-> FORM: nejlepsi na tom je ze za par let uz nebudes vubec tusit co ty pismenka znamenaj-) taky sem to kdysi uspesne absolvoval a rozumnel tomu a dnes uz netusim vubec co to je-) resp tusim co to je ale vubec netusim jak se to pocitalo a k cemu to bylo-) ale to k cemu to je to sem netusil ani tenkrat-))
-> Syny: Brácha končí ted třetí semestr a neuděla ještě nic, prosral dvě zkoušky a jeden zápis. a dneska měl zkoušku, jak dopadl nevím, v uterý ma jednu a ve středu taky jednu.
tak dneska jsem úspěšně implantoval spínačku ze 120cy do t815....bohužel dveřní zámek už nee.....pak 4h demontáž startéru v polních podmínkách z jcb cx1
Tak já sem dneskja na služebáku oddělal Turbo A zítra musim jet kolegovbo mini autíčkem-to byl zase den-ale aspoň při čekání na odtah sem nakoupil ňáký ty díly
-> gabo00000: www.ron1.borec.cz cihni tam, tam sou moje protokoly psany ve Wordu... ale je fak ze casto sou v tom bludy :) ale neco by ti mozna pomohlo
Já ráno vstal šel sem do garáže začal sem to tam rovnat pak sem sundal vanu donesl sem ji jarinovy a tam sme se nějak zakecali a vrátil sem se až za tmy tak sem doklidil věci do garáže a šel sem na virt