skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes našli
-> j_j: A zrovna samý pravý přední, kterých je dostatek...
-> isti 19.02.18 23:00:16: Jo, plovák je ukostřen šroubkem

-> isti 19.02.18 23:00:16: Jo, plovák je ukostřen šroubkem

Dnes som našiel v 136glpg polku nádrže benzínu.Už mám funkčný prepínač na lgp tak premíšlám nad zapojením nádrže na ac pumpu a chcel som pozrieť že kolko prachu je v tom
a pritom vyskúšať funkčnosť kontrolky benzínu(budíky sú vymenené za starší typ,namiesto palivomeru je budík tlaku oleja a kontrolka paliva je zvášť)ale po vybraní plaváku sa kontrolka nerozsvietila.Môže byť chyba v tom že plavák je ukostrený cez jeden šrob a nemalo to kostru či starší typ budíkov nekorešponduje s kábelážou?

Kolečko se polamalo
vysavač kterej tata kdysi dotahl buh vi odkud, ze prej asi spatny lozisko
ale jako ze na stavbu dobry. No nikdy se nepouzil, dvakrat sem ho zapnul ale jevil znamky vetsiho poskozeni
barak je hotovej tak sem ho ted rozloupl.... Skoda nadoba ma velkej objem
Edit: tak sem zahrabal v bedne a nasel streva vysavace se spalenym motorem, tak ze tema porad spravny
a ejhle, rozmerove velmi podobny, az na vetsi otvor stredove osy. Ale provedl sem presne vystredeni bajvoko a vrci jak za mlada
Uz sem jak kolega, ten taky nic nevyhodi a opravuje veci pulce vesnice

Edit: tak sem zahrabal v bedne a nasel streva vysavace se spalenym motorem, tak ze tema porad spravny

-> Bukaj: Bože ti si pacient
aj u nás sa nedávno objavilo jedna pre mňa zaujímavá skodovka(136gl) o ktorom som vážne rozmýšlal že nechám lístok pod stieračmi.Naštastie ako sa to objavilo tak aj zmizlo,už zo sto metrov vyzeral ako vrak

-> czechino: Tak snad to dopadne
Pro jistotu jsem mu hodil do schránky letáček, že kdyžtak koupím...

Pro jistotu jsem mu hodil do schránky letáček, že kdyžtak koupím...

-> Bukaj: Auto je kamaráda kterému jsem ho předělával na 130, bohužel je to flegmouš ztratil klíče a auto už tam rok stojí
snad tenhle rok bude více času (rozešel se s fůrií) a dá ji zase do pucu 

-> maca: Tu právě taky nemám :(
-> Tom05 20.01.18 12:55:20: Nojo, to je ona. A i s tím uživatelem jsem snad byl kdysi v kontaktu...
Tak snad takhle to auto neskončí...

Tak snad takhle to auto neskončí...

-> Don_pepe 21.01.18 11:25:14: jen tatra kolem světa chybí :(
-> maca 20.01.18 09:43:17: Jééé ty mám taky! :)
-> Matsoft: jo, stalo se to na kruhači
-> Jarda: ale zvenčí nevypadal tak špatně
ty jo, nostalgie
-> Jarda: ale zvenčí nevypadal tak špatně

ty jo, nostalgie
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Ona je to vlastne puvodne uterka, kterou je ale skoda spinit :-)
-> King: tu mám v kuchyni

-> OTA-MTX: plovouci zadni naprava?

-> StepaNoFUN 07.01.18 21:26:27: znám, moje první favo

...a na rohu téže ulice jedna luxusní De Luxe model 69
(že to bylo De Luxe jsem poznal jen podle zbytků Al prahových lišt)

(že to bylo De Luxe jsem poznal jen podle zbytků Al prahových lišt)
...pak jsem o kus dál ve stejné ulici potkal Warťase (také má ještě SPZ)
A ještě tam stál Robur a Avia

Dnes jsem se byl projít po sousední vsi a našel pár zajímavých aut...
1) hezké Mko na "moderních" liťákách - někdo zdejší? Auto vypadalo, že na místě stojí minimálně od začátku léta (soudě podle porostu řas ne nepodobnému tomu na mém Rapidu, který stojí na podobném místě od června), ale jinak vypadalo netknuté rzí.
(schválně foceno takto blbě, abych někoho nepopudil čitelnou RZ)
1) hezké Mko na "moderních" liťákách - někdo zdejší? Auto vypadalo, že na místě stojí minimálně od začátku léta (soudě podle porostu řas ne nepodobnému tomu na mém Rapidu, který stojí na podobném místě od června), ale jinak vypadalo netknuté rzí.

(schválně foceno takto blbě, abych někoho nepopudil čitelnou RZ)
Ono to FA je celý takový řídký... :-D Byť stále jezdí bv provozu...
Ale bohužel se mi nepovedlo vyfotit 120tku od sousedů, která už (bez SPZ) jezdí jen do lesa na dřevo... To je vrak opravdu totální. :-D
Ale bohužel se mi nepovedlo vyfotit 120tku od sousedů, která už (bez SPZ) jezdí jen do lesa na dřevo... To je vrak opravdu totální. :-D
-> StepaNoFUN: -> Jozka: 

-> StepaNoFUN: no co caka pokial mu zatvrdne zvar 

Procházka s mladým u nás v ulici. Málem jsem ho upustil, jak jsem se smál...
V poli u zatáčky (jestli někdo jezdí I/9 za dubou před tim velkym sešupem) nalezena felicie.. V pangejťě solidní obtisk jak tam vylítla ze silnice a v poli až tak po 15, 20 metrech první dopad. Ve středu ještě měla SPZ, dneska už tam nebyli.
Ja viem,len som žartoval. 

-> Lamac: to ze davaju take ceny, to este neznamena ze to niekto kupuje
-> Lamac: Podla uhla pohladu.pre niekoho klenot,pre niekoho bordel.To je tak všeobecne s dielmi.
Ked ostaní dávajú také ceny,ta asi sa to kupuje
..... Bude do zásoby,jeden palubák je funkčný,s novými snímačmi,druhý bude na diely,prípadne opravy,a hodinky kupodivu už fungujú všetky.Hnedú som opravil,fólia bola v ťahu.Zásterky pôjdu na môjho favorita a strešný nosič asi niekde na pôjd...

-> Lamac: len ci to za tu cenu niekto kupi 

Pre koho jak :) ako sledujem ceny,dam na bazoš aspoň za 300 € a som na týždeň zahojený 

-> Lamac: Samý bordel

-> Milan 136: Ajo. Máš pravdu. Kuwa zase si pletu FA/FEL...
-> StepaNoFUN 25.12.17 20:01:56: facko pickup ma napravu klasickou jako combi ne?
-> OTA-MTX: Je ten vejfuk jinej kvůli nápravě. Ale asi to půjde dopasovat.