skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124037 příspěvků (zobrazeno 122601 až 122650) od 06.12.2007 do 10.04.2025, založil/a iDawe
Tak já byl dneska na skok v práci a jak jsem spěchal tak jsem si zabouchl klíče v autě. Když jsem za dvě hodiny šel zpět takl jsem obešel auto jestli nemám někde odemčeno, položil jsem si tašku na zadní kapotu a vepředu jsem si vyndal drát, na druhý pokus jsem to vyháčkoval, zamotal drát zase zpět na místo kam patří nasedl a jel. Po dvou kilometrech jsem potřeboval peněženku a zjistil jsem že nemužu najít tašku. celou trasu jsem projel dvakrát a nikde jsem ji nenašel.
V peněžence bylo asi 3500,- což by mě tolik nesralo jako to že tam byl řidičák, občanka, kreditka a ještě ruzný identifikační karty. Počkám týden jestli se někdo neozve na adresu v občance a pak začnu vyřizovat nový doklady.
V peněžence bylo asi 3500,- což by mě tolik nesralo jako to že tam byl řidičák, občanka, kreditka a ještě ruzný identifikační karty. Počkám týden jestli se někdo neozve na adresu v občance a pak začnu vyřizovat nový doklady.
-> Borin: malej bágl:D kdybys jel třeba do teska na nakup
-> Max: zas tak vysoký to není..jinac tenhle kupovat nechce na nej sme se bily jen kouknout
-> Max: zas tak vysoký to není..jinac tenhle kupovat nechce na nej sme se bily jen kouknout
Tak včera sem si odpoledne hral se spolujezdcovejma dveřma na pežotu. A ty frantíci to tam maj dost namačkaný a po slepu, nebo malinkym zrcátkem zjišťovat, jak to tam chodí a nechodí je taky na vyliž .....Ale dílo se zadařilo, te se to promastilo a tu se to přihlo, a chodí to jak za mlada.Dneska jsou na řadě řidičovy, ale venku ještě porát mrzne, tak uvidim až přijdu z práce.
-> Targa: ty skříň vzadu je aby to nemohlo pod 80% mostů v čr,viď ? :-)
tohle Vojtik chce kupovat ?
tohle Vojtik chce kupovat ?
-> Syny: Jen 3

-> Targa: Co to má za batoh ??? 

Skouknul sem díl Simpsnů a chytsám se spát 

ustrojil sem zadek auta, sedacky,atd....
dnes sem nic neudělal byl sem s vojtikovejma na vejletě mrknout na jeden bus viz foto..a pak na jednom vrakáči pro pár dílu....:)
-> Borin: Taky koukam delas 100 aut najednou...
-> COL 09.02.08 22:48:45: Heh to sis delal sam? Na kolipak to vyjde?

-> COL 09.02.08 22:48:45: Heh to sis delal sam? Na kolipak to vyjde?

-> U-Geen: Pickup bude jak novej

-> Borin: jak to tak ctu tak to pak muzes prodat cely na dobirku :-)
-> Pavel P.: no dík že sa snažíš
ale on už má bojový úkol priviesť mi sedačky od Johnyho Smrťáka

Já dneska z pickupa sundal nárazník, světla, masku, blatníky, kapotu, zadní dekl a pak sem šroubovákem dloubal hyperdíry v podběhu

-> Tom.t: dostaneš bojový úkol... miminno by chtělo převezt na slováč pakny.
myslíš že bys to pro ně udělal?
určitě se ti nějak odvděčí a třeba i pipíška pohladí

-> Tom.t: Škodná to je, ale felda. :o)
-> myschaak: dekuji

-> Pavel P.: zítra ne, pak asi jo
-> Fén: se šáde ?

-> Fén: se šáde ?

-> Tom.t: To mě v pátek jenom 700 km. :o)
-> Tom.t: nejedeš přes prahu?

-> Nwkt: jestli se mi vysere novej motor tak me to moc bavit nebude

-> Tom.t: že tě to ještě baví
dneska sem si sbalil švestky a ňáky to nářadí a zítra ráno frčím se šáde 800km

-> Maxx: jj,taky jsem měl to víčko,taky prasklo...jinak fakt pěkně udělaný!!!

mno já byl dneska na zkoušce....ta dynamika mě jednou zabije....
respektivě kmitání...

-> Rooney: to mi povídej o humáči, ho*no vidim, bolí mě palice a oči mi asi vyskočej z hlavy
-> Tuner#2: aha tak dik za radu a pochvalu dam tam radeji origo vicko bude to jistejsi ....dik

vyměnil sem žárovičky podsvícení středovýho panelu a vyčistil termostaický čidlo regulace klimy na fiatovi
popil jsem par pivek 

-> Maxx: pekne

-> Pavel P.: jj a jeste mam doma dve nove nahradni :)
-> Majkl: teď máš originál a hned to je lepší

-> Tuner#2: jj taky jsem ho mel a byla tam obrovska vule, proste smejd...
-> Maxx: Hezká práce, ale to víčko raději hned zahoď. Rádo praská a už jsem viděl i uraženej palec a tím i nakopnutej rozdělovač. Na svůj rozdělovač bych si nikdy nic jiného než origo dnes už z Hanhartu nedal

já jsem dnes udělal řidičák
tak konečně budu moc jezdit se škodulí legálně 

doje... fotak 

-> Rooney: Tak povidej 

-> TC:
Pěknej humáč co?
Taky sem měl tu čest, cca před 2roky

Taky sem měl tu čest, cca před 2roky
Ja dnes udělal průser v práci

-> David29: snad ani ne 

-> TC:
Planuješ si to ponechat?