-> Tuxik: -> Matsoft: A posranej tachac vas neneapadnul? Dyt je tam videt jak to foti obouma rukama - myslite ze ve 180ti ve Skodovce by nedrzel volant?
-> aceboss: Já jsem slyšel moudro, že se na nový rok (1.1.) nemá nic dělat aby se dílo dařilo po celý rok. Pokud jsi něco dělal 1.1. pak je možné že jsi přetrhl dílo . Přetrhdílo
-> Tuxik 03.01.08 18:56:22: mne ta odpoved pripada zvlastni v tom, ze prestavby aut spojuje s trestnou cinnosti. opravdu se nekomu vyplati prodat rizeni, system steracu a podobne prkotiny, ktere jsou k prestavbe treba za cca 10kkc... asi ne....
-> T: jde to i takhle...aspoň že je pod tim zdrávo,horší by bylo vařit do nekonečna....já to štěstí měl,vyvařoval jsem to cca měsíc....postupně v klidu ale trvalo to
Tak sepíšem další mail a každej mu ho pošlem ze svý adresy.. budeme ho bombardovat Psychycky to nevydrží a schválí i navařování předku z fabie na favorita
me spis prekvapuje, ze nepozadal o prelozeni jinam, pripadne ze jeste vubec Matsoftovi odpovida... odpoved mi prijde naprosto normalni, spis nadprumerna.
Skutečnost, že se již k přestavbám starších vozidel nevyjadřujeme ovšem neznamená, že by úřad v některých jednotlivých případech nemohl použít naše dřívější vyjádření jako jeden z podkladů pro stanovení podmínek přestavby.
-> Syny: ne, ja cekal, ze napise, ze to ze se Skoda auto nevyjadruje k prestavbam opravdu neznamena ZAKAZ a nejakou takovouto formulaci zahrne do prohlaseni.
-> Matsoft: Ja nevim, ale me prijde, ze odpovedel uplne normalne a nic z toho mi neprekvapuje Nebo tys cekal, ze kdyz se nejedna o nesouhlas, ze ted pujde secko?
-> Matsoft: jo to ko*ot,co jínýho...vyhlašuju veřejnou sbírku,mám styk s jednou mafií,necháme mu nakopat prdel....když to nejde po dobrým ak to půjde pozlým
ja se dnes opet presvedcil o nezmerne inteligenci pane Vašinovi... protoze do prestaveb a vymen dilu zaplest trestnou cinnost-to uz je opravdu dost
jeho odpoved:
Dobrý den,
podmínky přestavby stanoví příslušný úřad obce s rozšířenou působností dle §73 a §74 zákona 56/2001 Sb.(viz výňatek ze zákona). Vyjádření výrobce zde není zmíněno. Skutečnost, že se již k přestavbám starších vozidel nevyjadřujeme ovšem neznamená, že by úřad v některých jednotlivých případech nemohl použít naše dřívější vyjádření jako jeden z podkladů pro stanovení podmínek přestavby. Jako výrobce ale nemůžeme úřadům radit ani předepisovat, jak mají v jednotlivých případech postupovat.
To že byla přestavba Škoda Rapid na Cabrio v Anglii legální bylo závislé na schválení přestavby tamními úřady za konkrétních podmínek. Neznamená to však, že tato přestavba je tímto povolena i v jiných zemích, včetně ČR.
Stejné je to i s přestavbami pravostranného na levostranné řízení. Důvody jsou vysvětleny v našem sdělení(mimo jiné se tímto také minimalizuje snadná legalizace kradených součástek).
Naším vyjádřením ve sdělení pouze připomínáme zákazníkům, že zde existuje zákon 59/1998 Sb. o odpovědnosti za škodu způsobenou vadou výrobku, neboť někteří lidé si to vykládají po svém.
-> J3STER: No právě že jsem letos neměl ani kapičku alkoholu takže jsme mylslel že to půjde,.....hmm šlo a jak když mi do spojky spad ten palec tak jsem lítat po dílně a mlátil se do hlavy .Ted se tomu směju ale v tu chvíly
ja som dnes do obedu spal a potm som hladal zdvyhak a ked som ho po cca hodine hladania nenasiel tak som sa nad tym zamyslel a prisiel som na to ze to je znamenie ze sa mam na vsetko vyprdnut a spravit si volnejsi den