-> tomapa: musí být mazec teď dělat v Brně autoškolu...je zajímavé, že od té doby, co zavřeli Husovou, aby tam mohli běhat šulini se štětečkama a pucovat staré hradby, vzrosl provoz na ostatních tepnách o 300% :-))
ja som jazdi 90min, a vzdy som mal jazdy v case spicky od 4tej do pol 6tej...a v bratislave typicka zapcha a mna tam vzdy tahala zevraj jazdim jak taxikar a ze som drzi za volantom a ze sa pichnem vsade tak ze nema problem ze by som ju nedoviezol nacas
tak to netuším...ale když sem dělal papíry na auto i motorku, tak sem na motorce měl dvě jízdy - do 20 km obě...a pokaždý s jiným strojem na technickou...jinak autem nebyl problém najet i těch 50 " >img.skoda-virt.cz/x-smajl
ici/4.gif
No, ono zalezi jak jezdis rychle, ja najezdil hodne protoze mi furt ucitelka rikala neco jako tady jsme v obci, tady je padesatka ... Ale treba holky co jeli 20 na dvojku na volnobeh objedou za tu hodinu tak dva bloky
Jen tak aby řeč nestála.. Kolik km v autoškole se za 1jízdu považuje za normální? Kolik jste jezdily? Já jezdim nějako moc asi mě využívá.. Ale mě to neva ba naopak