucí auto

Dneska bylo pěkně tak jsem dal na auto letní kola,vejfuk,lízátko a bezramínkový stěrače a celý jsem ho umyl i podběhy

-> kury: to máš ještě kliku podivej co sme zprovozňovali půl roku skoda-virt.cz/cz/.../1959
-maajkee-120l
-> gabo00000: kury 24.02.08 13:03:18 napsal: No tak tohle se vcera stalo s mým slavným motorem. Já u toho nebyl. Asi duvodem velky zateze vylítl olej prez díru na měrku a chytlo to. Tak snad to dá R@ZOR do kupy. A ja jdu utírat slzy