skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124014 příspěvků (zobrazeno 123401 až 123450) od 06.12.2007 do 01.04.2025, založil/a iDawe
preparkoval som ...

generalka prasatek fuj babracka
-> J3STER: Už je to tady dneska opravdu došlo na TeResku
se mi roztrhal rozdělovač v eRku a táta mě muslel 1203 odtáhnou domů
a ještě mi při seřizování spojky mi spadl palec vypínání do vnitř
hodina práce s magnetem uvázaným na špagátku to zpravila

nechapu ze to ty lidi bavi kdyz me odreli dvere tak sem to jeste prehlidnul tenkrat to bylo pul roku po laku a dneska rozbyty zadni svetlo nastesti jenom kryt a rarovka takze cca 250 kc v prde.. a to sem nalital jeste 30 km nez sem ten kryt sehnal v jednom obchode mame jenom prave v druhym mame ale komletni hm nejsem blazen abych to kupoval tak az na potreti to vyslo takze co sem dneska delal vymenil kryt zadnich svetel a pak jel na vrakoviste schanet nejaky ty poklady na skodovku
-> Rooney: to si to musíš zařídit, jsem byl dneska lyžovat, zejtra pojedu ráno taky a cestou zpátky se kouknu na hodku na bazén
-> M@rtin: tady se někdo má 

-> J3STER: Ještě že je ta dovolená až do 9.1

Co jsem dnes udělal?.... teprve udělám...musím do práce na odpolední směnu.....FUJ

Jediný co sem dneska udělal bylo posilvestrovský ho.no velké délky a průměru...

som dojeb.l v LRe asi diferak abo neviem co

-> J3STER:
Ještě to tak huš nemaluj čerta na zed
ne jen spotřebáka zdao se mi ze mám nějak měkkěj pedál brzdy tak jsem na ně v garaží šlá trošku víc a prošláp až k podlaze jak nic
asi jen odvzdušním brzdy a bude nebo je v hají válec no uvidím jak se bude dařit ale na to že je prvního se to pěkně začíná sr*t.......

-> aceboss: Doufám, že ne to Erko

Co jsem udělal rozbil jsem si auto
Toto pěkně začíná,ale jedno je jistý dneska ho spravovat nebudu jelikož se říká jak na Nový rok tak po celý rok a ležet celý rok pod autama se mi nechce ač mě to baví

-> myschaak: kto ho to uci? vsak dostane hned po rukach ked strka srobovak do zasuvky

-> rolls: to není dobrý,co ho to učíš

-> Jozynek: no bohuzial to tak vypada, ten ked najde niekde srobovak tak sa hned pusti do zasuviek, kontroluje ci nahodov nepotrebuju opravit. detska poistka v zasuvke ho nezastavi, ta leti najprv a potom leti dnu srobovak
bohuzial ma raz videl ako montujem na poschodi zasuvky a uz ho nikto nepresvedci ze do zasuvky srobovak nepatri

bohuzial ma raz videl ako montujem na poschodi zasuvky a uz ho nikto nepresvedci ze do zasuvky srobovak nepatri

tak dnes jsem sundal ze žlutý karbec a svody a čistim,leštim renovuju
-> rolls: po tatovy ne?

-> T: ne,ne ten je ocisten vapkou s hhorkou vodou a pak vycisten jeste rucickami
,odmasten a natren 2x Alkytonem...

-> petr s: no este ked pride skodofka tak potom som zvedavy co ten bude dorabat

Maxx : myslim ten blok motoru :-)
-> rolls: Dokud je malej použít na natírání podvozku hned jak se oteplí
-> Nwkt: jj...disciplina musi byt

-> rolls: Pán na to jde od lesa, hezky už od mala si vychovává dvorního mechanika 

no dnes som menil brzdovu kvapalinu na mondeu. kedze syn nevedel vydrzat nic nerobenie tak chcel pomoct. povolil som matky a potom zacal montovat on, najprv skusal rukou a ked mu to neslo tak krizom
a to ma ten zasran skoro presne rok a pol, o chvilu mu tu brzdofku necham vymenit samemu

Tak mně se povedlo se ráno dodělat lahví šaňa. A teď sedím nalitej jak puma u virtu a pokoučím se udrřet tu svíčkovou
-> charon:

K mé velké radosi se mi jakž takž povedlo vysřízlivět ...
K mé velké radosti se mi podařilo vyměnit porouchané denní počítadlo v tachometru.

-> Pavel P.: a to je naco dobra taky majak
-> castrol: kelímek vod jogurtu

-> Alchymista: to je scoho??
repas doch rozdelovacov favo
Tak sem si udelal majacek(sice neblika ale jde to) foto dodam pozdeji :-)
-> Matsoft:

-> Matsoft: Hele prosimtě jestli ti odepíše tak mi dej vědět rád bych věděl co na to řekne.
-> Matsoft:
ale jo 

-> Matsoft 31.12.07 15:11:10 : Já tleskám :-)
Ja jsem dnes opet napsal panu Vašinovi... Pozadal jsem ho, aby laskave uradum vysvetlil, ze nevyjadrovani se k prestavbam u vozu favorit a starsich se nerovna jejich zakazu 

-> zdenekz: Se škodovkou no problem ne? .)
-> zdenekz: to jo u nas na Vysocine je to hruza s tim pocasim co...
-> zdenekz: u nás (kolem Plzně) taky nic. Ale rapida bych teď nevyndaval

-> maca: sakra kde bydlíš,tady na Vysočině do rána nakydalo 10cm sněhu a silničáři se opět nechali překvapit a ani neshrnuli a dotoho částečně ujetýho sněhu nasypali posyp.Pak jeď jak umíš

-> Pedros: dobrej pocit ze jsou natreny

-> Maxx: jakej má význam natírat pakny,když jsou schovaný v bubnu?