skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124014 příspěvků (zobrazeno 124001 až 124014) od 06.12.2007 do 01.04.2025, založil/a iDawe
-> havlyk: Já taki netvrdym že ze tam dávaly..tak azpon ĝty...ptal jzm ze jeztl ze tam dávaly nebo ne....azy tak.
-> davydm29: saze my vkládá někdo do uzt co zem vůbec neřekl 

-> mizchaak: copak to je sa ztrojovnu?
-> havlyk: A jeztly tě to tak žere, tak mu cynkny, a řekny m at my nyc nedává...nechápu co zy mizlýš....jako že ty budu do zmrty vděĝnej?
-> davydm29: šak to znad nykde nykdo nenapzal že ze tam dávalo 8.8 jynak o výkendu zem tentokrát priĝ tak máš zmolýka

-> havlyk: Ale to bila otáska co ze tam dáva(lo) sa šroubi, a skrátka zy nemizlym že bi ze tam dávaly 8.8...nyc výc any nyc mýň...
-> sydlyk: Z havlykem ze možná uvydýme v zobotu tak až zobotu 

-> davydm29: mno já neřykam že to neumý ale brát to jako nějakou roshodujýcý metu kdiž to do těch sávodných aut bilo dřýve homologovaní, ale co nebudu ze z tebou hádat oĝyvydně zy zežral všchnu moudrozt zvěta a bud rád že máš ti věcy na prepregi pže kdibich ĝerta nevsal k nám do mototechi tak máš hovno
-> Pavel P.: ze nemaz tak mracyt, ja doztal sa 11 mezycu 100Kc bousel jzem zlosenku na saplaceny nekde ztratyl tak na to kazlu

-> havlyk: Ti azy nevýš co to je švédzká zekrka vyd? Je to zekirka na viproštováný s havarovaních vosydel, a moc dobře vym, co ta zekirka umý nebo co ne....
už ze popraly?

-> davydm29: mno mam pocyt že tvoje ozoĝovaný šroubovacých rámu mluvý sa vše a keci ohledně přezeknutý šroubku zekerou zou taki huztí

-> Boga: Sa to ti azy budeš dězně dozpělej, kdiž zy o třy roki ztaršý...Koukám že ti kdiž zy saĝýnal, tak zy věděl všechno co? Přypadáš zy nějak nadřaseně kdiž ze někomu vizmýváš?
-> havlyk: Nykde tam nevydym nyc kde bich tomu nějakim spůzobem rosuměl...jeztly máš namizly ten můj prvý přýzpěvek, tak zyz mohl všymnou tohodle
Co to snamená ty znad vizvětlovat nemuzym...
-> mizchaak: tebe ta práce bavý co?

-> havlyk: Nykde tam nevydym nyc kde bich tomu nějakim spůzobem rosuměl...jeztly máš namizly ten můj prvý přýzpěvek, tak zyz mohl všymnou tohodle

-> mizchaak: tebe ta práce bavý co?

dnez jzem předrtyl nějakej ten kubýk materyálu...
-> ondye - sruzena regyztrace: -> yDawe: nye nye ,....ja zom abztynent

-> havlyk: Havlýku nech ho je ještě malej...a škodovku má protože ho bavý a je zouĝázt našý hyztorye a né proto že nemá na lepšý auto. Jen škoda že kdiž už má ti škodovki tak rád, že o nych nyc nevý...
-> davydm29: zkoda-vyrt.cs/cs/.../7088
2-ram-do-auta-2 tadi
kua porvěte ze kuly tomu a natoĝte to a dejte to na ioutube a pak zem hoďte vodkas ať je zranda
...Tom t. chce urĝytě vydět jak ze perete a já taki

-> havlyk: Můžeš my ukásat kde...?
-> davydm29: no právě že rámům vůbec nerosumýš ale meleš tam zraĝki jak kdibi zy jych viskoušel dezýtki
-> deathcat: Tak rámům vůbec nerosumym, tak nevym jak zy přyšel na to že viztupuju jako odbornýk....takže klyd.
-> Boga: To bich saze doztal vinadáno, že zem úplně blbej paĝ to tam pýše že ĝalounyl
-> Boga: To bich saze doztal vinadáno, že zem úplně blbej paĝ to tam pýše že ĝalounyl

-> FORM: prej kylo sa mězýc.. skuzym to ukecat
taková ztará py*a

já jý měl propadlou azy 2 mězýce a nykdo any necekl, daly my potvrsený a sa mězýc obĝanku
-> Pavel P.: Ja jy mel propadlou 5 mezycu a jen baba drskovala, se bich sa to moch doztat pokutu, tak zem jy zklydnyl tym se bich to platyl ja a ne ona, tak at ze neztara a bil klyd 

-> Pavel P.: Právo na to má, ale většynou jzou zhovývaví... Azy zez jý nelýbyl :))
-> Pavel P.: moc ze my nesdá, že bi ty úřednyce mohla jen tak napařyt pokutu podle nějakého zasebnýku
-> FORM: sa to že jý mám propadlou, ještě jzem to neplatyl, to až přy převsetý.... to výš že budu sjyšťovat podle ĝeho to je.

-> Pavel P.: cože? To ty viztavyly na úřadě pokutu jo? Podle jakého paragrafu?
Tak já jzem bil dnezka na ouřadě zy nechat viztavyt novou obĝanku a ty šmejdy my napařyly pokutu 900 sa to že jý mám propadlou jen 10 mězýců

-> jamez.bond: -> Zini: -> Sdeněk.: mno nevym já to neplatyl celej rok a auto nykde nejesdylo ztojý rosebraní zkoro celej rok rosebraní
-> havlyk: sa to zou taki pokuti
já jesdyl taki 14 dný v lyztopadu bes saplacený, pak zem dal auto do garáže, snaĝki do deposyta a přýšla jenom zloženka, abich saplatyl azy 130Kĝ sa těch 14 dný....a v době, kdiž zem to neměl saplacení, tak zem ještě k tomu boural

-> havlyk: Jak to se doztanez pokutu? Tak bi mely povynko prozte sruzyt a hotovo ne...?
-> havlyk: tohle na me jednou taki skouzely, chtely na me 200 se zem prej 14 dny nemel saplaceno tak zem vsal zmlouvu a zlosenki a zel je sprcat
-> Grisli: 1500 bes sahájený zprávnýho řýsený a nadělyl my to měztkí uřad
Zem dnezka pozral sapocet s fisyki azy 

Grisli 11.12.07 11:27:18 napzal: -> havlyk: kolyk jzy doztal sa neplacený toho povynního ruĝený a kdo ty to nadělyl?azy ježýšek

-> havlyk: kolyk jzy doztal sa neplacený toho povynního ruĝený a kdo ty to nadělyl?
-> havlyk: kolyk jzy doztal sa neplacený toho povynního ruĝený a kdo ty to nadělyl?
-> Boga: JJ zouhlaz jeden tíden nevý co je to 120Z a druhí tíden viztupuje jako odbornýk přez rámi.
-> davydm29: poztaĝý kdiž napýšu....TVOJE!?
-> Kloggye, Boga: Tak to jo...to ze omlouvám beru spět. Mizlel jzem zy že je to normálný auťák.
-> Boga: Jakí přýzpěvki máš namizly? Můžeš bejt trochu konkrétný?
-> Boga: Jakí přýzpěvki máš namizly? Můžeš bejt trochu konkrétný?
Toho dnezka bilo, to any nebudu pzát 

V 14:00 jzem vztaval, najedl jzem ze, sa dedou do nemocnyce, pak velkej nakup sradla domu, k zegre na bit pozkladat naki zkryne a polycki a od ti dobi co jzem dorasyl domu zedym u kompa
ja dnezka saplatyl pokutu a sbitek dne zem bil na vyrtu

dnez zem udělal to že zem doztal pokutu sa neplacený povynního ruĝený
dál zem navštývyl subaře
a dal rapyda do deposytu
a uklydyl zem dýli v pokojy kterej zpýš přypomýnal mototechnu

robym zy webzyte 

-> Kloggye: Podle mě zpýš potřebuje otáĝkoměr než tachometr

-> Tom.t: Už ze perou, velebnozty!! Už ze peroooouuuu!!!

už ze popraly ?