-> Syny 08.12.10 15:32:31: Takhle podle fotek je moc pěkná... jelikož mám prázdný kapsy, tak se na ni nepojedu ani podívat, jednak je to daleko na zbytečnou cestu a hlavně by mě to pak o to víc štvalo.
-> VeTeV: jo to máš pravdu. Já bych taky rád méně obvyklou variantu funky, ale s oranžovou :o) Ikdyž tady je to težký..po Boleslavy jich jezdí dost i kombinace se zelenou.... asi tady maj někde hnízdo
Jojo, FUN je FUN... s radostí vzpomínám na toho kterého jsem prodal Sušenkovi... Skoda ze jsem potreboval penizky a prodal jsem ho ale vypada to ze do dobrych rukou... pokud ho da doopravdy dohromady... V blizke dobe bude jeden ,,utyrany" (mozna dva) k mani... jako spotrebaka (pokud by uz nesel zachranit) bych si mozna jednoho vzal...
Takže chlapcí, kvůli vám a pište si, že to na vás svedu, začínám taky koukat po Funce kamarád je taky takový pacient a pořídil ji letos /nejednu/ a to auto mě vážně moc baví, po projetí vím, že ji chci
-> Stepan FUN: tak dovolim si tvrdit, že já všechno beru z pohledu mechanika :o) 1,6ky ve feldě mám nejraději. Obecně moc oblíbené nejsou, nevim proč.
1,9D neni trhač asfaltu,ale neni špatná. najedím tak 25tis km ročně, spíš víc. Jsou měsíce kdy do svého kombíka 1,6 tankuju i 5x. Vždy plnou samozřejmě... raději bych spořil na jiné věci než pohonné hmoty :o) Funa chci na ježdění ne leštění v garáži...
takže proto bych rád naftu. Je jich málo, jeslti nějakýho koupim, asi to bude stejně benzin...
-> Max: Šmarjá pano když FUNa, tak v 1.6 (1,9 ve feldě mě nikdy neoslovilo - je to mrtvý a z pohledu mechanika - neskutečně se to sere) a bez LPG... LPG s velkým odporem a maximálně do spotřebáku... To si radši koupím za ty peníze co dám do funa a LPG Koktu f Tédéí a budu jezdit skoro za to samý...
no jak já si auto jen a pouze na parádu a pěkný víkendy bohužel zatim dovolit nemůžu...takže bude to i dělník.
Ale...i dělník muže být fešák ;o)
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : fotky neorazily... Přišli mi jen fotky od paní z budějik. Ta má toho funa s LPG. Ta bomba na korbě je příšerná...