-> Jozka: reakce na moje ctene hovno jest "mas debilni nazory, tahni do prdele"... hm, urednickou logiku asi nikdy nepochopi.
Kazdopadne, nikdy bych se nesnizil k tomu, abych se uchazel o misto ve statnich sluzbach, takze bud bez obav :)
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
policie - chovani
prohledat
4771 příspěvků (zobrazeno 1901 až 1950) od 06.12.2007 do 24.02.2024, založil/a Jarda - zrušená registrace
15:48:01
26.11.2014
26.11.2014

Alenka
15:43:56
26.11.2014
26.11.2014

su.tech – nezodpovědný hajzlík
-> Nwkt: Solidně vychcanej děděk.
Hele a teď mi řekni, že by ti to nedalo napálit mu co nejvíc jde když vidíš jaký je to debil. 

15:37:54
26.11.2014
26.11.2014

-> Domajz: Hele určitě máš pravdu v tom, že na úřadu nepracuju. Pracuju sice pro státní firmu, ale dost specifickou svým chrakterem takže můj názor se může zdát neopodstatněný. Abych teda uvedl věc na pravou míru, pracoval jsem v soukromém sektoru a praxi na škole (3 roky) jsem vykonával na úřadě a k tomu co se tam dělo a jak to tam probíhalo bych se nerad vyjadřoval - je to už zhruba 15 let takže ono se toho dost mohlo změnit ikdyž tomu moc nevěřím. Věc se má ale tak, že tys asi z mého názoru pochopil, že bych každého z úřadu jen rožnil na ohni a hotovka. Tak to určitě není, ale mělo by být normální, že když například oddává na úřadě člověk který na to nemá opravnění a pak se na to přijde tak prostě věta "jsme jenom lidé" mi osobně nepřijde vpořádku. Pokud vyvedu já něco úřadu tak si to vylížu a to dost pěkně. Ale když žena z mého příkladu oddala "X" párů a přitom všechny úkony byly následně prohlášeny za neplatné tak opravdu "jsme jenom lidé" by stačit nemělo. Jako ústupek za tuto chybu městský úřad opakované obřady provedl "zdarma". Ale ty problémy těch lidí, kterým vpodstatě neplatilo cokoli co po obřadu dále řešili a uzavírali to už byly jejich problémy že...
Nebo další takový případ. Paní tady zpronevěřovala prostředky z bytového fondu a přišlo se na to tak, že ji napráskal manžel který se s ní chtěl rozvést. Je jedno jak to bylo, konec příběhu je, že místo trestního oznámení a zavřené báby jak by každý normální čekal se hřeje paní místo na Městském na Krajském úřadu s tím, že peníze vrátila a tím projevila snahu věci dát dopořádku takže vlastně se nic nestalo.
Sorry, jako beru, když paní "XY" udělá nějakou chybu - jsme opravdu jen lidé, ale pak by mělo být opravdu na zvážení, zda to je zanedbatelná chyba nebo opravdu zásadní za kterou by ten člověk měl být vyhozen a další činnost na jakémkoli státním fleku by mu měla být zakázána.

15:36:26
26.11.2014
26.11.2014

Nwkt
15:29:39
26.11.2014
26.11.2014

Jozka
-> Alenka: Reagoval jsem tím jen odpovídajícím způsobem na tvoje ctěné hovno. Je smutný, že tě do státních služeb nevzali, ale opakováním žvástů o solitaire na tom nic nezměníš..

15:19:40
26.11.2014
26.11.2014

Alenka
-> Jozka: sprostymi vyblitky realitu nezmenis. Jen mi tim davas za pravdu :)
14:41:15
26.11.2014
26.11.2014

Jozka
-> Alenka: Ty už jdi se svejma dementníma názorama na tuhle oblast taky konečně do prdele ! Evidentně o tom víš naprosto kulový...
14:26:18
26.11.2014
26.11.2014

Alenka
-> Domajz: ale hovno.
Zrovna financni pravo je dost specificka oblast, kde se skutecne neco meni kazdou chvili, ale neni toho ani zdaleka tolik, ze by to neslo zvladnout, akorat by si lenivci na uradech museli trosku maknout a ne v 16:45 zavrit solitaire a vypadnout domu cumet na Nakupni maniacky.
Obecne urednicka chatra neni schopna vest rizeni zakonnym zpusobem ani v oblastech, kde se dlouhe roky nic zasadniho nezmenilo, takze vymlouvat se na to, ze je toho prilis moc a neni v jejich silach s tim drzet krok je skutecne vymluva hodna ... urednicke chatry :)
Zrovna financni pravo je dost specificka oblast, kde se skutecne neco meni kazdou chvili, ale neni toho ani zdaleka tolik, ze by to neslo zvladnout, akorat by si lenivci na uradech museli trosku maknout a ne v 16:45 zavrit solitaire a vypadnout domu cumet na Nakupni maniacky.
Obecne urednicka chatra neni schopna vest rizeni zakonnym zpusobem ani v oblastech, kde se dlouhe roky nic zasadniho nezmenilo, takze vymlouvat se na to, ze je toho prilis moc a neni v jejich silach s tim drzet krok je skutecne vymluva hodna ... urednicke chatry :)
13:07:58
26.11.2014
26.11.2014

Domajz
-> su.tech – nezodpovědný hajzlík: Tohle muze rict nekdo kdo na urade nejspis nepracoval. Pri soucasne uz asi 20 trvajici legislativni smrsti a neustale novelizace vseho mozneho, by urednik nedelal nic jineho, nez se jen skolil a skolil a samotna agenda by stala. Protoze jedna vec je novelizace zakona k tomu musi vyjit plno provadecich predpisu a metodickych pokynu. Treba zmeny v danove oblasti se deji nekolikrat do roka. Neni v lidskych silach, (bez dalsiho navyseni kapacit) na jedne strane bezchybne vykonavat agendu a na strane druhe pojmout veskere zmeny, tak aby s nimi byl clovek schopen nejak operativne pracovat. Dokud bude legislativni dzungle stale bujet, bude to neprehlednejsi a neprehlednejsi.... bohuzel
00:57:01
26.11.2014
26.11.2014

Jozka
-> su.tech – nezodpovědný hajzlík: Teoreticky dobrej nápad, ale při už opravdu zoufalým stavu naší legislativy by si ti odpovědnější dali odchod a ten zbytek by měl za chvíli distanc..
-> King: V podstatě je to odvislý od počtu zaměstnanců, u firem nějak výrazně dominantních na trhu (nebo se "správnou" minulostí) jsou tyhle tendence o něco silnější..
-> King: V podstatě je to odvislý od počtu zaměstnanců, u firem nějak výrazně dominantních na trhu (nebo se "správnou" minulostí) jsou tyhle tendence o něco silnější..
23:17:59
25.11.2014
25.11.2014

King
-> Jozka: Ano, mam z minulosti bohaty zkusenosti se strukturama SPT telecomu/Ceskyho Telecomu/O2 - nazvy se menily, ale ty manyry a tupost polostatniho telekomunikacniho molochu uspesne odolavaly :-) S Cezem jsem uz mel nastesti kontakt jenom v technicky rovine a ne na urovni projektovyho managementu - to bude asi podobna hlina jako kyslici.
22:06:02
25.11.2014
25.11.2014

-> King: Souhlas s tebou. Vidím to velmi podobně. Lidé pracující na úřadech by potřebovali podle mě mít hlavně zodpovědnost za to co dělají. Aby taky byli postižitelní. Příkladů bychom asi všichni našli ve svém okolí dost. Prostě si myslím, že úředník by měl hlavně pochopit, že je tady pro nás a ne my pro něj. Rozdíl mezi státním a tebou je, že ty si uvědomuješ kdo tě platí, kdežto státní úředník ten pocit nemá. Navíc přidáme-li nějakou tvoji přidanou hodnotu - práce tě baví, jsi v ní dobrý, chceš nalézt nejvhodnější řešení pro klienta... co takový úředník? pro něho jsi jen číslo, kus a často spíš někdo kdo ho otravuje od kafe. Samozřejmě čest výjimkám. Prostě si myslím, že by mělo být normální, že když úředník něco opravdu zásadního posere tak taky skončí a bez diskuzí i s tím, že bude mít třeba zákaz práce ve státním třeba na 10 let.
19:11:50
25.11.2014
25.11.2014

Jozka
-> Jarda...: No, však na tom jsme se taky přesně "usnesli"..

19:03:54
25.11.2014
25.11.2014

Jarda...
zajímavě tu řešíte hloubku dezénu u pneumatik, policistům to je "téměř" jedno, pokud je nějaký vzorek ne jen dráty nebo slick, spíš budete mít popotahování s pojišťovnou, až s někým nabouráte.. a ještě ke kalibraci, podle mých zdrojů, tam chodí pravidelně radary a chlastoměry.
17:08:46
25.11.2014
25.11.2014

Jozka
Tak analýza se myslím celkem vydařila, teď ještě nějaký řešení
Což je ale za stavu, kdy zákony profesora Parkinsona fungujou skore stejně dobře jako gravitace, dosti těžký..
-> King: A vůbec "nejlepší" zákazníci jsou velký korporace.. Takový totální kraviny, jaký na nás jako na dodavatele občas padaly ze nepřehlednejch struktur ČEZ-u.. no, kolikrát mi to lidi od fochu ani věřit nechtěli..

-> King: A vůbec "nejlepší" zákazníci jsou velký korporace.. Takový totální kraviny, jaký na nás jako na dodavatele občas padaly ze nepřehlednejch struktur ČEZ-u.. no, kolikrát mi to lidi od fochu ani věřit nechtěli..
17:07:58
25.11.2014
25.11.2014

Domajz
-> King: No hele, ja delal na vymahacim odd. FU, takze pokud se nekdo stal mym "klientem", tak neco nejspis opomel. Tzn. ze nesplnil nejakou mu stanovenou povinnost (jestli byla buzeracni nebo ne ja nebyl opravnenej posuzovat), ale v 99,9% to bylo o tom, ze nezaplatil nejakou dan. Kdyz prisel, ja se mu vsemozne snazil vyjit vstric i za cenu toho, ze jsem treba cekal dyl nez sezene penize (typicky u zivnostniku, kterym lidi neplatili faktury) nebo jsem je kontaktoval a pripominal, ze slibili, ze budou splacet (zase u subjektu, se kteryma byla dobra komunikace, jen je bylo treba obcas trosku probrat) tohle jsem si vzdycky obhajil. Pokud by ale to vychazeni vstric pro me znamenalo problemy, blby kecy od vedouci atd. tak holt mel dotycnej proste smulu...
Jako pochop, to co pises, muzes pozadovat od robota, ale pokud o necem bude rozhodovat clovek, vzdycky se jeho rozhodnuti bude dat ovlivnit nespocet faktory
Jako pochop, to co pises, muzes pozadovat od robota, ale pokud o necem bude rozhodovat clovek, vzdycky se jeho rozhodnuti bude dat ovlivnit nespocet faktory
10:43:56
25.11.2014
25.11.2014

King
-> Domajz: -> Jozka: Tenhle aspekt prace statni/obecniho ourady trosku znam od tchyne. Nicmene predpokladam, ze kdyz je nekdo posle na urovni mesta/obce do riti a z kraje jim to vratej a nakonec se to uzavre s tim, ze se prestupek vlastne nestal, tak se teoreticky zablesk zdravyho rozumu muze pouzit hned u ty prvni instance. Mozna je to naivita nekoho, kdo pres 20 let pracuje v soukr. sektoru v prvni linii kontaktu se zakaznikem, takze ma trosku "zdeformovany mysleni" a je zvyklej kvuli zakaznikovi obchazet vsechno mozny a vyuzivat vsechny moznosti, jak ho uspokojit. Je to samozrejme dost mizerny prirovnani, ale porad naivne verim, ze i "na druhy strane" pracujou lidi, co si uvedomujou, ze my tady nejsme pro stat, stat pro nas....to mozna mohlo platit v dobach, kdy byl stat o poznani "miniaturnejsi"
, ale v dnesni fazi nekontrolovatelnyho bujeni uz je jejich podstatna cast specializovana na zbytecny ukolovani tech ostatnich a komplikovani zivota danovejch poplatniku. To ovsem neni specialita moderniho statu, ale i velkejch korporaci

07:08:06
25.11.2014
25.11.2014

Domajz
-> King 24.11.14 22:55:31: Nejde o pozice, ale co jsem mel moznost rok delat na urade, sice jinym nez obecnim, ale to je jedno, tak je treba si uvedomit, ze ten material na tehle pozicich ma taky svy nadrizeny, kteri maji prehled o vyrizenych/nevyrizenych vecech a ti taky byvaji obcas hodne neprijemni, tak se tomu materialu nesmis divit, ze zkusi vzdycky tu nejjednodussi cestu. Navic, urednikovi je to uplne jedno, jeho problem to neni, on pouze rozhoduje zda byly poruseny predpisy nebo ne. Nic vic, takze ocekavat nejakou prilisnou davku empatie... Navic kdyz je konec roku a vetsina musi mit co nejcistsi stul, jinak bude opet nasledovat pojeb....
01:43:04
25.11.2014
25.11.2014

-> Jozka: Hele v tom konci máš dost pravdu. S tou praxí a pohledem i za oponu. 

01:20:10
25.11.2014
25.11.2014

Jozka
-> mm17: Nazbrojení informacema je nezbytný.. špatně se ale hledají, i kdy nedávno tu někde někdo z SK dával odkaz na směrnice EU, který tyhle technický věci řešej a když jsem naposledy něco sháněl, v legislativě ČR byl odkaz na originály.. A mám dojem, že jsem tehdy zrovna hledal, zda platí pořád to, že auto starší 15ti let nemusí mít origo výfuk..
-> King: Tak maj to na stole s číslem jednacím a potřebujou se toho nějak zbavit. Pod koberec to strčit nemůžou, takže by pro ně bylo ideální vydat nějaký rozhodnutí, aby se vlk nažral a koza zůstala celá.. což není sice správný, ale celkem pro mě pochopitelný v tejhle banánovej republice bez banánů.
Jinak každej by měl jít alespoň na 6 měsíců na vojnu a na dalších šest se stát nějakým státním úředníkem, ono to není tak jednoduchá brnkačka, jak se to jeví zvenka (přitom by samozřejmě každej takovej úředník měl mít po baťovsku tak asi 3 roky praxe..
)
-> King: Tak maj to na stole s číslem jednacím a potřebujou se toho nějak zbavit. Pod koberec to strčit nemůžou, takže by pro ně bylo ideální vydat nějaký rozhodnutí, aby se vlk nažral a koza zůstala celá.. což není sice správný, ale celkem pro mě pochopitelný v tejhle banánovej republice bez banánů.
Jinak každej by měl jít alespoň na 6 měsíců na vojnu a na dalších šest se stát nějakým státním úředníkem, ono to není tak jednoduchá brnkačka, jak se to jeví zvenka (přitom by samozřejmě každej takovej úředník měl mít po baťovsku tak asi 3 roky praxe..

22:55:31
24.11.2014
24.11.2014

King
-> Jozka: Ze je to divny, ze ho takhle premlouvaj? Me to teda u toho materialu, kterej se na podobnych pozicich vyskytuje neprekvapuje vubec...
22:43:11
24.11.2014
24.11.2014

mm17
-> Jozka: mám stejný názor, že tohle se do TP nezapisuje. Ona se na to prej ptala pána co to má na starosti a to musí být zapsaný.
Na STK se chci jít zeptat. Pák dalších argumentů ještě mám a ještě si něco pozjištuju.
Teď zas musím počkat na další obsílku.

Teď zas musím počkat na další obsílku.
22:28:20
24.11.2014
24.11.2014

Jozka
-> Syny: Jejda - to určitě jo - my ale probírali jen fyzikální veličiny z technickýho hlediska, tohle ne..
-> mm17: A jako o kolik změní ? O zapisování výfuku (krom vyjímek pro sportovní účely) někam do TP jsem snad ani neslyšel). Buď je originální, nebo ND schválenej s atestem, ale že by se někam něco zapisovalo ? Nebo zapisuje ? Bych to probral s někým znalým problematiky někde na stanici STK, to je nějaký celý divný, hlavně když tě takhle přemlouvaj..
-> mm17: A jako o kolik změní ? O zapisování výfuku (krom vyjímek pro sportovní účely) někam do TP jsem snad ani neslyšel). Buď je originální, nebo ND schválenej s atestem, ale že by se někam něco zapisovalo ? Nebo zapisuje ? Bych to probral s někým znalým problematiky někde na stanici STK, to je nějaký celý divný, hlavně když tě takhle přemlouvaj..

21:54:33
24.11.2014
24.11.2014

Syny
-> Jozka 24.11.14 21:09:10: Takze maj bez kalibrace i Dragery?
21:54:29
24.11.2014
24.11.2014

mm17
-> Jozka 24.11.14 21:09:10: Nechtěl jsem to komentovat než bude celý průběh řízení u konce, ale když jsi to nakousl.
Tak první kolo ústního jednání se správním orgánem už proběhlo. Podle jejich vyjádření jde o to, že vozidlo má s výfukem větší délku, než je délka vozidla uvedena v TP. Ještě má být ta "modifikace" výfuku zapsaná v TP.
na další krok teď čekám, nevím jestli bude další ústní jednání nebo už příjde rozhodnutí.
Nicméně mi bylo doporučeno že v mém věku bych měl sklopit hlavu a zaplatit.
Dále mě paní naváděla abych dokazoval jsou nevinu. Moc jsem ty povídačky o bývalých příslušnících nevěřil, ale aspoň v mém případě jsem si tak připadal.
Tak první kolo ústního jednání se správním orgánem už proběhlo. Podle jejich vyjádření jde o to, že vozidlo má s výfukem větší délku, než je délka vozidla uvedena v TP. Ještě má být ta "modifikace" výfuku zapsaná v TP.
na další krok teď čekám, nevím jestli bude další ústní jednání nebo už příjde rozhodnutí.
Nicméně mi bylo doporučeno že v mém věku bych měl sklopit hlavu a zaplatit.

21:29:40
24.11.2014
24.11.2014

Jozka
-> Nwkt: Ani já ne, dal jsem v neděli první pár zimních na předek a ten má tak asi skoro 6 mm.. Ale až přímo teď v týhle chvíli mi došlo, že jsem u PP nekoukl, zdali je správně "rotation"..*10
*
Jinak mi šlo hlavně o princip - oni na ty kalibrace měřidel fakt dlabou, což moc nechápu v dnešní době. Hlavně u těch za údajné statisíce koupenejch analyzátorů propustnosti skel.
Jinak mi šlo hlavně o princip - oni na ty kalibrace měřidel fakt dlabou, což moc nechápu v dnešní době. Hlavně u těch za údajné statisíce koupenejch analyzátorů propustnosti skel.
21:19:19
24.11.2014
24.11.2014

Nwkt
-> Jozka: Info dobrý. Akorát, naštěstí, nemám jak to vyzkoušet. Což je jedině dobře. 

21:17:58
24.11.2014
24.11.2014

Jozka
-> King: Na zimní jsem se extra nevyptával, ale analogicky bych se 3 mm vzorku měření nebál - leda že narazím na nějakýho extrablba (třeba toho, co si fotil ten vejfuk) a budu muset absolvovat příslušný tahanice..
21:11:48
24.11.2014
24.11.2014

King
-> Jozka: Dobry vedet, ale v pripade zimnich to plati taky?
21:09:10
24.11.2014
24.11.2014

Jozka
Nevím, kde se co probíralo, tak to připíšu sem - dle mýho šetření to vypadá, že PČR má pravidelnou roční kalibraci akorát na radarech, takže měření hloubky desénu od nich ani moc nehrozí. Praxe je zdá se taková, že vzorek musí být evidentně pod 1 mm, jinak do toho málokterej dopravák jde..
Kupodivu ani ty za draho nakoupený emerický měřáky propustnosti skla nemají žádnou kalibraci.. A nedávná historka o měření přesahu výfuku přes obrys vozidla vyvolala dokonce nezřízené veselí..
("To musel bejt nějakej magor, to správní orgán shodí ze stolu bez rozmyšlení").
Kupodivu ani ty za draho nakoupený emerický měřáky propustnosti skla nemají žádnou kalibraci.. A nedávná historka o měření přesahu výfuku přes obrys vozidla vyvolala dokonce nezřízené veselí..

18:29:57
24.11.2014
24.11.2014

Domajz
-> King: Tak si jeste jednou pust tu reportaz od TV Hovna co jsem postoval. Prej doslo k nejakymu konfliktu mezi mnou a pritelkyni, ale dulezity je to co se stalo potom...
Borec ani nijak nerozporuje ze na ni vytahl kudlu proste nic. Ani slovo o tom proc tam ta policie sla nebo neco. Ze by se treba snazil vyvratit obvineni kdyz ma prostor. Jen tam sahodlouze lici jak dostal do drzky...
Proste informaci o tom, ze je to agresivni zmrd zcela neguje to, ze dostal do tlamy... V hospode se o nem nebude mluvit jako o hovadu co se pere s zenskou, ale o chudackovi co ho zmlatila policie...
V tomhle je to spatne a spatne to je i proto, ze si pak ruzni grazlove usmysli, ze k naprave jejich obrazu ve spolecnosti bude stacit vyprovokovat policajya k zasahu a doufat, ze se tam najde nejaky kousek co to nezvladne a prezene to. Nechat se u toho nahrat a pak jupi do TV.
Ostatne pro priklad nemusime jit daleko viz ta mamutice co ji museli u hradu tahat policajti z auta a ciste nahodou tam bylo x dementu s kamerama....
Borec ani nijak nerozporuje ze na ni vytahl kudlu proste nic. Ani slovo o tom proc tam ta policie sla nebo neco. Ze by se treba snazil vyvratit obvineni kdyz ma prostor. Jen tam sahodlouze lici jak dostal do drzky...
Proste informaci o tom, ze je to agresivni zmrd zcela neguje to, ze dostal do tlamy... V hospode se o nem nebude mluvit jako o hovadu co se pere s zenskou, ale o chudackovi co ho zmlatila policie...
V tomhle je to spatne a spatne to je i proto, ze si pak ruzni grazlove usmysli, ze k naprave jejich obrazu ve spolecnosti bude stacit vyprovokovat policajya k zasahu a doufat, ze se tam najde nejaky kousek co to nezvladne a prezene to. Nechat se u toho nahrat a pak jupi do TV.
Ostatne pro priklad nemusime jit daleko viz ta mamutice co ji museli u hradu tahat policajti z auta a ciste nahodou tam bylo x dementu s kamerama....
23:06:40
23.11.2014
23.11.2014

King
-> Domajz: Ok, to zni lip, ale neni mi jasny z ceho vyvozujes, ze ho nekdo lituje a bere ho za mucednika. Taky nejsem zadnej pravdolaskar multikulturni, ale kdyby se policajti meli takhle realizovat na zpacifikovanym cikanskym zlodejovi, tak mi to taky jedno nebude, ale neznamena to, ze bych povazoval cigose neviňatko. Je to jako ve Spidermanovi - velka moc sebou nese velkou odpovednost :-)
20:29:40
23.11.2014
23.11.2014

Domajz
-> King: Hele ja nechcu aby si nekdo o me myslel, ze tady schvaluju mlaceni spoutanych lidi, to vubec, ale desne se mi ekluje litovat cloveka, ktery utoci na zensky s kudlou a pak jde jeste zalovat do TV, ze dostal nabacano. Jasne, neni to koser a je to nezadouci mlatit spoutanyho a likvidovat mu jeho Huawei Ajfoun, ale vadi mi to, ze nekdo neco provede a ma natolik hrosi kuzi, ze si jde jeste stezovat do TV, kde vlastne pred celym narodem sdeli, ze je to agresivni opile hovado... ale na tom nezalezi, protoze hlavni je to, ze dostal na budku.
Ja bejt na jeho miste, tak si urco na postup PCR stezuju, podavam TO, shanim dukazy (treba zabery z kamer) ale nejdu plakat do TV Nova...
jde mi proste o ten princip, kdyz sdelovaci prostredky potom z ruznejch individui delaji v podstate hrdiny a obeti. Jasne, staly se obeti uredniho nasili a maji pravo se proti nemu branit, ale ruzne Tv Lejna by mely byt natolik soudne a nedavat temto lidem prostor. Neco jinyho by bylo kdyby ztloukli nejakyho nahodnyho nebo nevinnyho cloveka....
Ja bejt na jeho miste, tak si urco na postup PCR stezuju, podavam TO, shanim dukazy (treba zabery z kamer) ale nejdu plakat do TV Nova...
jde mi proste o ten princip, kdyz sdelovaci prostredky potom z ruznejch individui delaji v podstate hrdiny a obeti. Jasne, staly se obeti uredniho nasili a maji pravo se proti nemu branit, ale ruzne Tv Lejna by mely byt natolik soudne a nedavat temto lidem prostor. Neco jinyho by bylo kdyby ztloukli nejakyho nahodnyho nebo nevinnyho cloveka....
13:37:42
23.11.2014
23.11.2014

Jozka
-> Syny: Z toho je poznat fakt kulový.. a už úplně nepochopitelný je, že tam s ním ten polda tancuje, místo aby ho složil a dal mu klepeta. Dělá to dojem, jak kdyby byli na mol oba...
12:35:12
23.11.2014
23.11.2014

-> Syny: Tak jsme pokorčilejší demokraté. V Ostravě revizor počká až hnědočeši vystoupí a pak kontroluje lístky. Asi prevence aby se nestalo to co v tvojem příspěvku.
No ale teď vážně - video obsahuje už jen samotný zákrok. Těžko soudit zda šlo opravdu jen o ten lístek a jak se ten člověk choval předtím a o co vlastně přesně šlo. Pochybuju, že policista kontroluje lístky v metru. Takže ho musel někdo na nějakém základě zavolat.

No ale teď vážně - video obsahuje už jen samotný zákrok. Těžko soudit zda šlo opravdu jen o ten lístek a jak se ten člověk choval předtím a o co vlastně přesně šlo. Pochybuju, že policista kontroluje lístky v metru. Takže ho musel někdo na nějakém základě zavolat.
11:02:52
23.11.2014
23.11.2014

Syny
Jo, rozslaplym mobilem to zacina a takhle to pokracuje dal... Aneb neco ze zeme, ktera vsude vyvazi demokracii a lidska prava.
www.novinky.cz/zahranicni /.../354233-policista-rozb il-obuskem-mladikovi-hlavu -za-jizdu-bez-listku.html
BTW: Jeste ze byl fizl cernoch, jinak by to byla zase rasisticka afera...
www.novinky.cz/zahranicni /.../354233-policista-rozb il-obuskem-mladikovi-hlavu -za-jizdu-bez-listku.html
BTW: Jeste ze byl fizl cernoch, jinak by to byla zase rasisticka afera...
20:14:35
22.11.2014
22.11.2014

dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :)
-> Syny 22.11.14 09:56:24: To je právě ten problém, že to nevyřešíš (pokud to nemáš nahraný atd.). 

19:07:04
22.11.2014
22.11.2014

-> King: Opravodvý profesionál s tím aby přistupoval k situaci a jejímu řešení jako profesionál probém nemá. Když se ale začnem bavit kolik tam těch profíků je, tak rozvinem velké téma o penězích, ministrech, vedení a vůbec o systému a to tady nemá moc smysl otevírat.
16:05:35
22.11.2014
22.11.2014

King
-> su.tech – nezodpovědný hajzlík: A nebo takovy ( smysleny) obvineni ze znasilneni - kdo by neopovrhoval chlapem, kterej znasilni starou se kterou se rozvadi? Tam je preci neofiko nakladacka od policajtu pri zatykani indikovana, nich wahr?
16:00:02
22.11.2014
22.11.2014

King
-> Domajz: Bez ohledu na to, co je to mozna za vejlupka nebo na to, co odehralo mezi nim a policajtama v tom baraku, bylo to, co se odehralo pred barakem pod dohledem kamery, pekna svinarna. Jestli mas pocit, ze by se jim tohle melo tolerovat a melo by to tradicne vysumet do ztracena...
15:17:52
22.11.2014
22.11.2014

-> Syny: Zaver byl nejak, ze se nepodarilo prokazat ani ze obchodoval ani ze ne. Proste CR.
A co si pamatuju tak se s nima nesoudil. Po te pakarne co zazil nemel ani chut nekde litat po soudech znovu a buh vi s jakym vysledkem ze...Co vim tak byl dost vytriskany i z penez za tu dobu proste a delal ruzne co sme mu kdo dohodili.

14:41:13
22.11.2014
22.11.2014

Domajz
-> Syny: Myslim, ze kdyby mel schopnejsiho advokata, tak by z tech kravicek vysoudil dost penez, protoze skoda mu tim krivym obvinenim vznikla. Otazka jestli by je z nich i dostal...
14:29:57
22.11.2014
22.11.2014

Domajz
-> King: A ty vis co se odehralo mezi nim a tema policajtama v tom baraku? Nebo proste pan v TV rekl, ze sel normalne otevrit a za to dostal takovou sadu?
11:48:45
22.11.2014
22.11.2014

Syny
-> su.tech – nezodpovědný hajzlík: Hm, tak za todle bych z nich soudne vytahnul vsechno co by slo a zkusil bych i to co by neslo...
11:44:49
22.11.2014
22.11.2014

-> Vojťas: Jak pises, nikdy nevis jak to doopravdy je. Kolegu z prace vytahla zasahovka na zaklade udani, ze ohrozoval zbrani manzelku se kterou se chtel rozvest. Prekvapive tchyne take vypovidala v jeho neprospech, takze to vypadalo hodne spatne. Co ale jeho draha netusila, byl fakt, ze preventivne jeste pred tim nez zacal resit rozvod se zbavil vsech zbrani. A to dejme tomu mel jeste stesti, ze to dopadlo jak to dopadlo. Jeste se pokusili namocit ho do nelegalniho obchodu, ze s tim kseftoval. To se nepodarilo prokazat takze nakonec nic. Nicmene stin na nej vrzeny a doba setreni pracovali proti nemu takze stejne u nas uz nedela... A tomu se rika spravedlnost.
11:28:49
22.11.2014
22.11.2014

Vojťas
Na druhou stranu nevíme jestli tam nejezdi takhle opakovane a podobne. Pokud tam dochazi k nejakym hadkam a prijedou tam, stejne by z toho zadny trest nemel, jen mu muzou domluvit, tedy pak v extremnim pripade ona muze pozadat o nejaky to vystehovani nebo jak to je, ale pokud je dum jeho tak ma smulu i tak. Pak by takova to domluva mimo zaznam by se dala v mezich pochopit.
Ale porad to jsou jen spekulace
Ale porad to jsou jen spekulace
11:23:34
22.11.2014
22.11.2014

King
-> Domajz: Ty vis co se mezi nima odehralo? Nebo to vedeli ty policajti? Myslim, ze je v obou pripadech stejna - leda kulovy...
11:20:50
22.11.2014
22.11.2014

King
-> Nwkt: Ja bejt policajt a zatykat nekoho, kdo je schopnej zmlatit a okrast zenskou, tak mu poradne nacechram zebra kanadou 

10:14:27
22.11.2014
22.11.2014

Nwkt
-> Domajz: Tomuhle měli dát taky pár výchovnejch ne? www.krimi-plzen.cz/a/male
m-mladikovi-znicila-zivot-
ted-ji-hrozi-az-dva-roky
Co že si to pipka vymyslela
Co že si to pipka vymyslela

10:05:47
22.11.2014
22.11.2014

Domajz
-> Syny: jak bych to resil? Rozchodem
Ne ted vazne, asi bych jel do toho spitalu s ni, popripade bych s policajtama mluvit chtel, narozdil od toho borca.

Ne ted vazne, asi bych jel do toho spitalu s ni, popripade bych s policajtama mluvit chtel, narozdil od toho borca.