Hele vrátíme se zpátky k těm regálům a policím, respektive bednám, přepravkám a boxům. Jedna věc je mít dobrej regál, ale druhá do čeho ty věci dávat. Nebavím se teď o plechovkach s barvama, ale ciste o dílech, kotouče, díly brzd, náprav atd, prostě takový ty věci když dáš všechny zásoby do jedný bedny, tak ji do horního patra regálu nezvedneš
Máte někdo typ jaky bedny používáte a osvědčili se vám? já mám sloupek z Euro přepravek, postaveny na sobe, coz ma svy vyhody i nevyhody, nemusim mit regal ale zas se do toho blbe dostava. Jsou to tyto a z likvidace skladu jsem jich vzal malo.
aukro.cz/plastove-preprav
ky-bedny-60x40x22-60-ks-69
53079916
Nemate tip kde neco podobnyho sehnat? Nemyslim funglovky, to se mi 250 za kus dat asi nechce, i kdyz bych jich nemusel mit zas moc.
Kazdopadne bych to doplnil mensimy bednami 40x30 abych se vesel do sirky 40 cm regalu.
Tak ze tipy a rady sem
Regal na velky bedny udelam z jeklu 40x40 co tu mam, police ze starejch skriny laťovek a ke stojnam je prisroubuju pres L profil 40x40, coz by melo bejt dostatecne bytelny.
www.arcabox.eu/produkty/.
../prepravka-euroclick-642
20-1
www.arcabox.eu/produkty/.
../prepravka-euroclick-432
20-1
uvitam jakykoliv alternativy. Nabizi se prepravky na ovoce ktery umim za 87 korun, ale uz to neni s pevnosti co to bejvalo a nedelaj se maly.