skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124025 příspěvků (zobrazeno 122851 až 122900) od 06.12.2007 do 06.04.2025, založil/a iDawe
-> Syny: a kolik te stal?

-> Rabbit: vidsi ja mel novej ten vetrak a kdyz sme ho chtel ozkouset, tak sem ho zapojil a drzel ho v ruce, jenze me prekvapila ta sila ty vrtule takze mi vetracek vypadnul z ruky a udelal si upravu lopatek
Takze mi zbyl jen motor kterej uz asi taky nefunguje diky tomu ze sem ho zapomel venku 

Od včerejšího večera do asi 3 ráno sem se vrtal v motorku větráku chladiče. Bezva práce
.
Bagrr:
To je u vás ještě sníh jo?

Bagrr:
To je u vás ještě sníh jo?
-> Pavel P@nkáč: na kouli to má psanejch 1200 a v reálu to tahle lehce něco přes 1500...
-> Bagrr: ty jo to se za timle muze tahat? kolik to ma uvedene na taznem? to tahate na cerno ne?
Já sem se dneska v první řadě utvrdil v tom, že sem kráva blbá. Minulej tejden sem z auta vytáh motorek ostřikovačů s tim, že nefunguje. Posléze sem zistil, že mu nic neni a funguje. A dneska sem zistil, že sem měl přelomenej kostřící drát.
Pak sem se hodinu válel pod předkem a vyndaval chladič. Tak dlouho mi to trvalo protože sem línej a nechtělo se mi sundavat přední čelo. Sundal sem jen masku a světla.
Pak sem se hodinu válel pod předkem a vyndaval chladič. Tak dlouho mi to trvalo protože sem línej a nechtělo se mi sundavat přední čelo. Sundal sem jen masku a světla.
Dneska sem fungoval jako odtahovka jednomu kámošov

Dnes jsem vyčistil vnitřky kulatých budíků od drobečků, a nenásilným způsobem rozšrouboval, bohužel bráchovy, čtyřpístky.
no konecne som dostrikal tie ramena este dnes..uz toho mam dost..teraz uz tp len nechat vytvrdnut

Dnes jsem dal sportovní pružiny 40/40 mm
-> Gryzly: Kdybych doma neměl jednu novou sadu taky bych ji "neničil".Tato není nová je jenom rozleštěná.Novou bych na to taky nepoužil.
teď sem vymněnil žhavící svíčky u peška. Asi tam byli věky, WD si přišlo na svý a moje nervy taky. Tak to snad bude líp startovat.
-> Bedřich: Pěkný ale mě je líto ničit pěknou poklici. Možná si to udělám z něčeho jinýho kulatýho.

-> Tom.t: a kupil si si donho aj nove kone?

-> Bedřich: toto ze nemam puklicu

já sem dneska konečne doskládal svuj motor 742.136 po go tak už se teším na ňáky ty kilowatíky navíc, o víkendu ho tam snad budu mít čas narvat

-> Bedřich: to je perfektni 

-> suri: Není za co.
-> Bedřich: diky moc
-> suri: Poklici jsem uprostřed navrtal podle průměru hodinového strojku(podle osičky).V Ikeii jsem koupil ty nejlevnější hodiny s ročičkama které se mi líbily.Doma rozebral a slepil (strojek k poklci) jen si musíš pamatovat čas co ukazovaly.Při lepení vystředit strojek s poklicí a dát stejně jak byl v půvoních hodinách.Po zaschnutí pořádně vytlumit.Já to vytlumil vatou protože byla po ruce.Jinak se nevyspíš...nevěřil by jsi jak je ta poklice zvučná
a dá se kupit i strojek se závitem kde se matice nevleče na osku a zašroubuje do strojku.Mi takový strojek použít nešel z důvodu velikosti strojku a zaoblení poklice a délky osky,proto jsem jej přilepil.

-> Bedřich: Nad něčim podobnym sem taky přemejšlel... ale tahle pěkná polička mě nenapadla.. dík za inspiraci 

-> Bedřich: daj niaky popis lebo peknu puklicu tu zrovna mam
-> gabo00000: Není problém si je udělat...vyšlo mne to asi na 50 kč bez poklice :)
-> Bedřich: takee chceeem

-> Bedřich:

-> Pavel P.: Taky dobrý nápad..a né neraelizovatelný sadu loukoti doma mám a jedno mi nadbývá
ne dělam si srandu hodiny v pokoji už mám 

-> Bedřich: no vidim to poprve... ale třeba taková loukoť obutá a s ručičkama z nějakejch velkejch hodin by byla stylová..

-> Pavel P.: Díky.Nevím jesli jsem první koho to napadlo...
-> Bedřich: pěkný hodiny... dobrej nápad.

-> Honza "Bobr":
Tak tebe bych si nechtěl někdy stopnout

Já jsem se při učení nudil...dostal jsem nápad a takto to dopadlo.
Vim že je vám to putna, ale dneska jsem vyklidil bordel z auta a našel jsem třicetosm korun, půl krabičky startek, sedm zapalovačů, matonku, tažné lano (hurá!) a asi tři měsíce starou nedožranou tyčinku mars! A to sem se ještě nedíval do prostoru rezervy . . . tam sem nebyl od léta

vytiahol som plechy ktore sa pokryvili pri odsekavanis tarych plechov

tu bolo nieco niekedy rozhnite?? ale prd

-> gabo00000: thank you
-> castrol: nice

zrenovoval svetla 1,2,3 foto pred renovaciou 4 foto po renovacii
-> Tampajs:

-> Maxx: Tak mistr to neplatí ten to na magnetce stáhne za flašku a je klid ale když tam běhá náměstek tak se cáluje 200

-> Tampajs:
jo dily za fernet taky to skusim...

-> Maxx: u nás 200 nebo flaška fernetu záleží jestli tam je náměstek nebo ne

dneska jsem vyndal posilovac, a pedaly, apd. co okolo toho hraje roli
Tom.t 31.01.08 22:17:08 napsal: Maxx 28.01.08 19:02:04 napsal: ja dnes konecne zajel pro snizene hlavykolik u vás stoji jen tak pro info snížení palice ? dik no kolem 500-600kc

-> gabo00000: Není zač. :o)
-> Fén: zvaracka disponuje v pohode
dakujem pekne za vysvetlenie..zas som o nieco mudrejsi

Maxx 28.01.08 19:02:04 napsal: ja dnes konecne zajel pro snizene hlavykolik u vás stoji jen tak pro info snížení palice ?
dik