skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Libové starší Škodovky z ulice
-> U-Geen: pořádná kára musí mět 5 dveří co ;)
-> Luky: si si istý?

-> rOMAN: hmm, to vypadá jako moje auto. Ale to nebude ono, moje je bezpečně zaparkované asi 20 km ode mě

-> aDAm: ale malo... holt socka auto.
-> rOMAN: nevím jak ty ale já tam ty dveře vidím ;)
Nejaka socka skoda majitel vsechny penize vyhodil za lak a uz nezbylo na strechu a dvere :)
ci pa to asi je :))
ci pa to asi je :))
-> Enggik: pěkná kapota
(myslim emko)

-> Kocvin: jj, nad tím jsem se taky pozastavoval :) je to jako by ted v autoškole byla octávka RS :) ale 110 LS čtyřočko jednou musím mít :D ! ty kila mě bavěj...
-> Maty110l: vypada moc pekne
v pátek ve Vrbně pod Pradědem.....měla už něco za sebou,ale i tak :)
-> Kocvin 18.06.14 11:30:55: viděl jsem na srazu v běšinách
-> Honzaloun: i tu spz má takovou libovou 

-> Jozka: Tak nějak asi

-> Kocvin: Že by - jen pro VIP klienty (úderníky, funkcionáře a jejich potomstvo) ?

Jdu si takhle pro cabrio do servisu a co nevidím
Asi vím odkud vítr vane.. Snad se majitel nebude zlobit za zveřejnění :)

-> Bukaj: Chtěl jsem ještě fotku předjížděcí, ale odbočil z hlavní proti srsti tak kvapně a ještě bez blinkru, že jsem nestihl zareagovat.. a ani ho líp prohlídnout..

-> Jozka: Hmm, deluxko v dost zajímavé barvě, z dálky se mi líbí

Vlastně možná ani moc libová nebyla - ale nestačil jsem si prohlídnout.. v pátek na trase Holýšov - Plzeň..
Dneska za mnou jela na pohled dost slušná užovka s oválama, tmavě zelené barvy s měněným LP blatníkem -světlejší zelená. Držela se dlouho od Satalic až do Třeboradic. Řídl to mladej kluk. Spz ACI... Není to někdo odsud??
-> Joey 120 LS: Dobrá,ale takovéhle komentáře tady asi fakt nikoho neberou...
-> krusa: Díky
-> krusa: Díky

-> Honzaloun: ale já nekritizuju tvoje poslední příspěvky, jen sem je okomentoval , vtom je rozdíl 

-> Honzaloun: jj fotky mám, pošlu odkaz v SZ
-> Joey 120 LS: Ty vždycky potěšíš
v předchozím příspěvku si psal,že tady nekoukáš často,ale víš co sem strkám za sr*ky,tak mi řekni co jsem tady místo toho kila na přání dal špatného...
-> krusa: Kdybych věděl že si to byl ty,tak bych se ozval
Máš taky nějaký fotky?

-> krusa: Kdybych věděl že si to byl ty,tak bych se ozval

-> Honzaloun: máš pravdu vůbec to nebyl sraz... jen tam v areálu mezi těma novejma sra*kama parkovalo pár užovek a emek
-> Honzaloun 04.06.14 07:32:47: Fotíš tam a ani se neozveš!!! Měl si přijít, vzadu stojím(červená kšiltovka a triko Pohofest)

-> Maty110l: včetně plexislůa na rz? 

Něco,co jsem potkal na škoda srazu,já vím že to není z ulice ale z kempu ale ne ne.....Žádné z těchto aut nebylo součástí srazu(byl to sraz převážně Octavii,Spartaků a starší modelů..)
Dneska jsem cestou s práce dojel jednu moc pěknou naleštěnou tisícovku.Bohužel jsem fotil za jízdy přes sklo,a dost prosvítalo sluníčko,takže lepší fotku mobil neudělal.A o druhou jsem se radši nepokoušel,abych se mu nepodíval do motoru.
Libová byla fakt dost,fotka už bohužel ne.

-> Maty110l 31.05.14 21:08:35: krasny stav
-> Maty110l: Na venkoklikovní kousek hodně dobrý..
-> MATTESS: Tak to je škoda.
-> Eidy: Ale až na podzimní. Bohužel máme akci na vsi
-> zdrub 21.05.14 21:33:54: někdo z virtu aspon?
-> MATTESS: Dědci za to většinou moc nechtějí a to auto vypadá fakt dobře. Zkus ho. Třeba s ním už přijedeš do Běšin.

-> Eidy: možná ano 

-> MATTESS: Že bys to od něj koupil?

-> Nwkt 28.05.14 22:40:31: Ani nevím kdy je, zatím to v plánu nebylo. Má tam jet 200vka?
-> Tuner#2: Pojedeš na Bohemku?
Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil Nwkt), důvod:
- kubasim (udělil Nwkt), důvod:
- lokaj (udělil Syny), důvod: ...a neda si pokoj
- šrek (udělil Nwkt), důvod: spamování