skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124014 příspěvků (zobrazeno 123601 až 123650) od 06.12.2007 do 01.04.2025, založil/a iDawe
-> Jozynek: to je v pohodě to ti za 100Kč opraví, a mě v neděli vypadla plomba.
Mno tak ráno som polámal klučik a mi ostal v zamku (naštastie som ho otvoril), potom umyl auto, menil kolo na aute nakolko je defekt (vid foto ako keby ju tam niekto našruboval naschvál
) a ešte som si odlomil zub takže paráda nemám sa na čo stažovat

Od deviatej do jednej som kontroloval celý podvozok a hľadal príčinu búchania pri jazde a nenašiel som nič iba povolený tlmič. Dotiahol som ho a uvidím ....

Já jsem si řikal že o svátkách nic nedělám....no a ráno jsem zpravoval el. okno kámošovi na fiestě
zachvíli už mě čeká druhý rodinný oběd..tentokrát u mladý

zachvíli už mě čeká druhý rodinný oběd..tentokrát u mladý

-> Tuxik: To se máš
Já si dneska celej den válel šunky u virtu
Já si dneska celej den válel šunky u virtu

Tak sem dal do kupy užouna, aby moh zitra odjet vlastní silou na zimoviště :-) spojka už spojkuje válec neteče a motor přežil mráz a vodní náplň v chlazení naštěstí bez úhony
Takže zítra bude poslední cesta na pěkně dlouho...

ja jsem se dneska akorat neskutecne prezral bramborovym salatem, zapil to 3ma pivama a chystam se jit spat... precijen svatek je svatek :-)
zitra do worku
zitra do worku

som vymenil ziarovku na mondeu a inac len chlastal kua

-> Pavel P.:
On i ten předek vršku nebude moc potěšující, ale nechci předbíhat, uvidíme.

-> FORM: no tak zatim odkrýváš jen vršek... počkej až psestoupíš do nižšího podlaží...

-> Pavel P.: člověče kupodivu ani moc ne, čekal jsem, že to bude pod tou koženkou horší, jen vpředu u rámu okna je prasklý plech. Urezlý rantlík jsem čekal, uvidíme až se probojuju dál.
-> Syny: To víš, v anglii furt jenom prší, tak asi urezla. Když to vezli sem, tak chtěli ten šrotu trochu vyšperkovat, tak ten člobrda v LDD ještě rozřezal babičce kabát a složil ho na plato.
-> FORM: a už jsi objevil nějaký ty díry?

-> FORM: Tam je nejakej hadr 

-> Syny: Na zadním platě voe
.

-> Pavel P.:
něco takového, je to tenký molitan s potahem, asi v LDD někdo rozstříhal babičce ušák. 

-> FORM: kde to ma strechu? 

-> FORM 25.12.07 20:21:01: co to tam je za hadr na tom sloupku? rozstříhaný povlaky na peřinu ne?

Tak už jsem konečně začal něco dělat
-> Bohyn:
to mi něco připomíná 

já jsem dneska připravoval motor na vyndání z auta a to bez ohledu na to že jsou Vánoce
-> davidm29: uzovka to prave je uz original: www.mafia-jpas.net/downlo
ad/.../skoda105gl.jpg
chtelo by to udelat emko
chtelo by to udelat emko

-> Nemky: Tak si z toho udělej oužu...
-> davidm29:
tjn to mi taky stve a chtelo by to i zmenit cumak, sice stred masky je mkovej ale to 4oko se neda zmenit, jenom kdyby nekdo umel ovladat 3d programek

-> Syny: jojo návrat do pravěku no, chce to novou grafiku a ježíšek se na mě vysral a místo grafiky dones ponožky
-> Nemky: Ale ten plechovej nárazník..no fuj

-> 125l: jj je to to 4oko jenom sem v malovani zmenil barvu dal tomu mi potahy klicky z facka kopretiny

Ja se pekne prezral ale kdo dnes ne co?

hele to je to 4oko,ale ti sis upravil kola že?
-> Nemky: To ma vzadu kotouce ne 

dneska sem si skratil cas trosku vylepsenim schadiny do mafie

-> M@rtin: 

-> M@rtin: 640x480
Tyvoe navrat do praveku 

-> havlik: Tak jsem nainstaloval v 800x600 se to občas zaseklo, v 640x480 jsem odjel dva závody v pohodě ....
-> Syny: games.tiscali.cz
-> M@rtin: Vodkat si to zkopcil? 

-> Syny: Ani doporučená konfigurace (procesor Intel Core 2 Duo 2.66Ghz (Athlon X2 3800+), 2GB RAM a GeForce 8800 nebo Radeon X1950) nezvládá zobrazit hru v kvalitě srovnatelné s X360, což je trochu na pováženou, protože se rozhodně nejedná o sestavu za lidovou cenu. Na PC mi dále vadilo ovládání na klávesnici, které je nepohodlné a ještě negativněji zvýrazňuje krkolomné nastavení vozidel. Na Xboxu 360 se hra ovládá mnohem lépe, přestože jsem ani zde nešetřil kritikou.
Mě to šlo celkem v pohodě. Začalo se to kousat jen tehdy,když sem mel nakou vetsi nehodu...

To by me zajimalo na jaky kompy je ten Dirt delanej 

-> havlik: už to instaluju tak uvidíme, jaký to bude v 800*600
-> M@rtin: jako taky se mi to obcas sekalo ale jinak to bylo v pohode i grafika furt vypadala pekne. Husta prdel je zavod kamionu do vrchu a pak este nejaky 1000konovy montrum nez sem se to naučil řídit to bylo nadávek

-> havlik: aha, tak asi znova nainstaluju a uvidíme
-> Syny: Grafárnu mám neitegrovanou ATIX1300Pro, ale po Vánocích až zase bude vata koupím jinou, asi 8600GTS 512MB DDR3
-> M@rtin: no asi jo já to hrál na myslim na 800x600

-> M@rtin: to je integrovana grafarna nebo ne? Ja ji integrovanou nemam, ale mam ji strasne slabou... GeForce Go 6600/64MB VRAM
-> havlik: Právě jsem četl nároky a mělo by mě to jet, jestli jsem nenastavil moc velký detaily, vím že rozlišení jsem dal 1024x768
-> davidm29: No na notebooku PIII 600MHz 384MB SDRAM, mi taky jde virt, ICQ, MSN, Skype, ale u toho se už sekaj občas i MP3
-> M@rtin: divný