skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124025 příspěvků (zobrazeno 122351 až 122400) od 06.12.2007 do 06.04.2025, založil/a iDawe
-> kury: smieme vediet co sa stalo?
-> kury: Tohle vždycky zamrzí... 

-> David29: Uvidí se no. Zatím zjistil, že je v háji krome těch hadic a elektriky i karbec(kuwa ten jsem shánel rok, nez jsem ho sehnal
) Kdyz bude motor v háji, tak to auto prodam. Jdu se projít ven nebo projet na motorce, jinak se z toho poseru.

-> kury: I když...nevypadá to tak tragicky, ale určitě nebude mít takovou životnost....
-> kury: Tak s motorem nepočítej.... Koukám že ste to hasily práškovym hasičákem, a ten prášek se dostane všude. Ten motor v životě nevyčistíš do mrtě, takže jedině do šrotu....
No tak tohle se vcera stalo s mým slavným motorem. Já u toho nebyl. Asi duvodem velky zateze vylítl olej prez díru na měrku a chytlo to. Tak snad to dá R@ZOR do kupy. A ja jdu utírat slzy
-> kury: pozar?
Syny 23.02.08 20:44:41 napsal: -> Tampajs: Bych neveril ze kdyz to ma o 0,1mm vic ze to tam proste nedostau :-/
Použij větší kladivo. Na magnetce bych to neubíral, určitě to má nějakou povrchovou úpravu.
Použij větší kladivo. Na magnetce bych to neubíral, určitě to má nějakou povrchovou úpravu.
-> Samantus: Taky jsem si jednou chtěl prdnout a uplně se mi to nepovedlo. nohavicí od kraťasů vyteklo tak deci hnědé vody. vzal jsem papír a letěl na záchod, kde dílo zkázy dokončil. A po krátkém přemýšlení jsem indiánům ty prosraný trencle nechal na hazlu a chodil na ostro.
Měsíc jsem se pak bál prdnout a kvuli některým prdům jsem radši letěl na hajzl. člověk už nemůže nikomu věřit, ani sobě.
Měsíc jsem se pak bál prdnout a kvuli některým prdům jsem radši letěl na hajzl. člověk už nemůže nikomu věřit, ani sobě.
Dneska jsem udělal výstuhu do kufru, dal fotky k autu a pak pár tajných věcí co budou až na Běšiny.

krom tlachání a klasického oddávání se depresím dokonce otočili i diferenciál. bohužel převodovku nemůžeme složit, protože je za potřebí nesériový klíč pro povolení jedné osy.
dneska sem celej den lítal po bazarech s kamarádem a sháněli sme BMW 316 compakt. Docela vyčerpávající výlet, ale něco se přivezlo
Syny 23.02.08 20:44:41 napsal: -> Tampajs: Bych neveril ze kdyz to ma o 0,1mm vic ze to tam proste nedostau :-/Kdyby to byla jen tak desetina ale když ti něco nesedí kvuli setině tak to přádně nasere !!!!!

zostava uz len 1 vystuha a body 999 a 930

ja som dnes od rana od 8 na nohach a teraz som dosiel dnu ..zatial som stihol skoro dokoncit mandarinku a nstriekat zadok LRy

já dneska trošičku pozanatíral základovkou zadní nápravu, zítra ještě vrní vrstvu a na chvilu to zas vydrží

-> Tampajs: Bych neveril ze kdyz to ma o 0,1mm vic ze to tam proste nedostau :-/
já dneska pucoval a leštil spotřebák, večer sem se jal nasazovat litáky, ale jsou jen na předku, páč vzadu sou větší podložky a nestačej mi šrouby. tak zejtra
-> Syny: Nechat sjet na magnetce

vytahnul stary poloosy z prevodovky a zjistil ze moje abnormalni kameny sou na tu prevodovku moc abnormalni a nevejdou se tam 

som zacal robit dvere na shade a zacalo prsat tak som sa na to vykaslal

vyhanel sem mysi z garaze samantus.szm.sk/002.avi
dal jsem do auta dalkovy central
dnes som menil lanko na tachometer cca asi hodinku

jsem prodal kolečka (15") a doufam, že stejně rychle prodam i toho "francouze"
tak dneska jsem po tejdnu na spotřebáku sundal igelit z pátejch dveří a nalepil sklo
bylo to poprvé ale zatím drží

-> syky.ja 22.02.08 20:02:58: hele, ja nikdy netvrdil ze to tak nebylo a taky jsem nikde tady nic proti tvejm klikam nemel, zavarte si klidne okna, me je to fuk 

-> aceboss: no, 100vka na tachometru byla určitě, ale srna šla naštěstí "jenom" na roh auta...
-> Zdeněk.: To jsi nejel moc rychle co tatka za mlada když jel za mamkou tak zrušil eRko když mu tam cca v 70km skočila lan.
naštěstí se mu nic nestalo ale auto bylo na odpis

dneska, vlastně už včera sem jel na maturák a skočila mi před auto srna
světlo, blinkr, blatník nárazník, maska... 

-> Samantus: To bude nějaká porucha

-> Samantus:

-> Syny:
-> Samantus: Jasně..kdo by se s tim žvejkal....

-> Samantus: Jasně..kdo by se s tim žvejkal....

-> David29: Nastesti to byla v podstate jen voda 

-> David29: ty si to jidlo cpes rovnou do prdele, abys to nemusel kousat???
-> Syny: Ještě že nejim 

-> Pavel P.: sa smej

-> David29: Jednou kdyz sem mel luxusni sragu, ale fakt luxusni... Tak sem taky myslel ze sem si prdnul nez sem zjistil ze tomu je jinak
Nastesti to bylo doma 

-> Samantus: Tak bud rád že sis toho vůbec všim že sis jenom neprd 

-> Samantus: ve stáří to bude mít pravidelně...

Tak ja jsem dneska zrepasoval nahradni kaarbec ze 130ky a zacal jsem lakovat vlecku foto dodam zitra....

-> David29: To prijde, neboj:-) me se to stalo po druhy, poprvy sem se posral v aute, asi pet let zpet:-)
-> Syny: Teda nevim jak tobě, ale mě se to nestává

odvzdusnena spojka a brzdy, a este pomalu dokoncuji vyfuk na minibike

-> Samantus: "pak sem si prd, vysral se do postele"
Jo takovyhle sracky sou nejvic
Kdyz si prdnes a zjistis ze sis vlastne jen neprdnul

Vo pul jedny rano jsem se byl vyblejt, pak sem asi hodinu sral vodu... pak sem sel spat, rano sem si vzal po probuzeni notesa, chvili sem byl na netu... pak sem si prd, vysral se do postele a letel znova na zachod.... asi sem neco blbyho sezral, pak sem mladou vodvezl do HK do skoly a mazal zpet odpocivat... proste me je blbe jako prase, zejtra chci neco udelat na skopikovi a samantine, tak poreferuju jestli sem se u toho zase neposral:-)
-> gabo00000: