skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
felicia fun
prohledat
5286 příspěvků (zobrazeno 4701 až 4750) od 03.04.2006 do 17.03.2025, založil/a Kubina AVTOBA3 CCCP - zrušená registrace
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : ale za ty peníze...s plynem...asi bych svýho prodal a koupil tohohle...
-> myschaak AZNP K.Hora: O tom umístění bomby na plyn tady taky někdo referoval, že to má takhle debilně uprostřed. ČB taky odpovídá, ty fotky co dával v původním inzerátu už jsou asi dost starý a teď to má polepený a navíc nabouraný.
-> Vojtisek: Ta z Lega? 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : jo ták,já si myslel že je to on,ale ty fotky korby mě zmátli
-> Nwkt: Není zelenej, je žluto-žlutej, koukni pořádně - akorát na tom je nalepená reklama M+M Reality. Ten co je na první fotce už tady byl, přece jsme kritizovali tu díru na LPG uprostřed bočnice.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : to chce vyvařit zadní podběhy

-> Nwkt: jo,to jo....bude to ta zelená-ta žlutá bude asi ilustrativní foto...zajímalo by mě jak je na tom)
-> myschaak AZNP K.Hora: To nesedí, má zelený doplňky a na první je žlutá
mě by zajímal tenhle....koupit jen externí bombu místo rezervy,opravit předek a byl by třeba dobrej
auto.bazos.cz/inzerat/... /Skoda-Felicia-FUN.php
auto.bazos.cz/inzerat/... /Skoda-Felicia-FUN.php
Tak tohle mě dostalo... FUN z Lega! feliciars.de/?page_id=17.
..
Ale tohle asi aktuální ještě je:
- autobazar.hyperinzerce.cz /skoda/.../1799299-skoda-f elicia-fun-1-6-nabidka
Podle té jedné fotky těžko něco soudit, ale na první pohled vypadá pěkně.
- autobazar.hyperinzerce.cz /skoda/.../1799299-skoda-f elicia-fun-1-6-nabidka
Podle té jedné fotky těžko něco soudit, ale na první pohled vypadá pěkně.

Tohle už asi není moc aktuální...
auta.yauto.cz/skoda-felic ia-fun-1-6-533903.html
www.auta-motorky.cz/felic ia-fun-1-6-40608.html
Obě vypadají pěkně, hlavně ta druhá by se mi líbila...
auta.yauto.cz/skoda-felic ia-fun-1-6-533903.html
www.auta-motorky.cz/felic ia-fun-1-6-40608.html
Obě vypadají pěkně, hlavně ta druhá by se mi líbila...
Jeden Fun na prodej za malou louží... cgi.ebay.co.uk/2000-SKODA
-FELICIA-FUN-YELLOW-/32064
0680919?pt=Automob...
-> maca: no funka nic moc...to si pamatuju. Hlavně jestli je potomstvo OK 

-> Jožynek : byl jsem se mrknout přesně na tuhle

-> Jožynek : ne, byl se mrknout na tuhle...
Ja neviem, no ja mám stále dojem že maca pozeral iné auto...
-> RON:
Je to Felda, takže pěkný za 60 znamená, že do toho stejně narveš dalších 40tis...
Je to Felda, takže pěkný za 60 znamená, že do toho stejně narveš dalších 40tis...

-> RON: Tak nějak. A to na fotkách vypadala fakt pěkně.maca 19.12.10 20:55:06 napsal:
Tak jsem přijel bez auta-přední blatníky KO,motor prasklé svody a špatné hydroštely+něco navíc,lemy nevim čím jsou natřené,ale po doteku se barva loupala,korba klasika uložení tlumičů.....
Tak jsem přijel bez auta-přední blatníky KO,motor prasklé svody a špatné hydroštely+něco navíc,lemy nevim čím jsou natřené,ale po doteku se barva loupala,korba klasika uložení tlumičů.....
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : rikal, ale ze to byla dost bida, nebo si to pletu?
jinak jsem se už rozhodnul, na jaře pořídím FUNa, i když trochu šrot, ale když dám do 35000,- za auto, který znám a ve výsledku mě vyjde na stejno, jako kdybych koupil "pěknýho" za 60...
jinak jsem se už rozhodnul, na jaře pořídím FUNa, i když trochu šrot, ale když dám do 35000,- za auto, který znám a ve výsledku mě vyjde na stejno, jako kdybych koupil "pěknýho" za 60...
-> Nwkt: Jo.
-> palasske: To je ta co se byl podívat maca ne?
-> Edisek: a to chces zachranit novymi plechni, ked plechom evidentne nic moc nie je ? hmmm ...
-> afro100: som písal že vidím že to ide na stranu
-> Edisek: tak inak ... i.ebayimg.com/24/!!tUohdg
B20~$(KGrHqV,!icE0HQHifzdB
NCJbUl)0g~~_27.JPG mi povedz ze nevidis ako je ta chladicovka sibla doprava o cca 5-10 cm ... lava strana je este potlacena aj dnu
-> P@wlos: stejnak je tam těžko co poznat...
-> Edisek: podivej se na ostatni fotky!
-> afro100: súdim podla toho jak vyzeralo nase auto po havarkach a kedy slo na stolicu a kedy sa menili len plechy
-> Edisek: mas o tom velmi optimisticku predstavu ...
jo jde to nějak na stranu, ale řek bych že když neni nárazník na kaši a kapota neudělala střechu tak by to mohli být jeno rozhozený plechy.. ale kdo ví
Na díly dobrý.
-> Edisek: Pokud bys chtěl,aby to nějak vypadalo,muselo by to asi na stolici...
-> Edisek: no ono skor vypada ze je cosi zleho s nosnikami ... cely predok uhyba doprava a len plechami to nebude ;)
-> P@wlos: hmm, pokudy by nebylo něco zlého s nosníkama tak ta přední chladičová (??) stěna stojí pár korun, plechy z vrakáče a nárazník samo-domo
reálna cena s opravou by byla tak kolem 1500-1800 ecek... opravte mne pokud se pletu

-> Edisek: je tam sibnuty cely predek...
-> OndraST: neumím odhadnout míru poškození, ale kdybych mněl prostor a čas tak bych to bral
Využiju tohle téma dneska jsem to našel na netu, snad to někomu třeba i pomůže viz odkaz:
suchen.mobile.de/fahrzeug e/showDetails.html?id=1395 839...
suchen.mobile.de/fahrzeug e/showDetails.html?id=1395 839...
-> pavel14: je to všechno hlavně o penězích

img.skoda-virt.cz/forum_u
pload/7_1_28745__2011-01-1
1_19-07-06_56.jpg
Tak za tuhle fotku moc děkuju, si moc dobře pamatuju, jak jsem jako malej oblízal tu stříbrnou octávku a když jsem vlezl do toho červenýho yarise v pozadí, tak mi tehdá přišel jako kosmická loď
Škoda, že se místní autosalony v dnešní době takhle neprezentují
Tak za tuhle fotku moc děkuju, si moc dobře pamatuju, jak jsem jako malej oblízal tu stříbrnou octávku a když jsem vlezl do toho červenýho yarise v pozadí, tak mi tehdá přišel jako kosmická loď

Škoda, že se místní autosalony v dnešní době takhle neprezentují

-> mb136gl 11.01.11 19:28:40: díky,já taky ale hledat se mi to vážně nechtělo

-> Radek Retro eLeSo 11.01.11 19:27:02: november 2002, mám to číslo doma..
víc už fakt nemám,ještě mrknu do alb s fotkama jestli mi tam něco z dřívějška neuvýzlo

a ještě tohle sem našel ve svejch pokladech,časopis Autotuning-Slovensko,11/2
002
taky výstřižek,časopis AUTO-tušim Německo či Rakousko,rok nevim(prototyp)
taky výstřižek z časopisu,výstava Auto Šanghai '97 (prototyp)
výstřižek z časopisu,článek o Autosalonu Klokočka u letiště Ruzyně,rok nevím
ještě sem něco našel,tenhle již normální,fotka z propagačky od Auto Racek Humpolec(měl sem tam hodně dobrýho známýho-již bez kontaktu na něj)tušim rok 98.....