skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Autoškola
-> David29: A co to má společnýho s autoškolou? :)
-> Bukaj: Třebaže na dálnici nesmíš, pokud nejsi schopen jet miniálně 80km/h po souvislé rovině?
A jel možná 70km/h, spíš 60km/h
A jel možná 70km/h, spíš 60km/h
-> David29: A co na tom je špatně?
-> David29: Jo jo, já to znám, to máš stejný u všeho co nemá zadní okna, takže už od malý dodávky výše.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Já si je hlídal, abychom ho se nestřetli, ale zastavovat se mi zas nechtělo, aby se podíval zda to tam někdo nefoukne. Ale vždycky čuměli, co to tam nacvičuju
To je takhle super u přejezdu, kde to neni kolmo.

To je takhle super u přejezdu, kde to neni kolmo.
-> haso: Nevím jak u vás, ale u nás je podstatné, po jaké přijíždíš do křižovatky.
-> David29: Kdyby něco, tak musíš tvrdit, že jsi přijel od Starý, jinak nevím.
Na tohle se vztahuje leda tak ta přednost z prava, jinak asi nic.
-> David29: Kdyby něco, tak musíš tvrdit, že jsi přijel od Starý, jinak nevím.

-> MOLSO: on je blavak pochopev 

-> castrol: zeleznica

-> castrol: hej
-> David29: lenze ty si vysiel z vedlajsej na hlavnu a na tej hlavnej uz si (po dani prednosti autam na hlavnej)...lenze on sa len na tu hlavnu pripaja, takze ma dat prednost tebe teraz
-> David29: lenze ty si vysiel z vedlajsej na hlavnu a na tej hlavnej uz si (po dani prednosti autam na hlavnej)...lenze on sa len na tu hlavnu pripaja, takze ma dat prednost tebe teraz
-> haso: ta pri kolajnicach ze ?
-> haso: Jojo, cesta Lysá nad Labem - Strá Boleslav je hlavní.
No takhle to neni určitě, pač já jsem nepřijel po tý hlavní, tak nemůžu bejt na hlavní. Furt jsem vyjel z vedlejší, jako kolega po modré.
Spíš si myslim, že kdo dřív vjede, tak má přednost, nebo mi ji dává jakože jsem po pravici...
No takhle to neni určitě, pač já jsem nepřijel po tý hlavní, tak nemůžu bejt na hlavní. Furt jsem vyjel z vedlejší, jako kolega po modré.
Spíš si myslim, že kdo dřív vjede, tak má přednost, nebo mi ji dává jakože jsem po pravici...
-> David29: cesta na staru boleslav je hlavna ak to dobre chapem? tak ty ak sa objavis na tej cervenej ciare po dani prednosti, tak si uz na hlavnej a modry ma davat prednost tebe
resp. ak to je takto, tak rovnaka krizovatka je v Hlohovci a jazdi sa to tam tak, ako som napisal
resp. ak to je takto, tak rovnaka krizovatka je v Hlohovci a jazdi sa to tam tak, ako som napisal
Mám tady křižovatku, kde se od Staré Lysé jezdí po modré čáře.
Jenže když jedu Ivecem, tak absolutně nevidim doprava - a dávám přednost. Takže jezdím po červené čáře.
Na ostrůvku není přikáaný směr jízdy
A co mě zajímá - pokud já pojedu svou trasou (červená) a střetnu se s borcem, co jel po modré - Kdo má problém?
Jenže když jedu Ivecem, tak absolutně nevidim doprava - a dávám přednost. Takže jezdím po červené čáře.
Na ostrůvku není přikáaný směr jízdy
A co mě zajímá - pokud já pojedu svou trasou (červená) a střetnu se s borcem, co jel po modré - Kdo má problém?
-> alpin: mne C jedine do životopisu , inak nevidím reálne využitie ... živiť sa dá ale treba kontakty a vlastné auto a podval , toto by som zobral ako po mimo ...
-> suri: kamarát sa s tím aj slušne živí , to C ma serie že by som to mal fajn kombináciu s nadstavbou , nebolo by to odveci
-> alpin: aj mňa , ale zase nemám to kde využiť , to skôr to E , B+B1+E
pár drobných podľa toho aké auto dotrepeš , ako ho urobíš a ako ho predáš ... nič viac ani nič menej , a popri hlavnom kšefte ... Škoda no , ale za fabiou sa to ťahať ozaj nedá ..
pár drobných podľa toho aké auto dotrepeš , ako ho urobíš a ako ho predáš ... nič viac ani nič menej , a popri hlavnom kšefte ... Škoda no , ale za fabiou sa to ťahať ozaj nedá ..
-> suri: za pár drobných sa to oplatí veru , mňa serie to C
-> alpin: premýšlam nad tým E , ako bokovka dobrý kšeft , a popri tom dotrepať niečo z dojčlandu alebo austrie ...
-> suri: to hej veru , ja by to neriskol
-> alpin: na SK to tak presne , zase orgáni neznajú , ale rakúšani môžu byť háklivý , a tam už to za 50eur nezakecneš ako tu ... naložiť tam A8 tak som dávno za limitom . A bude to ako päsť na oko , a nebodaj aby sa niečo stalo ...
-> suri: tak to hej potom , to asi s Ečkom radšej
-> alpin: tak reálne to má okolo 1650kg podľa výbavy , už raz podobné navážili aj z vlekom tak preto sa pýtam , na vleku Audi 4,2 A tuším ...
-> suri: ide o aktuálnu či papierovú hmotnosť ? pokiaľ o aktuálnu tak možno možno..
-> alpin: ťažko , auto má okolo 1650kg pohotovostnú a 2t brzdené na guľu ... alebo 750kg nebrzdených
takže naložiť na podval passata tak je to prekročené
takže naložiť na podval passata tak je to prekročené
-> Matthes, záškodník z TechWebu: asi to bude jak hovorí tuna kolega , traktory tiež nemajú špz na vlečkách ano kombajny na lištách keď ich ťahajú
-> suri: keď sa ti to vleze do 3,5t s brzdeným vlekom tak pohode si myslím
-> suri: keď sa ti to vleze do 3,5t s brzdeným vlekom tak pohode si myslím
-> alpin: stačilo by na jedno auto , ja to len tak premýšlam ...
-> suri: toto je radosť kerovať.. www.autobazar.eu/sk/agric
om-dlp-35-id3438512.html dĺžka 9 metrov a osi sú od seba 1,5 metra či koľko.. to nechce ani točiť
-> Matthes, záškodník z TechWebu: máte to dobre , nič opýtam sa zajtra uja
-> suri: No u nas je to snad tak, ze k autu 3500 kg muzes pripojit vlek max 750 kg. K autu do 3500 kg muzes zapojit jakkoli tezkej vlek s tim, ze vlek neni tezsi nez auto a vejdes se ti souprava do 3500 kg.
-> Jarda/felda: Jo to by bylo fajn. Ale udelat si redukci na normalni zehlicku a tahat ho za skodovkou uz by asi bylo moc drze co?

-> alpin: Prakticky vzato me to zajima spise teoreticky, nikam ho nepotahnu.
-> Jarda/felda: Jo to by bylo fajn. Ale udelat si redukci na normalni zehlicku a tahat ho za skodovkou uz by asi bylo moc drze co?

-> alpin: Prakticky vzato me to zajima spise teoreticky, nikam ho nepotahnu.
-> alpin: to bude zrejme nutnosť E , nevadí , urobíme ...
-> suri: nebrzdený do 750kg a brzdený do celkovej hmotnosti auta či ? s E už len podľa auta
Mám dotaz ! Mohu uplatnit latinu ve svém oboru ? ehhm čo to kecám
Ako je to z prívesmi za auto , do akej hmotnosti , alebo ako je to rozdelené môžem ťahať za osobným autom s B vodičákom ? Zaujíma ma ťahanie dvojosy , prípadne podválu s autom ..
Ako je to z prívesmi za auto , do akej hmotnosti , alebo ako je to rozdelené môžem ťahať za osobným autom s B vodičákom ? Zaujíma ma ťahanie dvojosy , prípadne podválu s autom ..
-> Matthes, záškodník z TechWebu: nejni k tomu potřeba nic je to jednoúčelovej stroj kterej je z hlediska zákona považován za součást tažného vozidla
něco jako když traktor táhne pluh, sekačku ...

-> Matthes, záškodník z TechWebu: unas stym behaju len po dedine
-> Matthes, záškodník z TechWebu: na akú dlhú trasu ?
Vazeni, jak to je s tahanim tehle zebriku? RZ nemaj, samozrejme ani STK atd. Ani nemaj svetla obvykle, jen odrazky. Co je potreba k jejich prevozu? Jen zaprahnout a jet?
-> Matthes, záškodník z TechWebu: přikázaný předjíždění červených vozidel 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Jo novej. Kazdopadne jsem proti tomuto presunu 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Ty seš taky vocas.
Tady se probírá všechno možný s autoškolou související (někdy i nesouvisející), takže tady můžeš psát i o pořadu, který řeší to samé.
To běžel zas teď někdy nový díl nebo to máš z nějakýho toho staršího?

To běžel zas teď někdy nový díl nebo to máš z nějakýho toho staršího?
Tyvole kterej vocas to moje tema presunul sem? Vzdyt to je neco uplne jinyho
Tady slo o ruzne otazky ohledne provozu a v mym tematu slo o demenci vzdelavaciho poradu.

-> Matthes, záškodník z TechWebu: To je kvůli tomu, že jede v červeném autíčku... takhle předjíždět už může. 

Přesunuto z tématu Autoškola národa...
-> Matthes, záškodník z TechWebu 15.10.11 20:15:43:

-> Matthes, záškodník z TechWebu 15.10.11 20:15:43:

-> Matthes, záškodník z TechWebu: A mně dorostou vlasy
-> Matthes, záškodník z TechWebu: A mně dorostou vlasy

-> ZdeněkH: Treba se neco dozvim :-D
-> ZdeněkH: Treba se neco dozvim :-D
že to vůbec sleduješ. Já se na to snažil dívat asi dvě minuty a pak jsem to vzdal. To svůj čas radši strávím na virtu
že to vůbec sleduješ. Já se na to snažil dívat asi dvě minuty a pak jsem to vzdal. To svůj čas radši strávím na virtu
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Teď jsem kvůli tomu hulákal, co že je to ku*va za značku.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Teď jsem kvůli tomu hulákal, co že je to ku*va za značku.
-> Tomaso435: Tak to neni chytak, skutecne to jsou kokoti...
-> Tomaso435: Tak to neni chytak, skutecne to jsou kokoti...
-> Matthes, záškodník z TechWebu: každopádne môžem
-> Matthes, záškodník z TechWebu: každopádne môžem