skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124014 příspěvků (zobrazeno 123851 až 123900) od 06.12.2007 do 01.04.2025, založil/a iDawe
-> Syny: Cože, komprese 12 - 13? Těch 12 mají už hodně slišný závodní motory, to aby jezdil na letecký benzín :o) dle mě bude mít lehce přes 10

-> Nwkt 18.12.07 23:56:52: Nebylo to spis tim ze jiny nemas?
Nee, ale nasere to no... Ale tak to se dopredu vedet nemohlo no - ale jstli tne starter uz blbe bral kompresy 9 tak ted tech 12 nebo 13 kolik toma a jeste nepromazany bude brat asi spatne no - spis vubec ze 

-> Gryzly: Jo tu jsem tam radši dal taky
-> Nwkt: já už ti to někde v diskuzi psal. že irčitě budeš mít taky slabší obal převodovky. Já to u sebe doprředu věděl, takže jsem se nachystal, už jsem to kdysi měl že to někdo předemnou převrtal a pak jsem tam musel dávat velkou podložku abych měl klid v duši.
-> Gryzly: Nad tim jsem taky přemejšlel, ale z důvodu rychlýho nahození motoru jsem to zavrhnul. A stejně mi pospíchání bylo k h... ničemu 

-> Gryzly: Pozdě
-> Nwkt: doporučuju ti nechat si na soustruhu stočit ty dva štefty aby byli na jedné straně M10 a na druhé M8, bez té plošky co je bez zavitu. je to 1000x lepší jak to převrtávat. jestli má někdo v okolí soustruh, tak to má za 20minut hotový i se závitem.
-> Pavel P.: njn i to se stává

-> havlik: hmm no když to vrtal majkl vrtákem o číslo menšim

-> havlik: Jenze on se dusoval ze tam ma ty 10tky a ze ta 120ca co tam mel tam bla volne

-> Pavel P.: tak co ten hliník si to pobere
-> Mantrabeach: nejlíp jako Majkl, vrtákem do dřeva...

-> Syny: no co bežná zavada že sou díry 8 a štefty 10tky

-> Syny: no musí tam vyvrtat snad desítku díru ne?
jj 742.140
jj 742.140

Ja bych rek ze v prvni rade vyskoci motor ven
Jelikoz se bude vrtat dira na stavty v prevodovce kdyz pan Ňfkt ani nevi jaky diry tam ma a ze sou maly 
-> Mantrabeach: 742.140

-> Mantrabeach: 742.140

Tak dneska jsem si byl vyzvednout peníze zaplatit do realitky za garáž (jen pronájem) nájem dopředu a začal jsem stěhovat a řekl bych, že jsem si celkem mákl skoro celá garáž je tam. Jo a byl jsem s mladou a hráli jsme si 

-> Nwkt: Tak ted už mi tuplem ujedeš

-> Nwkt: a sakra,to musím opravdu přitvrdit
.no ještě že mám v únoru narozeniny a v březnu svátek tak bych si mohl přát nějakou úpravu na motůrek

tak som si zrepasoval brzdy spojkovy valec a dal nastelovat predne svetlomety

-> Mantrabeach 18.12.07 12:02:45:

-> Tuner#2: no jestli je to pravda tak asi nejen mě

-> Nwkt: ale ale ale
,takže 742.136 ale že by vnitřnosti fabia?

-> Nwkt: Tak už mu to řekni, že na Hrocháči ho pěkně potrápíš :o))
-> Mantrabeach: 742.136 ale ne moc origo 

-> Nwkt: aha,a teď tam je origo 136 nebo fávo?
-> petr s: Pracovali
-> Mantrabeach: Měl, ta chcípla a byla tam provizorně 120
-> Mantrabeach: Měl, ta chcípla a byla tam provizorně 120
-> Nwkt: ááá koukám novej motůrek.neměl si tam předtím 130?
-> Nwkt: Pracovali nebo jenom koukali?
Práce včera večer a dneska dopoledne, jinak za včerejšek děkuju Synymu a Pedrosovi za asistenci
Dneska sem úspěšně vstal a nezaspal 

-> Majklsto:
lahko sa ti to tak povie

-> gabo00000: je to len auto te skodovke je to skoro jedno ci je von alebo dnu ,ci su sviatky alebo co len nech na nu netecie.neber to tak dramaticky
ja som zas nic nespravil...chory som jak pes
a ked do soboty nezozeniem CO cko tak skodovka zostava cez sviatky vonku
toto bude môj koniec
..ale uz som jej slubil ze nejak toto musime vydrzat a toto bude nasa posledna a v jednom najhorsia zima...uz nikdy viac nebude mrznut vonku!

No dneska jsem čistil akvárko .... jinak jsem o dovolený neudělal vůbec nic
-> Pavel P.: jj dneska sme tam byli
-> Syny: to už má tu 136ku?
Zejtra mam zkousku z matiky a ted jedu s Pedrosem pomoct Nwktmu vymenit motor
Tyvoe to fakt neni normalni 

Já sem zase zaspal
a do šesti sem dřepěl ve škole a pak jse si sjel pro nový užovkový přední čelo 

no ja som dnes zistil že mi tečie voda do oleja a tak mám zas o robotu postarané
som brusil kolecka, disky uz sa to trochu pohlo konečne

-> Apple: asi tak...

Dneska přijel kámoš s novým povozem ... Škoda Octavia RS .... Tak jsme mu maličko protáhli kolečka a a pokecali v restauračce
tak jsme dneska s klukama třídily homady plechařiny na zahradě, co vyhodit co ponechat, prodal sem eMkovou kastli a pak seděl u kamen a čučel jak myschaak vaří výfuk na passatu, takže klasický monterkový víkend
-> Tom.t: ty nemas nove diely
gabo00000 16.12.07 00:18:33 napsal: -> Maxx: ja keby som bol na takej burze tak by som hned bral vsetko...neviem asi by som nevydrzal...proste to je premna nieco co saneda pochopit...ze burza..ze same skoda diely... razsej sa ani nezamyslam...prid ku me do garaze, urobim ti burzu

ja dneska nahodil na favo ladák
-> gabo00000: jasne pisni klidne pres ICQ neni problem

-> davidm29: možna je chyba v tom že je neděle

Já sem dneska zaspal do práce, a tak sem ta nešel vůbec

dnes sem si vyklidil svoje veci z gardesa dneska po 15,00 odjizdi smer plzen s novym majitelem