skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124050 příspěvků (zobrazeno 123251 až 123300) od 06.12.2007 do 17.04.2025, založil/a iDawe
neska jsem sii hral přehazoval sem motor na technickou
místo feldy - 105l 

-> havlik: jak se zpívá v jedné písni..... modrá je dobrá..... každý má svůj vkus...

-> Syny: Vpoho u nas nema zápočet z matiky asi 3/4, holt je to svinstvo
, jinak pružnost pevnost sem měl otázky u části stroju a profesor je tež škodovkář(veterany) tak sme pokecali a zkoužku mi dal 

-> P@nis: Hehe - me vcera vyrazili z pruznosti pevnosti... Zatim probehli 2 zkousky kde bylo celkem 130lidi a ma to 25lidi
Dobry skore...

Já sem dneska udělal zkoužku z matiky ( derivace,integrály, matice..)

Já dneska nic neuděl za to jsem posral dvě zkoušky ve škole

dnes jsem zrepasoval brzdice na fačko

STK a ME ne 125ce :) Sice uz meli drzky, ale mam to :) Prej mam ty prahy aspon zalepit necim at to neni videt, ze tam nejsou 

dnes som sam zlozil 50m2 plavajucej a zajtra ma caky este zvysnych 20

No... já dneska porcoval prahy nůžkama na plech u rapida a vymetal bordel z interiéru dírou v podlaze 

-> Vajda: ale stalo to zato, moc pekne
-> Vajda: Tyyjo - kdyby to modry nebo jestelip to bezovy bylo cerny, tak to je luxus...
-> Vajda: no ty modrý věci sou tam jak pěst na oko

tož já sem dneska pomalu začal s kompletací GL palubky (potažená semišem), kterou sem málem ani nesložil
, jelikož látka trošičku sesílila styčné plošky, takže dalo to práci napasovat na zpátek 

Hmm, dnes nic, ale vcera som do erky dal radiator z fava - do povodneho obalu kurenia. Vysledok: asi po 3 km jazdy auto zacina kurit a po dalsich 3 je v aute krasne teplucko.... potom uz zacina byt prilis teplo a kurenie treba vypinat. Jednoducho to kuri uplne paradne, pri vonkajsej teplote okolo 3 stupnov som mal v aute vyse 20 a na tuneli pri rucnej brzde sa nedala udrzat ruka.
Zaujimavy poznatok - pri volnobehu a naplno pustenom vetraku kurenia to dokaze vychladit motor pod 80° C
Zaujimavy poznatok - pri volnobehu a naplno pustenom vetraku kurenia to dokaze vychladit motor pod 80° C
-> Pavel P@nkáč: Jo to je ta na prodej
-> rsvancara: Já to dělal růčo

-> rsvancara: Já to dělal růčo

Trapmajs : ja to umim v jednom cloveku i v kombinaci s prevodovkou (za pomoci paletaku a nuzkoveho heveru ...) :-)
-> Syny: -> Yogi55: -> Bagrr: Díky.
Vcera som prisiel z vrakaca o pol 2 doniesol som do garaze LRu vybral som prevodovkyu ...zavaril som diferencial ulozil ju spet, dalej som spravil predne brzdy, vymenil olej v motory , nalial novy olej d prevodovky , vymenil sviecky , olejovy filter a upratal intros + este nejake drobne upravy ako napr nahodenie podloziek ..zimaky atd atd do 22:00 som bol hotovy a dnes som vyhral 21miesto

-> Tampajs: a to je na prodej? vypada luxusne

-> Fén: Taky držím palečky ať je líp

-> Fén: držím palce, nech sa uzdraví
-> Fén: Drzim palce. Me nedavno umrela prababi... Ale v hezkym veku 94let :) Tak doufam ze se ma ted lip nez se mela ty posledni roky... Prijel sem k ni akorad kdyz odjizdela zachranka... Doufam ze to dobre dopadne 

-> Fén: -> Gabriel: To co mě podkalo je už pár let......děda..... měl na mě dobrý vliv...pomohl, poradil

-> J3STER: -> Gabriel: -> Gryzly: Díky.
No a jinak, todle jsem dělal včera.
Takhle dopadnou všichni co budou jezdit s prasklou manžetou.
Ale dojel jsem s tím domů.
Takhle dopadnou všichni co budou jezdit s prasklou manžetou.
Ale dojel jsem s tím domů.
-> Fén: snad to dobře dopadne, Mě na štědrý den zemřela babička, a tři tejdny předtím jsme ji taky musely volat rychlou. po týdnu jsme ji měli doma a pak vydržela už jen 10 dní.
-> Fén: děda?
ať se uzdraví
ať se uzdraví

-> Fén: Držím palce ať je líp.....taky mě to podkalo.

-> Majkl: 

-> Fén: aha tak to je milito.. 

já sem v neděli vyměňoval tachometr a říkal sem si že ho vyskoušim. V rádiu říkali kdo nemusí ať nejede já sem to zkusil, říkal sem si se*u na to sem king a asi na třech kilometrech jednou hodiny a nájezd na obrubník ať sem dělal co sem dělal takže Syny není v tý svý blbosti sám 

-> Majkl: Člověk na kterém mi nejvíc zaleží leží na JIPce.
-> Majkl: no jasně.. pravej tygl, stejně jako tvoje bílá koženka

-> Fén: copa se stalo?
-> Pavel P.: ze by to byl tygl?

-> Pavel P.: ze by to byl tygl?

Tak abych nevyšel ze cviku, jsem včera opět volal 155.
-> Majkl: tssss.... to jsou potahy z tygla, to je vrchol tuningu

-> Pavel P.: ty potahy jsou sileny 

dneska bylo pěkně tak jsem měnil zadní plato....
a zde výsledek

a zde výsledek

-> Kalibán123: ja sem do ted jezdil v jedny dopravni firmě s nakladákem..jezdili sme pro firmy jako coca-cola,rieter,geis atd... ale jelikoz sem nevidel ani vyplatu za listopad s oduvodnenim ze firma nema penize..tak sem dal vypoved... no bylo to z vice duvodu nez jen prachy...ja planuju do 14 dnu si sehnat novej job
-> Targa: Ty vole neblbni já jsem na pracáku už od července a že bych to přeháněl s tou prací to se říct nedá. Mám jen takové brigádičky načerno a to mi stačí
-> Syny: taky jsem takhle jednou cestou z práce zajel na cestu, to auto si dělalo, co chtělo. Naštěstí jsem se (ani nevim jak) hned na začátku otočil a mazal pryč
-> MATTESS: Mno ja tam jel s tim ze si zaklouzam, ale zaklouzal sem si trochu jinak... Mno jeste ze tma nekdo nesel nebo tak... Nastesti se mi povedlo tam dat zpatecku takze ta to taky pribrzdila :) Ale do policka sem zajel
Tak sem nasadil retezy, ktery me vyhrabali ven a pak sami odpadly (taky bych se mel naucit to nasadit). A rychle sem jel domu nez se stane neco horsiho... Ted se tomu smeju, ale sem vul...