skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124018 příspěvků (zobrazeno 123001 až 123050) od 06.12.2007 do 05.04.2025, založil/a iDawe
konecne som sa pustil do vyvarovania karoserie..vonku mam perfektnych 9°C a zatial som vyvaril kufor a vymeral a nabodoval drziak rezervy...momentalne obedujem :)
tak ja vcera a dnes vyvaroval na delknikovi korbu a podbehy.. dnes uz vybrouseno vycisteno a po obede se chystam na lak.. 

ja sem dnes dodelal fanfary na aute + vyměnil kapličku budíku... dalsi vec v planu bude postupne vyvarovani nejspiš... ale to asi až nekdy v dubnu
já jsem si dnes konečně dovezl z garáže domu auto a chci taky začít něco dělat, tak doufam, že už nebude padat sníh

-> Maxx: e-mail sem odeslal aspon mi to napsalo zprava byla odeslana, ale jinak sem ti to dam (vzkaz pro Maxx)
-> Alchymista: a jinak mas to pekne natrene zákůadovkou

-> Alchymista: hej hod mi to foto na mail (sedacky) abych je videl jo ty hlavy jsou hotove ale ma je bratr v praci je na nocni nevim kdy mi je hodi domu....

Tak jsem dneska dal na Teresku nové papuče i s apolly a moc jí sluší takové malé nízkoprofily

-> Borin: dam potom detail ale nemam velmi na to cas..stahujeme babku k nam..prerabame podkrovie a zajtra ked bude dobre pocasie tak by som sa chcel pustit do karoserie...

ja jsem si dneska vyridil novou praci konečne neco ve svym oboru
-> David29: ktery stejne nic neresej - pac u nej je to ze ma v hlave nejak trosku vymazano a chodi tam stejne
-> VeTëV: Kvůli takovejmhle lidem zavedli poplatky u doktora 

-> Holda: -> Nwkt:
to ste spali teda hooodne dlouho... to ja uz prisel ze skoly

ty vole ja taky 

Já jsem taky teď vstal 

-> David29: me kolegu - to je takovej hypochondr to svet bnevidel - nabali se jak pumpa a pak se zapoti a hned musi jit k doktorovi neb ma teplotku, k zubari neb ho jiste boli zub, nesmi zapomenout jeste cert vi jakyho doktora - peklo
Sice ne dnes, ale včera jsem udělal poslední zkoušku v zimním semestru

-> David29: no to jo akorát u očního sem byl naposled v 17 pro papír na řidičák a k zubaři chodim co půl roku na prohlídku to že se to sešlo v jeden den je pro mě i plus protože bych zase jindy musel utíkat z prace.
-> havlik: Připomínáš mi babičku....ta taky lítá po ránu od doktora k doktorovi

-> Alchymista: no v tu dobu mam bejt u očního

-> havlik: jdu na 9:30

-> Alchymista: já už sem tam dneska byl a pohoda

ja jdu k zubari
zubari

zubari

Tiež som vstal
De evakuovat základní školu

De evakuovat základní školu

vstal jsem...to snad v tuhle hodinu stačí

-> aDAm: ale kua no tak štartérik som pretrel, už mi z toho drbe :)
-> minno: takze si menil aji altik jo ;)
minno 24.01.08 21:23:42 napsal:
...preleštený komutátor a zvonku pretretý altík čiernym alkytonom (je to spotrebák takže len kvôli hrdzi).
minno 24.01.08 21:23:42 napsal:
...preleštený komutátor a zvonku pretretý altík čiernym alkytonom (je to spotrebák takže len kvôli hrdzi).
dneska jsem prehodil vyfuk ( ladak za origo na S100)

-> gabo00000: Taky mi to připadá jako málo proudu, nebo si to měl zasraný 

no a dnes som ten štartér montoval do auta, vonku tma, garáž bez elektriky tak musela poslúžiť škodula a svietiť pracovníkovi pod ruky

no ja som včera zgenerálkoval kolegyni Fa štartér, už bol totiž v takom stave, že naštartovať sa podarilo tak 1 z 30 pokusov. Hriadeľka rotora mala v hornom púzdre vôlu asi 2 mm
Poputovali tam teda obidva nové púzdra, nový pastorok s voľnobežkou, nové uhlíky, nová vidlička...preleštený komutátor a zvonku pretretý altík čiernym alkytonom (je to spotrebák takže len kvôli hrdzi). 3 hodinky práce a bolo hotovo

Poputovali tam teda obidva nové púzdra, nový pastorok s voľnobežkou, nové uhlíky, nová vidlička...preleštený komutátor a zvonku pretretý altík čiernym alkytonom (je to spotrebák takže len kvôli hrdzi). 3 hodinky práce a bolo hotovo

Tuner#2 24.01.08 11:37:59 napsal: -> maca: Jde to sundavat hodně blbě co? Jinak výstuhu opískovat a hodit do práškové vypalovací barvy. Mám to tak 4 roky a je pořád jako z lakovny byť byla předtím taky chycená.
No natrieť hoci aj hrdzavý nárazník a nejazdiť v zime len za pekného počasia tak to tie 4 roky vydrží a bude to pekné
-> Nwkt: vyšpanuj si poťahy lebo to vyzerá divne
No natrieť hoci aj hrdzavý nárazník a nejazdiť v zime len za pekného počasia tak to tie 4 roky vydrží a bude to pekné

-> Nwkt: vyšpanuj si poťahy lebo to vyzerá divne

-> havlik:
aha,no zkusim se poptat jinde....
ted jsem si zpoměl že před lety mi kámoš pískoval kopretiny,snad tam ještě dělá
aha,no zkusim se poptat jinde....
ted jsem si zpoměl že před lety mi kámoš pískoval kopretiny,snad tam ještě dělá

-> maca: to bohužel nevim kde to přesně je

-> Nwkt: tak sem nepleť tatry:D proste madlo z garde a hotovo :D
-> Targa: Jenže tatra a garde měli stejný, koupil jsem 4 z 613 

-> Saky: pravě že jsem z tich motoru nechal jen prsa a vany,víš jak.Ale když tu něco bude tak Ti to pak přivezu....
-> Nwkt: ty seš taky madlo z tatry voe:D to je madlo na garde:D
-> venni: kdybys jeste neco rozebiral a hazel do hliniku tak mam zajem o prsa olejova cerpadla saci kose z nizke vany a nizke vany.. kdybyste to nekdo vyhazoval tak to od Vas koupim.. pripadne i slusne hlavy ale ty se vetsinou nevyhazujou..
havlik 24.01.08 14:14:07 napsal:
-> maca: v hořovicích je prášková lakovna tak předpokládam že tam i pískujou
kde to tam je prosím??
-> maca: v hořovicích je prášková lakovna tak předpokládam že tam i pískujou
kde to tam je prosím??

-> aDAm: 105,120 a felina 136ka,myslím že bych se s tím nechtěl lěštit...
-> venni: co to byly za bloky? by z nich sla udelat pekna dekorace kdyby se vycistily...
Tak dnes jsem odvezl nějakej drobnej hliník,27 kč za kilo hliníku
njn teďkon letí nerez a měd...ale i tak hodilo to 1400,-

Tak aby se neřeklo, že nic nedělám, tak dneska zkouška z Vybranejch statí z pružnosti a pevnosti, sice za dva, ale potěší..