skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124016 příspěvků (zobrazeno 123101 až 123150) od 06.12.2007 do 05.04.2025, založil/a iDawe
Tak sem si napnul klíňák a sem z toho nešťastnej..je v hajzlu ložisko :( Při vyšlápnutý spojce to dělá kravál....hlavně že mám new rozvody 

tak ja jsem dnes zas lakoval drobnejsi plasty

ja jsem dneska dodelal delnika a podarilo se hned na prvni otoceni ho ozivit po dlouhem stani.. mam z toho fakt radost.. ted jen pozorovat co vsechno je spatne.. samozrejme doufam ze nic..
-> VeTëV: ale prdlajs, ted se pripravuje velka i mala zmena :))) jen to nerikam a neventiluju dokud to nebude hotovy..
-> Targa: Soudit o penize? To bys mel spis ty ne?
dnes jsem přivezl vozejk s opravy(pejsek překousal kabely)
a sundal jsem čelo s rapida,páč o víkend přijde dát nové
a sundal jsem čelo s rapida,páč o víkend přijde dát nové
-> Targa: vyhlidni si nejakej most - a dej si rezervacku pod pilire - at jsi pripraven 

-> Majkl: ty uz neudelas nikdy nic - v breznu bude vystava smetakua mezitim zacnou srazy a do toho jeste to nadobi, podlahy atd .-))

-> Targa: di se vobesit

dnes sem udělal to že sem si nasral do bot...totalně v hajzlu bez peněz,bez práce a jeste se semnou chce bejvala firma soudit o peníze a to mi ani 3 mesice nevyplatila mzdu fakt krásný...asi si hodim mašli pže už nevidim řešení...všechno se uplne sere a padá na mě
-> Borin: aha tak to jo :)) to ja udelam asi v breznu az bude tepleji..
-> Majkl: Já si vybírám tejden dovolený co mi zůstal z minulýho roku 

Já jsem teď vstal, a nechce se mi lautr h...o nic dělat. Ale budu muset spravit čerpadlo v pračce, a pak na odpolední do práce.

Já si rozebírám auto a koukám jak kvalitně to zhruba před rokem klempíř spravil 

-> Majkl: nelesti psa lesti auto 

ja jsem odvezl veci na calounení, tot vse
-> Borin: ty woe, kez bych mel cas takhle makat, okna bych taky potreboval vymenit, predni napravu vyndat, kola nasadit.. neny cas :((
Já se dneska flákal...odvezl sem věci na čalounění, navařil výstuhy na horní ramena (spodní zejtra), odsekal most a připravil novej na navaření, částečně sem smontoval nápravu na jezevce a očistil a natřel diferák, dotíral sem pár míst asfaltem, dotahal elektriku, pak sem lisoval gumy a trubky do ramen, pak sem vyndal komplet okna z rapida a jal sem se svářet pár kravin...takže zase nudnej den

-> Jozynek: CONGRATULATIONS !!!!!

-> Jozynek: Takže na Hrocháč už svym? 

Som sa bol dneska prihlásit do autoškoly na vodičák, taky som happy

a já sem dneska vyleštil startér a zkontrolaval sem na něm uhlíky
Já jsem dneska vyměnil trubku na vodu a zapalovací kabely, potom povyměnoval pár konektorů na zadní světla a zbytek dne bych se měl učit na čtvrteční zkoušku 

odvazim zbytek interieru na calouneni..
prtectl asi 400 prisvpevku na virtu
Z půlky jsem si zapojil centrál 

Dneska sme na dílně vyvařovali u 1203ky valníku uložení zadní nápravy a ještě brzdy na favo pickupu furt nechtěli brzdit kurvy

-> bnjaro: tak to gratuluji.
Aspoň někomu se zadařilo.
Ja naco šáh, to sem dnes zkur...
Aspoň někomu se zadařilo.
Ja naco šáh, to sem dnes zkur...

ja som dnes spravil skusku z konstruovania

Kurwa, mě se dnes v práci vůbec nedaří

-> maca: tak parada
ja dneska nastrojil motor v delnikovi a snad pozapojoval vsechno a podotahoval.. jeste rychle nekde splasit merky na ventily a zkusit ho nadlabnout po asi 6ti tejdenim stani.. mozna jeste dyl..

ja dneska nastrojil motor v delnikovi a snad pozapojoval vsechno a podotahoval.. jeste rychle nekde splasit merky na ventily a zkusit ho nadlabnout po asi 6ti tejdenim stani.. mozna jeste dyl..
dal jsem zadní čelo na rapida do lakovny,v pátek si pro něj jdu

já se včera snažil skotrolovat předstih, ale zamrzl sem u toho, pže to nechtělo jiskřit
dneska bude pokračování.. já na to jednou přijdu
snad 

Ne dnes, ale v pátek....vyměnil sem rozvody 

-> Saky: Tak nejak... Ja uz to nevim ted a to sem to delal 22.12.07 

-> Saky: Já vim k čemu to je .... ale nechci bejt sprostej 

-> FORM: nejlepsi na tom je ze za par let uz nebudes vubec tusit co ty pismenka znamenaj-) taky sem to kdysi uspesne absolvoval a rozumnel tomu a dnes uz netusim vubec co to je-) resp tusim co to je ale vubec netusim jak se to pocitalo a k cemu to bylo-) ale to k cemu to je to sem netusil ani tenkrat-))
-> Syny: Brácha končí ted třetí semestr a neuděla ještě nic, prosral dvě zkoušky a jeden zápis. a dneska měl zkoušku, jak dopadl nevím, v uterý ma jednu a ve středu taky jednu.
Tak dneska kšeftik rozebrat fáčko.. Na pohled moc pěkný protože mělo vyvařený lemy a prahy

-> FORM: Čemu se směješ?Že sem oddělal turbo nebo že sem si šel mezi tím něco koupit

tak dneska jsem úspěšně implantoval spínačku ze 120cy do t815....bohužel dveřní zámek už nee.....pak 4h demontáž startéru v polních podmínkách z jcb cx1
-> CERHY: 

Tak já sem dneskja na služebáku oddělal Turbo
A zítra musim jet kolegovbo mini autíčkem-to byl zase den-ale aspoň při čekání na odtah sem nakoupil ňáký ty díly

-> FORM: Zrovna dneska jsem se u něj (u Navary) pokoušel o zkoušku...škoda. Tak hodně zdaru! 

-> gabo00000: www.ron1.borec.cz cihni tam, tam sou moje protokoly psany ve Wordu... ale je fak ze casto sou v tom bludy :) ale neco by ti mozna pomohlo